Şimdi Ara

İstanbul bahçelievler nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
26.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle marmara işletmede okuyacağım kampüs bahçelievlerdeymiş nasıl biryer google earthdan baktım ama pek birşey anlaşılmıyor ortamlar nasıl üniversiteli sayısı çok mu yaşam nasıl ortamlar - insanların kafa yapıları?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bahçelievler: İstanbul'un Canlı ve Çeşitli Semti

Bahçelievler, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan hareketli ve canlı bir semttir. Şirinevler'e komşu olan Bahçelievler, Üsküdar'daki Bahçelievler Mahallesi ile karıştırılmamalıdır.

Bahçelievler, çeşitli yaşam tarzlarına hitap eden bir semttir. Zengin tarihi ve kültürel mirasıyla tanınan semt, aynı zamanda modern olanaklara ve gelişmiş bir altyapıya sahiptir.

Bahçelievlerin en belirgin özelliklerinden biri, geniş yeşil alanlar ve parklardır. Semtte bulunan Bahçelievler Göleti ve Bahçelievler Meydanı, sakinlerin ve ziyaretçilerin dinlenmesi ve sosyalleşmesi için popüler mekanlardır.

Semt, aynı zamanda çok sayıda okul, üniversite ve sağlık kurumuna ev sahipliği yapmaktadır. Yenibosna bölgesi, bölgesel bir ticaret ve iş merkezi olarak bilinmektedir, ancak genel olarak Bahçelievler güvenli ve yaşanabilir bir semt olarak kabul edilmektedir.

Bahçelievlerin en nezih semtleri arasında Güzelce, Gürpınar ve Bahçelievler Meydanı çevresi sayılabilir. Bu bölgeler, bakımlı binaları, lüks konutları ve gelişmiş sosyal olanaklarıyla öne çıkmaktadır.

Toplu taşıma açısından Bahçelievler, İstanbul'un diğer bölgelerine iyi bir şekilde bağlanmıştır. Semtteki Metrobüs ve Marmaray istasyonları, kolay ve hızlı ulaşım sağlamaktadır.

Genel olarak Bahçelievler, İstanbul'da yaşamak veya çalışmak için uygun bir semttir. Çeşitliliği, canlılığı ve gelişmiş olanakları ile Bahçelievler, her yaştan ve yaşam tarzından insana hitap eden bir yerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bahçelievlerinde orda şirinevlerde oturuyorum çok kürt birde çok bekar(memur,polis vs.) bulunmakta.

Edit:Ben durak olarak söyledim, yoksa bahçelievler bir ilçedir ve şirinevleri kapsamaktadır.Aklıma gelmişken kiradan bahsedeyim 1+1 teraslı eve 600 kira veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 23 Temmuz 2014; 0:24:44 >
  • Kalabalık bir yer ama ulaşım iyi. Bakırköyde ev bulsan daha rahat olur ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirinevler suriyeliler zenciler ve kurtlerden gecilmiyor orasi da pek farkli midir bilmem dikkatli ol derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

Bahçelievlerinde orda şirinevlerde oturuyorum çok kürt birde çok bekar(memur,polis vs.) bulunmakta.

Edit:Ben durak olarak söyledim, yoksa bahçelievler bir ilçedir ve şirinevleri kapsamaktadır.Aklıma gelmişken kiradan bahsedeyim 1+1 teraslı eve 600 kira veriyorum.

kürtler suriyeliler ha yapmayın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turks123

quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

Bahçelievlerinde orda şirinevlerde oturuyorum çok kürt birde çok bekar(memur,polis vs.) bulunmakta.

kürtler suriyeliler ha yapmayın ya

Ne yazık ki öle hatta şirinevlerde meydanda Atatürk heykelinin orada bazen kürtçe şarkı açıp halay felan çekiyorlar,her sokak başında kürtçe konuşan kişiler görmek mümkün.Hatta yenibosna da(bahçelievler ilçesine bağlı) karakola terörist saldırısı olmuştu.

• Bahçelievlerin Ömür Plazanın orada olduğu kısım iyi diğer yerler çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamil Seven Adam

Bahçelievlerin Ömür Plazanın orada olduğu kısım iyi diğer yerler çöp

+1 ömrün arkaları güzel sakin yerler ama kira fiyatları yüksek olabilir.

• Dostum gözün korkmasın ya benim hayatım geçti bahçelievlerde güzel yerdir kendisi rahatlıkla gelebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabazingo0

quote:

Orijinalden alıntı: Kamil Seven Adam

Bahçelievlerin Ömür Plazanın orada olduğu kısım iyi diğer yerler çöp

+1 ömrün arkaları güzel sakin yerler ama kira fiyatları yüksek olabilir.

1000-1500 civarı 3artı 1ler diye biliyorum
  • Bahçelievlerin merkezi oldukça güzel nezihdir,

ömür plazaya yakın olan yerler uefa meydanından medicana hastanesi kadar olan yerler oturulacak yerlerdir

ancak oralarda daireler uçuk kiralarda uçuk öğrenciye gelmez, (ev tutacaksan)

ortamı da iyidir yığınla cafe ve galeri vardır

24 yıldır şirinevlerde oturuyorum

bu arada eskiden şirinevler çok daha kötüydü, 90 sonları 2000 başları belaydı tam,

şimdi iyi ama suriyeli fazla o kadar başka zararı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 23 Temmuz 2014; 0:58:59 >
  • sirinevler kötude yayla bakırköy tarafları oldukca güzel sayılır işletmenin oldugu yer güzel kopruden karsısı hemen bakırköy okunacak yerler merak etme
  • Yaşayan biri olarak söylüyorum ulaşım çok iyi alışveriş olanağı çok iyi avm marketler her yerde kiralar ortalama fakat şöyle bir sorun var fazla ara sokaklara girmemek gerek.

• Yayla UEFA kupası cok iyidir ulaşım iyi metro metrobüs ayağının altında

• Denizllidede bahçelievler var oradaki gibi kürt çok.Bahcelievlerin kaderi bu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

sirinevler kötude yayla bakırköy tarafları oldukca güzel sayılır işletmenin oldugu yer güzel kopruden karsısı hemen bakırköy okunacak yerler merak etme

yüreğime su serptiniz hocam çok tesekkurler
  • Şirinevler kısmını pek bilmiyorum ama Ömür Plaza, Medicana Hastanesi'nin çevresi, Yayla, Basın Sitesi ve etrafı iyidir sakin yerler. Öğrenci olarak gelecekmişsin söyliyim, kira fiyatları fazla buralarda. Onun dışında kötü yanı yok. Doğma büyüme buralıyım, nadiren Suriyeli görüyorum. Bir görünüp uzaklaşıyorlar.

EDIT:Ulaşım olanakları da iyi. Market falan da bol. İhtiyaçlarını rahat görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 23 Temmuz 2014; 1:34:21 >
  • Hocam yayla'dan aşağıya inersen yani şirinevler, yenibosna, soğanlı, kocasinan gibi yerlere gidersen tehlike orda var. yoksa diğer bölgeler çok çok nezih ve güzeldir. marmaranın olduğu yer de çok güzeldir rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

şirinevlerden ev tutsanda bahçelievlere minibüsle gitmen lazım ya da 7-8 km yürüyeceksin

mesela ş.evlerde ev tuttun 600 tl bahçelievlerden 800e bulursun ulaşım derdin olmaz gerçi okulun yakınları pahalıdır

hocam ben yurtta kalırım ilk sene ondan sonra arkadaslarla ev bakarım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

Hocam yayla'dan aşağıya inersen yani şirinevler, yenibosna, soğanlı, kocasinan gibi yerlere gidersen tehlike orda var. yoksa diğer bölgeler çok çok nezih ve güzeldir. marmaranın olduğu yer de çok güzeldir rahat ol.

NOKTA. Konu kilit.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.