Şimdi Ara

İstanbul ( Avr. yakası) 2. İftar Buluşması | Yoğun İstek Üzerine Tekrar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: !HephaistoS!

quote:

Orijinalden alıntı: Source_1985

quote:

Orijinalden alıntı: !HephaistoS!

quote:

Orijinalden alıntı: Source_1985

nick benim değil, 15 yaşındayım ve bir arkadaşımla gelmeyi düşünüyoruz. isim yazarsan sevinirim.

O arkadaş benim Benimde yaş 15 yazın, geliriz.İlkine arkadaşa o kadar dedim ama okulun iftarına gidelim dedi

o pembeliye değerdi bence

Bir şey yapamadın ki

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Gelmeyin lan bu iftara benim yaptığım anadolu yakasındaki iftara gelin Şaka bi yana kolay gelsin kardeşim.

Hepsinin kolundan tutup sana getireyim mıi :D
  • quote:

Gelmeyin lan bu iftara benim yaptığım anadolu yakasındaki iftara gelin Şaka bi yana kolay gelsin kardeşim.

Link var mı hocam?
  • benide yazın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Hepsinin kolundan tutup sana getireyim mıi :D

Olabilir kardeşim valla ben mekanı tarihi herşeyi ayarladım mekanda 10 numara yani boğaz manzaralı bir yer fiyatlarda makul 15 lirayada menü var 25 lirayada bence iptal et gel sende benimkine

• tutmaz
  • Yusuf beni yazmamışsın oldu mu şimdi

Not : Bu sefer değişik bir şey yapalım . Fatih'e falan gitmeyelim yine
  • 15 yaşındayım eğer gelebiliyorsam benide yazabilirsin
  • yusuf kardeşim ramazanın son günlerinde şehir dışında olacağım, keşke katılsaydım çok çok zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

yusuf kardeşim ramazanın son günlerinde şehir dışında olacağım, keşke katılsaydım çok çok zevkliydi

otobüsüm geliyor diye kactın kacak zevkımız yarıda kaldı senle muhbbt gzeldi=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

yusuf kardeşim ramazanın son günlerinde şehir dışında olacağım, keşke katılsaydım çok çok zevkliydi

otobüsüm geliyor diye kactın kacak zevkımız yarıda kaldı senle muhbbt gzeldi=)

valla kardeşim taa şeyinin şeyinde oturunca son otobüsü yakalama mecburiyetin var kaçırdınmı bidaha dönemezsin,gerçi dar gelirliliğin anlamı yok atlarsın taksiye ama

• quote:

Ben koşuşturmadan senle de konuşamadım be abi
  • Olm adamın canını sıkmayın kadıköyde mükemmel boğaz manzaralı teras katta mekan ayarladım gelin benim konuya bakırköy neymiş citizende geliyo benimkine http://forum.donanimhaber.com/m_51805028/tm.htm evet yüklenin gençlik ( yusuf kusura bakma kardeşim )
  • quote:

Olm adamın canını sıkmayın kadıköyde mükemmel boğaz manzaralı teras katta mekan ayarladım gelin benim konuya bakırköy neymiş citizende geliyo benimkine http://forum.donanimhaber.com/m_51805028/tm.htm evet yüklenin gençlik ( yusuf kusura bakma kardeşim )

bu buluşma çöker

• quote:

Olm adamın canını sıkmayın kadıköyde mükemmel boğaz manzaralı teras katta mekan ayarladım gelin benim konuya bakırköy neymiş citizende geliyo benimkine http://forum.donanimhaber.com/m_51805028/tm.htm evet yüklenin gençlik ( yusuf kusura bakma kardeşim )

Kardeşim ben rekabete girmedim ki yanlış anlamışsın . Bu taraftakiler Kadıköy'e gelemez belki diye böyle bir şey yaptım . Tamam senin istediğin olsun . Konudaki arkadaşlara söyleriz sizin tarafa gelirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Bakırköy gayet uygun bi seçim gelebilirim buna.
    edit:Bence de iftar olmasın.Ramazandan sonra buluşma hem erkenden buluşuruz.Daha çok vakit geçiririz.
    edit2: Yaş 16.

16'mış la git daha yeni lisyeye geçtin

Bakırköye 2 saatte anca gelirim

Yani gelemem İyi eğlenceler size

• quote:

quote:

Kardeşim ben rekabete girmedim ki yanlış anlamışsın . Bu taraftakiler Kadıköy'e gelemez belki diye böyle bir şey yaptım . Tamam senin istediğin olsun . Konudaki arkadaşlara söyleriz sizin tarafa gelirler

Benimde öyle bi amacım yok zaten maksat eğlenelim şaka amaçlı yani kim nereye gitmek istiyosa oraya gitsin zatende bizim buluşmaya sen gelsen hiç fena olmazdı kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Benimde öyle bi amacım yok zaten maksat eğlenelim şaka amaçlı yani kim nereye gitmek istiyosa oraya gitsin zatende bizim buluşmaya sen gelsen hiç fena olmazdı kardeşim

Ben de tekrar uğraşmak istemedim de çok kişi tekrar yapalım diye ısrar etti . Benim de işime gelir herkesin sizin buluşmaya gelmesi yani . Konuya mesaj bırakanlara pm at istersen . Bu arada bensiz de eğlenirsiniz merak etme

• yaz gelen olursa
  • hafta sonu gelebilirim beyler oda Ağustos ayı içerisinde dershane başlıyor çünkü ayrıca işte var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.