Şimdi Ara

İstanbul anadolu yakasında en iyi ingilizce kursu nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy english time a gitmeyi düşünüyorum sizler ne öneriyorsunuz ?

• Genelde Amerikan veya Ingiliz dil okullari oneriliyor.bunlarin verdigi dil serfikitalari avrupa dunyaninin her yerinde gecerli ve iyi egitim verdikleri icin cok pahali oluyor.goztepede ingiliz,boga heykeli civarinda amerikan dil okulu var.diger bir secenek olarak kadikoy rihtimda british english var,dondurma secenegi var.dondurma secenegi olmasina arastirirken aklinda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infolang dil okulları var anadolu yakasında kadıköyde şubesivar benim bildiğim eğitimi çok kaliteli bi yer tavsiye ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcanistanbul

infolang dil okulları var anadolu yakasında kadıköyde şubesivar benim bildiğim eğitimi çok kaliteli bi yer tavsiye ederim....

Hocam baktım internet den söğütçeşmenin oralardaymış sanırım metrobüslerin orada yakın bana orası ben altyapım olsun istiyorum başlangıçtan başlarım fiyatı nedir aylık bide haftada kaç gün gidiyoruz bilgilerini paylaşırsan sevinirim
  • Sana tavsiyem iyice araştır. Sözleşmelere de hemen imza atma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif544 -- 14 Kasım 2012; 20:50:39 >
  • sakın english time a gitme arkadaşım .. Sözleşmeyi imzalatırlar sonrada bekleki kurs açılsın . Dolandırıcı bir kurum ve çalışanları ...
  • ben infolang dil okulları kadıkoy subesine gidiyorum ve oldukça memnunum meb onaylı sertifika veriyorlar ve bir çok yerde şubesi var zaten.londra'da da franchise şube açıldı.kendin gelip yüzyüze görüştüğünde anlayacaksın zaten ne kadar kaliteli olduğunu.hocaların hepsi çok ilgili ve dersler çok eğlenceli geçiyor.sıkılmadığın için bir o kadar da verimli oluyor.gelip görüşmende fayda var.bana çok katkısı oldu.
  • nexia kullanıcısına yanıt
    dostum biraz önce pendik şubesine gittim. merkez caminin caprazı. dışarıda koçaman bir afiş ilk kur 450 tl yazıyor. girdim bir hevesle içeri dedim şartlar falan nedir. ilk kuru alıyorsunuz geçemezseniz biz tekrar veriyoruz. fakat diğer kurlarda kalırsanız tekrar para öderseniz dedi. biraz kıllandım :) sonra fiyat bütün kurlarda aynımı dedim. yok dedi fiyat listesini çıkardı ilk kur 1500 tl eee dedim dışarıda afiş var 450 tl yazıyor. o eski afiş çıkarmayı unuttuk fiyatlarımız bu şekilde dedi. dedim 5 metre * 4 metre olan afişi nasıl nasıl unuttunuz dedim cevap yok :))

kendimi zor attım dışarı. seninde yazını görünce yazayım dedim
  • geçtiğimiz yds sınavı için akademik yabancı dil kurslarının beşiktaştaki şubesinden eğitim almıştım. hedefim min 70 ti. hedefimin üstünde 74 ile skorumu aldım. çalıştığımın havayolu kurumumunun sabiha gökçendeki bölümüne terfi ettim. çalıştığım pozisyon gereği dil becerimi geliştirmek için akademik dil kursunun kadıköydeki şubesine seviyemi geliştirmek için yaz dönemine kayıt yaptırdım. tamamen yetişkinlere özel yayın ve müfredatları var. kurs araştırması yapanlar tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.