Şimdi Ara

İstanbul b.evler 2+1 ev için fikir almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum.

* ekim ayında düğünüm var ve kirada oturmak yerine ev almaya karar verdım. uzun arayıslarımın sonun da bütçeme uygun bir ev buldum.

zeytinburnunda oturuyorum, yerim bakırköyde eşimde bakırköyde calısıyor. zeytınburnundan ev alamıyoruz. fiyatlar cok yuksek.

bahçelievler mahmutbey yolu uzerı 3evler camının tam çaprazından 2+1 5 yıllık bır bınanın 2. katına talıp oldum. fıyatı butceme uygun . aklıma takılan sorular var.

1- ev 2+1 ancak bır odası dıkdortgen seklınde uzun ve bıcımsız. kullanım alanı uygun degıl en fazla ve ıyı derece belkı ocuk odası olur. bu durum da ılerı de satarken sorun olur mu ?
    2- evı kredı ıle alacagım ılerleyen donemlerde (iskan yoksa) satısta problem olur mu.

evın etrafını mahalleyı gezdım dukkan yok ıs yerı yok mahallede her yer apartman 4 tane daha yenı ınsaat var. o semt nasıl bılmıyorum umarım ıyı yerlerdır. fıkırlerınız neler. şuan benı dusunduren tek sey ılerde satarken sıkıntı olur mu ?

• ılerı de satarken sorun olurmu?

satısta problem olur mu.

ılerde satarken sıkıntı olur mu ?

Almadan satmayı düşünüyorsunuz galiba.......
  • Selamlar hocam...İstanbul ve o bölgeyi bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa oda iskansız daire kesinlikle alınmaz!!!

Odanın birisi şekilsiz demişsiniz..Kullanım olarak belki çözümler getirilenilir ancak iskanız olduğu için satmak cok zor ve çok ucuza gidecektir.O dairenin uygun olmasının sebebide bu aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı bir düşünce ev , arsa gibi şeylerde alırken kazanılır. Satış odaklı düşünerek gayet mantıklı bi hareket etmiş ...

Bu arada siz krediyle alacağım demişsiniz konut kredisi değil heralde . Satarkende genelde pek tercih edilmez. Şahsen istanbul/kartal'da oturuyorum ev fiyatları buralarda 350 400 arası sıfır daireler . Eski daireler 180 190 bin civarı. Fiyat farkı o kadar uçurum aynı şey siz satarkende olacaktır. Ama bunları düşünerek zaten almış olursunuz . Sıfır daire fiyatlarına bakarak en dip fiyattan almanız sizin için iyi olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.