Şimdi Ara

İstanbul ( And. yakası) İftar Buluşması | BULUŞTUK. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye öldü lan bu başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Niye öldü lan bu başlık

Yaş sınırı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

Bu arada Pendik,Kartal,Kaynarca tarafından gelen olursa beraber gidelim

Pendik/Güzelyalı. Ha bu arada Sefa diye bi arkadaş var oda Kaynarca,Yemeksitesi'nin orda oturuyormuş.Yani kaynarcaya yakın.Onuda alırız

Ben de Pendik'te oturuyorum. İftar günü saati ayarlansın ona göre haberleşiriz.

Ben de Pendik'teyim benide alın giderken.

• beni de yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Niye öldü lan bu başlık

Yaş sınırı var mı

yaş sınırı yok 12.5 yaşının üstünde herkes katılabilir

Son dakika citizenle yaptığım görüşme sonrası geliceğini söyledi oda geliyor gençler ayık olun citi reisde bizimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 18 Ağustos 2011; 23:36:38 >

• quote:

quote:

quote:

Niye öldü lan bu başlık

Yaş sınırı var mı

yaş sınırı yok 12.5 yaşının üstünde herkes katılabilir

Tamam ücret belirlenince gelirim

• Benide yazabirlirsin dostum
  • iyi eğlenceler arkadaşlar daha nice buluşmalara
  • Beyler listede ismi olanlar bana telefon numaralarını göndersinler artık yarın mekan ayarlanacak tarih belli olacak.

Ücret konusuna gelince Maximum 25 TL olur daha aşağıda olabilir yarın tüm bilgileri vericem büyük ihtimalle tarihde önümüzdeki hafta içi bi gün olacak.
  • 2 pendikli daha var ben ve abim gelmek istiyorum ama net tarihe ihtiyacım var benim ismimi yarım yaz
  • Ben de pendiktenim. Gidilcek yeri söylerseniz iyi olur ona göre.
  • quote:

Ben de pendiktenim. Gidilcek yeri söylerseniz iyi olur ona göre.

Kardeşim gidilcek yer zaten konuda açıkca belirtilmiş kadıköy diye neresi olduğunu sormayın artık. Pendikten gelecek arkadaş çok var toplanıp öyle gelirsiniz
  • heralde bu liselilerin bulaşması olacak gibi
  • Beyler hala telefon numarasını vermeyen arkadaşlar var telefon numarasını alamadıklarımı asıl listeden silicem ona göre mekan bilgisini iftar menüsünün ücretini ve tarihi yarın konuya yazıcam herkes telefon numarasını yollasın pm ile..
  • quote:

Beyler hala telefon numarasını vermeyen arkadaşlar var telefon numarasını alamadıklarımı asıl listeden silicem ona göre mekan bilgisini iftar menüsünün ücretini ve tarihi yarın konuya yazıcam herkes telefon numarasını yollasın pm ile..

Kolay mıymış kardeşim bu işler nasılsın ?
  • Tamam para olayını hallettim İskeleye yakın biyerlerde olsun bulamam ben o saatte Kadıköy'ün her yerini pendikten gelen olacaksa birlikte gidelim zaten.
  • bizde dh 2.el olarak yapıcaz bugün 25-30kişi gelcek fatihde
  • Üsküdar'dayım gelmek isterdim fakat kısa bi süre İstanbul'dan ayrılma ihtimalim var. Eğer ayrılmazsam katılırım.
  • AhmeD* reis, " CeniusBranD " nickli arkadaşımızı da yazarmısın? cezası olduğu için konuya mesaj atamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 19 Ağustos 2011; 3:38:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.