Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Ev Alınabilecek Semtler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbulda avrupa yakasında ev almayı planlıyorum nasipse.
    Sizce semt olarak nerelerde ev alınmalı?
    Bütçe 300 civarı. 3+1 semti güzel ulaşıma yakın yerler olsun istiyorum fakat merkezi yerlerde 3+1 ler acayip pahalı.
    şuan Bahçelievlerde kirada oturuyorum, metrobüse 10dk yürüme mesafesinde. Aynı ayarda en fazla 3-4 yıllık binalarda ev düşünüyorum ama kriterlerim mi yüksek mal sahipleri mi uçmuş bilmiyorum, 400-450 den aşağı merkezi yerlerde bulamadım.
    Beylikdüzü beykent adnan kahveci de aklıma yatan yerler var. Ne dersiniz, önerileriniz nedir? Merkezi olmak koşuluyla anadolu yakasında da olabilir.
    Temiz düzgün merkezi bi semt istiyorum nasipse.

Teşekkürler arkadaşlar

• merkezi diyorsunuz he beylikdüzünden bahsetmişsiniz avrupa yakası seyrantepe,anadolu kavacık , çekmeköy olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cennet mah. evler değerleniyor.dahada artacak..metrobüse yakın,kapalı cadde,metro geçecek,marmaraya yakın,e5 yanı,kanal istanbulda geçebilir..artı temiz nezih mahalle..daha uygun istersen tepeüstü olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

cennet mah. evler değerleniyor.dahada artacak..metrobüse yakın,kapalı cadde,metro geçecek,marmaraya yakın,e5 yanı,kanal istanbulda geçebilir..artı temiz nezih mahalle..daha uygun istersen tepeüstü olabilir..

cennet mahallesi nerede açıklayıcı olun biraz sır gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

cennet mah. evler değerleniyor.dahada artacak..metrobüse yakın,kapalı cadde,metro geçecek,marmaraya yakın,e5 yanı,kanal istanbulda geçebilir..artı temiz nezih mahalle..daha uygun istersen tepeüstü olabilir..

cennet mahallesi nerede açıklayıcı olun biraz sır gibi
    k.çekmece tabiiki...cennet metrobüs durağı var toprağım bilmen lazım .

• Ben Aslında Yokum kullanıcısına yanıt
    istanbuldayım,çekmeceyi hic bilmem zaten merkeze yakın yer sormus arkadaş

• quote:

merkezi diyorsunuz he beylikdüzünden bahsetmişsiniz avrupa yakası seyrantepe,anadolu kavacık , çekmeköy olabilir

dalga mı geçiyorsun kardeşim yoksa ciddi mi bu mesaj
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Irrasyonel kullanıcısına yanıt
    dalga geçmekten kastınız nedir

• quote:

istanbuldayım,çekmeceyi hic bilmem zaten merkeze yakın yer sormus arkadaş
    merkez neresi ki ...e5 kenarı,metrobüs, otobüs,marmaray.. .havaalanına yakın,kanal istanbul geçebilir,geçerse daha da değerlenecek,2 yeni hastaneye yakın,..daha merkezi yermi var..çekmecenin bilienecek birşeyi yok,nesini bileceksin.gidip gezeceksin göreceksin :)...bende b.evleri bilmiyorum..
  • privatethedawn P kullanıcısına yanıt
    bütçenizi biraz yükseltebilirseniz ve yeni ev sevdanızdan vazgeçerseniz size tek önerim bakırköy her türlü size kazandıracak biyer eğer akp chp çekişmesi aşılırsa ileriye dönük kentsel dönüşüm yaşanırsa çokta kazandıracak bölge diğer bi alternatifte zeytinburnu akp nin gözbebeği çok derin projeler var ilerleyen dönemde büyük kazançlar sağlayacak bölge beylikdüzü falan geçiniz verdiğin para yerinde sayar durur yazık olur şuan şehrin dışı kotasını doldurdu artık şehrin merkezine dönüyor yerleşimler ne kadar dışarı çıkarsan evler güzel ama ölü yatırıma dönüşüyor
  • başakşehir iyidir.

ama ev almak için krizi bekle.şuan fiyatlarda balon var.
    400 milyarlık evin gerçek degeri 150 bin lira.şuan kirada oturmak en mantıklısı.
  • arkadaşlar benim içinde izmirde semt önerebilecek olan varmı? bende ev almaya karar verdim. interntten bakmala pek olmuyor. biraz projelre göz atabildim. aklımda gaziemir var şuan hatta orada çiçek park gaziemir projesine bakınıyorum şuan ama ??
  • bilgin10 B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş yazılarınızı okursanız son bir ayda,İzmir'den 2 tane aldığınızı yazmıştınız....... Alıp unuttunuz galiba........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 8 Şubat 2015; 10:41:48 >
  • Beylikdüzü iyidir ordan bizde almayı dşünüyoruz
  • Arkadaşlar, ben de Beylikdüzünde ev almayı düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşın belirttiği bölgelerde. O taraflarda oturan tanıdığı veya muhit ile alakalı yorumlarınız ne olur. Malum şehir merkezi artık çok pahalı ev almak imkansız gibi. Şuanda cezbeden tek noktası metrobüse yakın olması. Onun dışında sizin yorumlarınız ne olur ?

İyi forumlar
  • ben de beylikdüzünde almayı düşünüyorum. fakat alma diyorlar. niye diyorum uzak diyorlar. uzaklığa en fazla yarım saat kaybediyorum diyorum. kaybetme diyorlar. kötü diyorlar. açıkçası kafamı karıştıryorlar ama gerekçe çok basit ve gözyumabileceğim bir şey. sonuçta o fiyatlara olmasının temel sebebi de uzak olması. belkide uzak olması bir avantaj bizler için. ama olumsuzluğun temel sebebi insan kalitesi, hırsızlık olayları, hava kirlilği gibi cana ve mala kasteden şeyler olsa anlarım. eğlence merkezleri de o tarafa kayıyor. yatırım da o tarafa kayıyor. ayrıca iş imkanı olarak fabrikaların önemli bir kısmı zaten hali hazırda o tarafta.. çözemedim neden..zaten hafta içi çalışan insanlar hiçbir sosyal aktivite yapamıyor. hafta sonları da taksim yapıcam desen zeytinburnu - taksim 1 saat ken , beylikdüzü - taksim 1,5 saat.. allah aşkına yarım saat için 300 bin vermek yerine 700 bin vermek enayilik değilmidir ? ya da benim bilmediğim bir şey mi var ötüyorum bilip bilmeden.. orda oturmayan fakat bir tanıdığı oturanlardan ya da orda oturmayan sadece haritadan bilen arkadaşların yorumları yerine orada yaşayan arkadaşlardan yorum gelirse çok memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamszalai -- 11 Temmuz 2015; 11:43:57 >

• istanbulda merkezi yer kavramı köylülerin çıkardı bir tabir
    eskiden iş potansiyelinin oldugu yerler merkez diye tabir edilirdi
    diger taraftan bakarsak toplu taşımanın cogaldıgı noktalarda merkez tabir edilirdi
    yıl 2015 istanbulun ulaşım ağı iyi durumda
    beylikdüzü tüyap kadıköy 1-5 saat sürüyor bu gerçekten muazzam bir rakam

kadıköy ve bakırköy arası e-5 yolu istanbulun merkezi kabul edebiliriz.
    yani büyük bir alan.

istanbullu olup istanbulun bir cok ilçesini bilmeyen insan var ve bu durum gerçekten insanları şaşırtıyor.
    yukarıdaki yorumlar zaten şaka gibi..

şu an emlak balonu şiştikçe şişiyor patlar diyen avucunu yalar
    enflasyon parasını eritir.

su an 100-120 milyar arası alınabilecek en güzel yer beylikdüzü merkez cumhuriyet mah vs. esenyurt ise mehterçeşme tarafları
    yani e-5 yakını

istanbulda bütçenize uygun bir ev buldugunuzda almak için düşünmeye gerek yok
    300 k üzeri ise enayilik

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatmallaşıncagüzel

ben de beylikdüzünde almayı düşünüyorum. fakat alma diyorlar. niye diyorum uzak diyorlar. uzaklığa en fazla yarım saat kaybediyorum diyorum. kaybetme diyorlar. kötü diyorlar. açıkçası kafamı karıştıryorlar ama gerekçe çok basit ve gözyumabileceğim bir şey. sonuçta o fiyatlara olmasının temel sebebi de uzak olması. belkide uzak olması bir avantaj bizler için. ama olumsuzluğun temel sebebi insan kalitesi, hırsızlık olayları, hava kirlilği gibi cana ve mala kasteden şeyler olsa anlarım. eğlence merkezleri de o tarafa kayıyor. yatırım da o tarafa kayıyor. ayrıca iş imkanı olarak fabrikaların önemli bir kısmı zaten hali hazırda o tarafta.. çözemedim neden..zaten hafta içi çalışan insanlar hiçbir sosyal aktivite yapamıyor. hafta sonları da taksim yapıcam desen zeytinburnu - taksim 1 saat ken , beylikdüzü - taksim 1,5 saat.. allah aşkına yarım saat için 300 bin vermek yerine 700 bin vermek enayilik değilmidir ? ya da benim bilmediğim bir şey mi var ötüyorum bilip bilmeden.. orda oturmayan fakat bir tanıdığı oturanlardan ya da orda oturmayan sadece haritadan bilen arkadaşların yorumları yerine orada yaşayan arkadaşlardan yorum gelirse çok memnun oluruz.

Size beylıkduzunden ev alınır mı dıyenler ne ev alımından ne para hesabından bı haber bence..
    Şişli doğma buyumeyım. İşim zeytınburnu tarafında. Şişli - z.burnu trafığın kapalı olduğu zamanlarda 1 saatti. 2012 den berı beylıkduzunde oturuyorum ve bduzu - zburnunu max 1 saatte aldım en yoğun zamanda. Normal şartlarda 35 dk. Yaklaşık 40 km fazla yol yapıyorum işim için.
    2012 de 1+1 ev aldım ilk kazandığımla . Kasım ayında cuzı bır karla satıp saklıhan konakları denen bır projeden aldım.
    Şu fotolara bakıp söyleyın. İstanbul merkezde 365 gun tatıl hayatı yasayıp yasam standartınızı bu halde yukseltebılecek kac proje var veya boyle bır ev merkezde olsa kac tl olurdu?

İstanbul Avrupa Yakası Ev Alınabilecek Semtler İstanbul Avrupa Yakası Ev Alınabilecek Semtler İstanbul Avrupa Yakası Ev Alınabilecek Semtler

Kasımda 430 olan ev şu an 600 bın tl.
    Kasım ayında atakentte elıte cıtyden 450 bın tl dıye 20 bın fazla vermemek ıçın almadığım ev halen 450 bın.
    Bduzu ıse her ay artıyor
    Bunun en buyuk sebebını de ancak buraya gelıp canlı gozunuzle gorerek anlayabılırsınız.
    Cunku yollarda tek tuk araba var.tum sıtelerın otoparkı mevcut.
    Her sıtede yesıllendırmr had safhada, tum yollar sağ sol ve orta kaldırımlar agaclandırılmış, merkeze uzak oldugumdan surıyelı veya medenı olmayan tuplerle karsılasma ımkanınız çok az,evler yenı, nerdeyse her evın 500 metre cıvarında en az 2 hastane buyukmarketler okul var.sonucta burası ıstanbul merkezı dolduktan sonra yapılıp duzenlı buyumuş bır semt.
    Ve emın olun şu son 1 seneden berı tum etıler, atakoy vs muhıt sakınlerı buraya kaydı emın olabılırsınız.
    Bu yuzden merkezı yerlere oranla ev fıyatları daha cok yukselıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Hocam balon ucmaya devam ediyor kiracilik nasil gidiyor aradan 1 yil gecmis:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • privatethedawn P kullanıcısına yanıt
    Hocam Selamlar, son durumunuzu bende merak ettim. Sizinle aynı şartlardayım. Bahçelievlerde oturuyorum 300 - 350 civarında ev bakıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.