Şimdi Ara

İstanbul ( And. yakası) İftar Buluşması | BULUŞTUK. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes pendikte maşşallah pendik kartal gebze toplansak bile iyimiş valla ama heryerden gelen olsun daha iyi tabi
  • anadolu yakasında neresı warkı bende maltepedeyım herkes trenle gelsin benıde alın geçerken
  • yaz hafız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

herkes pendikte maşşallah pendik kartal gebze toplansak bile iyimiş valla ama heryerden gelen olsun daha iyi tabi

Bencede. Espiri yapıyoruz Pendik'te yapsak diye ama herkez gelse daha iyi olur. Büyük ihtimal de Kadıköyde yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

anadolu yakasında neresı warkı bende maltepedeyım herkes trenle gelsin benıde alın geçerken

Tren deyince gülesim geldi hocam..2 sene boyunca mahfetti beni sakarya üni git gel git gel
    Ayrıca heryere gelirim aslıdna hiç sıkıntı yok şuanlık haftasonu olursa tadından yenmez valla ilk buluşmam olcak desem yeridir çok kişiyle yüzyüze alışverişim oldu ama bu ayrı bu ilk olcak

• quote:

anadolu yakasında neresı warkı bende maltepedeyım herkes trenle gelsin benıde alın geçerken

aslında maltepede yapmak lazım herkes pendikten gelliyor kadıköye yakın oturanlarda maltepeye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

aslında maltepede yapmak lazım herkes pendikten gelliyor kadıköye yakın oturanlarda maltepeye gelir

bencil olmayın beyler kadıköy iyidir ayrı ayrı yerlerden gelen ar üsküdardan eminönünden listeye suan eklencek çok isim var gelin beraber donerız trenle zaten

• Bence Pendik'te oturanlar buluşma saatinden 1 saat önce buluşalım.Buluşma yerine trenle hep birlikte gidelim ?
  • Arkadaşlar ben de Avrupa yakasında 2. buluşmayı düzenlemeyi düşünüyorum . Bir kaç arkadaş kanıma girdi yoksa hiç uğraşmak istemiyordum
  • Government onlardan biride benim değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 18 Ağustos 2011; 17:33:03 >
  • Bende emirgandan geliyorum çok yakın değil yani burdan beşiktaşa beşiktaştan vapurla kadıköy
  • Pendik gebzede olsun diyen arkadaşlar taa karşıdan gelenler var kendinizi düşünmeyin biraz bence.Şu katılım fazla olsa da avrupa yakasındakilerin sayısını geçsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Pendik gebzede olsun diyen arkadaşlar taa karşıdan gelenler var kendinizi düşünmeyin biraz bence.Şu katılım fazla olsa da avrupa yakasındakilerin sayısını geçsek.

Düzenleyen kişi de önemli tabii

2. Buluşmayı yapabiliriz bu sefer katılım daha çok olur gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Government

Arkadaşlar ben de Avrupa yakasında 2. buluşmayı düzenlemeyi düşünüyorum . Bir kaç arkadaş kanıma girdi yoksa hiç uğraşmak istemiyordum

Yusuf benim konuma böyle tehlikeli şeyler yazma hatta düzenleme bile hazır düzenlenmişi var yani.

- Beyler yer konusunda KADIKÖY kesindir başka bir yerde olması söz konusu değil şuan. Kesin gelicekler bana cep telefonlarını yollamaya başlasınlar mekanı bugun yarın ayarlıcam.
  • Yaş önemli mi Kurtköy'de oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: Government

Arkadaşlar ben de Avrupa yakasında 2. buluşmayı düzenlemeyi düşünüyorum . Bir kaç arkadaş kanıma girdi yoksa hiç uğraşmak istemiyordum

Yusuf benim konuma böyle tehlikeli şeyler yazma hatta düzenleme bile hazır düzenlenmişi var yani.

- Beyler yer konusunda KADIKÖY kesindir başka bir yerde olması söz konusu değil şuan. Kesin gelicekler bana cep telefonlarını yollamaya başlasınlar mekanı bugun yarın ayarlıcam.

Senin elemanlarda gözüm yok dostum gelen gelsin . Az kişi olması daha iyi bence ama olmadı biliyorsun Akşama açarım kafama iyice yatarsa

• Ben kesin varim yaz beni
  • Evet arkadaşlar anadolu yakasında bir çoh dh ci var biliyorum saklanmayın ve gelin
  • Evet beyler şu telefon numaraları gelsin artık anadolu yakası uyuma yüklen..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.