Şimdi Ara

İstanbul ( And. yakası) İftar Buluşması | BULUŞTUK. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Beyler hala telefon numarasını vermeyen arkadaşlar var telefon numarasını alamadıklarımı asıl listeden silicem ona göre mekan bilgisini iftar menüsünün ücretini ve tarihi yarın konuya yazıcam herkes telefon numarasını yollasın pm ile..

Kolay mıymış kardeşim bu işler nasılsın ?

Kolay değil ama ayarlıyoruz bi buluşma ayarladın diye gelip şekil yapma şimdi bana

• ewt kayıtları görelim beyler
  • Kadıköy olması güzel. Ama Beşiktaş'da fena olmazdı hani. Sadece bir fikir:)yinede (Katılacağım)
  • Bu arada üsküdar veya ümraniye tarafından gelecek var mı bilmiyorum yok sanırım ama Avp yakasın'dan gelecekler varsa Beşiktaş iskelesinde toplanıp Kadıköy'e birlikte gidebiliriz. biri ayarlasın :D Bi de iftar'dan sonra sahil'de gitar v.b. yapmak yerine daha farklı bişeyler yapamazmıyız? mesela, cafe'ye gidebiliriz veya ps cafe'de 1-2 saat turnuva falan :D şimdi bunları diyorum ama olur mu olmaz mı bilemeyiz tabiiki tek taraflı düşünemeyiz. veya daha farklı şeyler hakkında birbirimize fikirler sunabiliriz :) bunlar sadece öylesine bi öneri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağara Adamı -- 19 Ağustos 2011; 15:36:25 >
  • edit:.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 19 Ağustos 2011; 20:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

ARKADAŞLAR İFTARDAN SONRA BEN COUNTER STRİKE TURNUVASI DÜZENLİYORUM

KATILMAK İSTEYENLER BANA OZEL OLARAK PM ATSINLAR TELEFON NUMARSIYLA BIRLIKTE

not:KATILIM SAYISI AZ OLURSA İPTAL OLABİLİR.

KATILIM ÜCRETİ:HERKES KENDİ HESABINI ÖDEYECEK. SÜRE:1 SAAT OLACAK

EVET KATILIMLARI GÖRELİM.

AHMET BU MESAJI ANA BAŞLIĞADA YAZARMISIN

TEŞEKKÜRLER

Ps 2-3 Futbol turnuvası daha zevkli olurdu bence :)
  • Evet beyler yardırın şimdi yola çıkıyorum mekanla konuşucaz ve tarih belirlicez locoyla birlikte bi daha girdiğimde 10 kişinin daha katılmak istediğini görmek istiyorum. Bu arada CEP TELEFONLARI gelsin artık beyler daha fazla söylemek istemiyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 19 Ağustos 2011; 20:09:40 >
  • ARKADAŞLAR MEKAN BELİRLENDİ KADIKOYDE

osmanağa camisine yakın kadıkoy son durağın ordaki cami
    MERCAN cafenın teras katında yapılacak kokareç köfte ızgara çeşitleri mevcuttur.
    Fiyat olarak menüler : 15 ile 25 arası değişmektedir.

YEMEKTEN SONRA : nargile cafe ayarlandı mekan geniş 2500 kişilik mekan isteyenler istediği oyunu oynayabilir okey ve kağıt .
    Net adresi ahmet arkadasımız gelince ana konuya yazacaktır.Ana sayfaya benım ve ahmetin numarasını yazıcaz bulamayan olursa caminin ordan alabiliriz.

Evet arkadaşlar teras keyfını ve nargile keyfini kacırmayın ve mutlaka gelin KESİN GELECEKLER LİSTESİ HAZIRLANICAK GELECEK arkadaşların ahmete mutlaka telefon atması rica edilir.

Telefon bırakmayan arkadaşlar bizi zor durumda bırakmayın
    Not:yanınızda arkadaş getircekseniz mutlaka bıze haber verin ayarladığımız mekan büyüktür ayakta kalma sıkışma gibi problemle karsılasmazsınız

İlginiz için teşekkür ederiz

• yukarı
  • Beyler mekan ve tarihi yazdım ben görevimi yaptım top artık sizde telefon numarasını vermeyenler telefon numarasını bana versin bir an önce net kişi sayısını mekana bildiricez..
  • ahmet konu adını değiştir MEKAN BELİRLENDI ekle sonuna
  • bu ne ya kokoreç mi yiycez??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

bu ne ya kokoreç mi yiycez??

hyr istedğini yersin 3 ünden birini seçersin menü olarak dedim çeşit fazla var istediğini yiyebilirsin.bu kadar uygun ve teras katında yer ayarlamak zor oldu zaten
  • quote:

Kokoreç felan değil merak etmeyin her çeşit var.
  • ekle kardeşşş kadıuköy iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Kokoreç felan değil merak etmeyin her çeşit var.

Usta telefon kullanmıyorum ? Hattımı sinirlenip kırmıştım son faturadan sonra Ama kesin geliyorum 3-4 arkadaş toplanıp gelicez hepsinin ismi listede var rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

Usta telefon kullanmıyorum ? Hattımı sinirlenip kırmıştım son faturadan sonra Ama kesin geliyorum 3-4 arkadaş toplanıp gelicez hepsinin ismi listede var rahat ol

Hocam o zaman o arkadaşlardan birinin numarasını alıyım mutlaka birinin numarasını almam lazım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.