Şimdi Ara

İstanbul - Ankara otobanında gizli radar(lar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
12.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

quote:

Orjinalden alıntı: masal75

+1

neye ve neden +1 dedin anlamadım

hee desene post

bunu dierek sende bosuna post kazıdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erreguay

ipo_aga

trafik cezaları bütçede gelirler başlığının altındadır

bir vergi diildir ama sonuçta devlete bir gelirdir

ışıkta geçenlere kamera ile ceza uygulaması an itibari ile istanbulda bi sürü yerde vardır

hatta sadece ışık ihlali diil aynı zamanda emniyet şeridi ihlalleri içinde kameralar vardır.

ben bu yanlıştır demiyorum

ama 120 km hız bu günün standartları için azdır...

unutulmamalıdırki aynı kanınlar motorcular içinde geçerlidir ve onlarda kanunun kendi lehleri (araba ile köprü parası dahil aynı parayı ödemeleri)gibi konularda düzeltme yapılmasını istiyolar

kanunlar zamanın şartlarına göre yapılır ama gün gelir o cezanın veya kanunun günün şartlarına göre tekrar düzenlenmesi gerekir...

"ama 120 km hız bu günün standartları için azdır..."

siz kendi yolunuzda 140 km hızla gidiyorsunuz. arkanızdan 150 km hızla geçen biri tam arkanıza denk geldiği anda kontrolünü kaybetti veeeee

120 bile fazla kaza anında

önemli olan aracı kaza anında bile güvenli olabilecek bir hızda sürmektir.
    ona bakarsanız hız limiti 180 olsun. nasıl olsa araçlar bişey olmadan 180 km hızla gidebiliyor

120 km hız sınırı oldukça iyidir.
    ben aracımı kullanırken 150 km hızla bişey olmayacağını düşünebilirim ama başkasını o hızda güvenle süremeyebilir. bu yüzden hız sınırı 120 olmalı ve benim canım kıymetli yaa sizin ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: meta80

ceza sisteminde 150 000 YTL lik araç ile 5000 Ytllik araç aynı kefede oluyor
    vergi ötv kdv mtv de aynı kefede olmuyor
    benim aracım 100 den sıfıra 37 metrede duruyor
    toros ya da şahin kaç metrede duruyor

Fransız devrimi dahil dünyadaki tüm savaşlar bu adeletsizlikten çıkmıştır temelde, bu sorunu insanlık şu aşamada çözemedi ilerdede çözeceğe benzemiyor. Kapitalizm.
  • Orta şeritte 90 km ile giden kamyonu 100 km ile sollamaya kalkan kamyonların olduğu bir otobanda 140 üzerine çıkmak bence büyük risk.Bence herkes kullandığı aracın kapasitesini bilse ve ona göre hareket etse herkes istediği hızı yapabilir.Ama öncelikle otoban diye adlandırdığımız yollarımızın otoban şartlarını yerine getirmesi lazım.Bizde otobanın tek anlamı sağdan soldan girişi olmayan yol.Aydınlatma yetersiz,sadece gişe çıkışlarına yaklaşınca var.Asfalt kalitesi rezalet,bir anda kocaman kasislere düşüyorsun.Yağmurda göle dönen yerleri var,viyadükler kışın buz tutuyor.Yol eğimleri Avrupa'ya göre çok fazla,özellikle Ankara Bolu arasında.4 şeridin bir anda 3'e,3 şeridin bir anda 2'ye düştüğü oluyor(örnek İzmit Doğu'yu geçtikten sonra dik bir iniş var bir anda 2 şeride düşüyor.Çok keskin virajlar var:Dilovası virajı.Her daim çalıma var 10 yıldır otobanı girdiğim yönden ayrılmadan bitirdiğimi hatırlamıyorum.Her şeyden önce bilinçsiz bir kullanıcı kitlesi var.Kamyon,tır ve otobüsleri saymıyorum bile.Brodway,Şahin gibi arabalarla orta şeritten 90-100 le gidip hayatının hızını yaptığını sananlar,altındaki araba ticari araç değilde sanki 8 silindirli spor araba zannedip her türlü hareketi yapanlar,arabada ürettiği her türlü çöpü yola atanlarla ( buna şişelerde dahil )kaynıyor.Ben belki biraz kötümserim ama hız yapmayı planladığımız yol burasımı arkadaşlar?Benim göremediğim artıları varsa söyleyin lütfen.

• emremuslu kardeş
    www.gelirler.gov.tr
    adresinden taşıt sorgulamaya tıkla
    trafik cezalarınıda görebiliyorsun cezanız yok ise yoktur
  • Varmi yeni radar bilgileri arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara-Istanbul istikametinde Bolu ya varmadan (inişe gecildiginde) Caydurt mevkiinde sağda tesislerin önünde park halinde radar.
    154 km hızla ceza geldi

Not: gib.gov.tr de ceza görünmemekte ancak adrese teblig geldi
  • İsviçre'de 120km ile gidebileceğin yol çok az. çoğu otoban 100km ile sınırlı. lambo,ferrari,rs6 gibi araçlar sakin sakin gidiyor. hız sınırı olmayan kaç tane ülke ve otoban var. bir elin parmaklarını geçmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.