Bildirim
istanbul avrupa yakası en iyi kurs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gncl -
gncl -
gncl -
gncl -
quote:
Orijinalden alıntı: arcani
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında tavsiye verebileceğiniz en iyi ingilizce kursu hangisidir? taksim mecidiyekoy tarafları olabilir. her yonden ingilizceyi tekrar etmek için, writing speaking grammar...
Kardesım Brıtısh Tımedan kurs almaya basladım.2 ay gıttım ancak bazı sebeplerden dolayı dondurmak zorunda kaldım.devredıyorum uygun fıyata.Alıcı arıyorum.Bakırkoyde. Gercekten ogretıcı.Hocalar ıyı anlatıyor.ben gıdemıyorum dıye cok uzuldum.2.El diyince burayada acıyım dedim.Cok acil devretmek zorundayım.5 kur.Tamamiyle ıngılızce ogrenım.Brıtısh Tıme'dır.Ilgılenenler PM ulasabılır.Normalde bulamıyacagınız fıyat.2 ayınıda ben odedım 2 aydır gıttıgım ıcın.Kurs konusunda ogrenme acısından kesınlıkle ogretıcıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X