Şimdi Ara

İstanbul Avrupa yakasında yer önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önumuzdekı hafta bır kac arkadas ıle Fatıh Edırnekapı bolgesınde toplanacagız. Fakat soyle bır durum var hem oturup muhabbet edecek hemde araclar ıle fotograf cektırmek ıstıyoruz. Acaba bıldıgınız park sorunu olmayan hem muhabbet edıp hemde araclarımızın fotolarını cekebılecegımız bır mekan var mı? Illa Fatıh bolgesı olmasına gerek yok o bolgeye yakın bır yerde olsa uygundur.

• karagümrük stadı
  • haftasonu mu yapmayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

haftasonu mu yapmayı düşünüyorsunuz?

Pazar gunu. Kısmetse once bır mezarlık zıyaretı sonrasında muhabbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Hayırdır patron dusuncelı gordum bugun senı.
  • arkadaşlar levent civarı size uyarmı zincirlikuyu mezarının orası diyeyim mekan kapalı otopark olacak kaç araç olacaksınız size ev sahipliği yapabilirim o gün vakit ve zamanı iyi belirleyin yalnız.

metrocity alış veriş merkezinden bahsediyorum orada da sohbet edip laflayabiliriz ayrıca 150 metreden İstanbul manzarası kıyağımda olabilir.

yalnız intahara meyilli ve fazla borç sahibi arkadaşlar ne olur beni zor durumda bırakmayın ona göre..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

karagümrük stadı

senide özellikle bekliyorum onur konuğum ol eğer uyarsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

karagümrük stadı

senide özellikle bekliyorum onur konuğum ol eğer uyarsa..

Estağfurullah abi. Gün ve saat belirlensin, bizim takım komple geliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Hayırdır patron dusuncelı gordum bugun senı.

Konuyu tam olarak anlayamamıştım da, önce Otomobil Genel'e açılmıştı konu, sonra mezarlık ziyareti ortaya çıktı...

Hafta sonu zaten hava eskaza güzel olursa Zeytinburnu sahil yolu açık otopark haline geliyor, park konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Ama, hem arabalar etrafımızda olsun, onlarla da ilgilenelim hem de çayımızı kahvemizi içeriz deniyorsa Dolmabahçe sahilde bir yer vardı oraya gidilir oturulur.

• dolmabahce cok guzel hem araclar ıcın foto ıcın cok iyi ama hava cok soguk orada durulabılcegını pek sanmıyorum....

mezar zıyareti sonrası mackada bı kac yer var on numara falan orası olabılır otoparkda var.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 10 Mart 2010; 21:24:28 >
  • quote:

Dolmabahçe sahilde bir yer vardı

işini bilen adam nasıl belli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.