Şimdi Ara

İstanbul ( And. yakası) İftar Buluşması | BULUŞTUK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Panpa senide yazdım
  • Maltepeye gelin,iftardan sonra nargile yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Panpa senide yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

yaz beni yaz muhteşem 2 liyi gene görecekler yaz ve yemekten sonra canlı veya cansız müzik ayarlamayı düşünüyorum neydi o sahildeki müzik ses cıkmıoyordu =)

Aynen kanka süper olucak yine Seni onur konuğu olarak yazdım kıymetimi bil ha.
  • Yaz hocam. Avrupa yakasındaki iftara katılamadık bari kendi bölgemizde yapılana katılalım
  • geçen sefer adımı yazdırdımda dersaneden çıkma saatim 7de ve oraya gitmem 2 saat süreceğinden gidemedim. vapur seferleride 9.30da bitiyodu zaten
    ama bu sefer garanti gelirim
    gece 00.30da son otobüs kalkıyo
    yaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

quote:

Orijinalden alıntı: cikcikgribi

ahmet de varsa gelirim

Kartlami gelcen

ayıpsın taktik bu

• Melo'da gelicekmiş sanırım banlı facebookdan benide yazdır dedi
    Kim diye sorarsanız Citi'yi öpen kişi
    Ayrıca zaten Citi'nin evi kadıköyde onunda gelmesini istiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekobro

Melo'da gelicekmiş sanırım banlı facebookdan benide yazdır dedi

Bende diyodum citiyi öpen eleman kimdi çıktı ortaya sorsana beni hatırlamışmı o bide nicki tam olarak melo mu ? bu arada citi zaten kesin gelicek o gelmezse iptal ederim valla buluşmayı yani o derece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sekobro

Melo'da gelicekmiş sanırım banlı facebookdan benide yazdır dedi

Bende diyodum citiyi öpen eleman kimdi çıktı ortaya sorsana beni hatırlamışmı o bide nicki tam olarak melo mu ? bu arada citi zaten kesin gelicek o gelmezse iptal ederim valla buluşmayı yani o derece

http://www.facebook.com/ayasmelih diyo

Edit :
    Nick : N-0NE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekobro -- 18 Ağustos 2011; 1:35:55 >

• Zor bi ihtimal ama gelebilirim belki benide yaz.

Trene binip gelmek zorunda kalacam sanırım.
  • mekan konusunda yardımcı olabilirim

etkinliğede tarih belli olduktan sonra katılıp katılmayacağımı söyleyebilirim

kadıköyün merkezi mi olacak illa yoksa acıbadem veya koşuyolu uyar mı ? ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

mekan konusunda yardımcı olabilirim

Mekan konusunda yardımın dokunursa iyi olur hocam bende şuan araştırıyorum kadıköy merkez iyidir altıyol tarafında bir yerde olabilir ama en iyisi iskelenin oralar
  • quote:

quote:

Mekan konusunda yardımın dokunursa iyi olur hocam bende şuan araştırıyorum kadıköy merkez iyidir altıyol tarafında bir yerde olabilir ama en iyisi iskelenin oralar

aslında bence mekan olarak harem tarafında çok güzel mekanlar var sahilde hem nargile hem iftar menüleri var 25tl sanırm kişi başı iftar menüsü
  • yaz
  • hocam benide yaz cuma günü tek ders sınavım var sonra full boşum hergün olabilir
  • quote:

quote:

quote:

aslında bence mekan olarak harem tarafında çok güzel mekanlar var sahilde hem nargile hem iftar menüleri var 25tl sanırm kişi başı iftar menüsü

Hocam haremde güzel yerler var dediğin gibi ama biraz tersde kalıyo orası bize daha merkezi bir yer gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam haremde güzel yerler var dediğin gibi ama biraz tersde kalıyo orası bize daha merkezi bir yer gerek.

Niye söyle yaparız Ahmet kadikoyde toplanıp otobüs firmalarının servislerine üçer beşer sızarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Niye söyle yaparız Ahmet kadikoyde toplanıp otobüs firmalarının servislerine üçer beşer sızarız

Mantıklı panpa
  • Bostancıda yapalım, istasyondaki kokoreççiler idealdir bence. O zaman gelirim.

Edit: Kadıköy olursa yazıcıoğlunun karşısındaki büfelerde yapılır, hem lezzetli hem de pahalı değil. DH işi tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 18 Ağustos 2011; 2:56:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.