seni cok ıyı anlıyorum cunku bende aynı durumdayım dini konu girince bizim patron yumuşuyor =)
Bu hafta çıkıyorum işten, belki uyuzluk eder diye düşünüyorum.
Beyler Pendik te buluşup kadıköy'e geçme fikri gayet iyi. Bence aynen böyle yapalım. Pendik li arkadaşlar bir saat öncesinde buluşalım. Ne dersiniz?
HOCAM SAAT 7:30 DA MEKANDA OLUNDA EN GEÇ SİPARİŞLERİ VERMEKTE GEÇ KALMAYALIM
@smd patronu indiririz aşagı alırız paranı merak etme =)
EVET BEYLER TELEFON NUMARALARI GELSİN KATILMAK İSTEYENELR İSİM YAZDIRSIN BU BULUŞMAYI KAÇIRAN ÜZÜLÜR
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Yahu celallenmeyin ben biraz geyik yapayım dedim o kadar. kadıköy ü en az sizin kadar iyi biliyorum neresinin nasıl bir yer olduğunuda. bu kadar heyecan yapmayın
bekliyoruz sizide sayın konuğumuz
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
Beyler Pendik te buluşup kadıköy'e geçme fikri gayet iyi. Bence aynen böyle yapalım. Pendik li arkadaşlar bir saat öncesinde buluşalım. Ne dersiniz?
Olur pendiğin neresinde
o tarihte gelemiyorum iyi eğlenceler iyi iftarlar size
Bende o tarihte gelemiyorum, katılacaklara iyi eğlenceler.
quote:
Orijinalden alıntı: afterlife97
quote:
Olur pendiğin neresinde
Yeni altgeçit falan olabilir mi?
Sahurcular yüklenin hadi bakim
quote:
quote:
quote:
Olur pendiğin neresinde
Bence pendik köprüsünde buluşabiliriz.
sahurda bitiyor
quote:
quote:
quote:
quote:
Olur pendiğin neresinde
Bence pendik köprüsünde buluşabiliriz.
Olur hocam. Hatta gidecek başka arkadaşlar varsa onlarda gelirler.
Pendik'liler dönüşte otobüs kaldıralım pendiğe
Gençler harbi vazgeçicem yani ama he.. Biraz katılım olsun lütfen bu kadar kişimiyiz DH olarak bazı arkadaşlarda gelmekten vazgeçti zaten.. bilmiyorum nolucak
29 Kişi var ya işte daha ne olsun.
quote:
29 Kişi var ya işte daha ne olsun.
29 kişi varda 29 kişi içinden daha sadece 12 kişinin telini alabildim millet uyuyo galiba.