Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon'da taktik teknik strateji hiç bişey yok.

deli dana gibi press yapıyorlar sadece. ama iyide yapıyorlar oyun kurdurmadılar Başağ'a.

başak orta sahada 4 kişi pas yapıp 15 dk manyak etse bunları 3 tane gol atar rahat.

adamlarda stoper yok Okay'la öbür kazma elemanı koymuş Ersun ne akla hizmetse.

Burak her ne kadar kendini atmış olsa da topu kaleciden kurtardığı için kalecinin yaptığı hareket futbol kurallarına göre engelleme olarak giriyor ve penaltı ne yazık ki doğru.
  • GOOOL MEVLÜT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçın hakkı beraberlikti zevkli maç oldu
  • İyi sövdüm emek hırsızına maç boyunca illa ki duymuştur.

Başakşehir in bu tarz maçlarda artık deplasman tribününu 200 TL yapıp sadece başak passosu olanlara satış yapması lazım. Bugün ts gol attığında neredeyse bütün Stad sevindi. Bu kepazelik ten başka birşey değil.

Anlıyorum takıma taraftar lazım göze hoş gelen Futvol oynanıyor ama bugünkü kabul edilebilecek bir şey değildi maalesef. 1500 kişi olalım biz bize olalım yeterli.

• Ahhh ah o direk, lan o direk... Dk. 90da kaçar mı be

• quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

Ahhh ah o direk, lan o direk... Dk. 90da kaçar mı be

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

İyi sövdüm emek hırsızına maç boyunca illa ki duymuştur.

Başakşehir in bu tarz maçlarda artık deplasman tribününu 200 TL yapıp sadece başak passosu olanlara satış yapması lazım. Bugün ts gol attığında neredeyse bütün Stad sevindi. Bu kepazelik ten başka birşey değil.

Anlıyorum takıma taraftar lazım göze hoş gelen Futvol oynanıyor ama bugünkü kabul edilebilecek bir şey değildi maalesef. 1500 kişi olalım biz bize olalım yeterli.

Emre kendi stadında atılan maddelerden korner atamadı. Stadın her tarafı Trabzonlu kaynıyordu

Evet onu dedim ya zaten. Şimdi de gündem ts forması cikarttirilan çocuk. Madem ts forması giyeceksin deplasman tribününunden alsana biletini. Geleceksin doğu alttan belki de peşkeş çekilmiş biletle stada ts forması ile geleceksin sojra cikqrttirilca aglicaksin yok öyle yağma.

• Rakibimiz genclerbirligi , kovanin olmadigi irfanin 11 basladigi bir kadro gormek istiyorum.

Hafif rotasyonlu cikacaktir diye tahmin ediyorum , sol bekte alparslan ortada inler mahmut surpriz olmamali.

• Gökhan inler rezalet oynuyor oynatmasın adamın mücadele edecek gücü ve inancı kalmamış

• Mevlüt 11 oynar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maçta olacağım umarım gollü güzel bir maç olur. sırf adebayor emre ve elia için gidiyorum.
  • Bu sene fena patladik sanirim.

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    3 yıllık takıma göre iyisiniz yine
  • Helal olsun orta seviye takımlar gibi (real Madrid inter VS) ligi bırakıp avrupaya asılıyorlar uel i alabilirler fakat vardar ve östersund şuan durdurulamaz durumdalar vardar ve östersund eşleşirse final başak vardar eşleşmezse vardar östersund olur vardar alır

30yaşında adamlar sırf takımımı için milli takım bırakırken bu emre nin 40 yaşında milli takımda olması saçma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

3 yıllık takıma göre iyisiniz yine

kerim frei.

Hocam saçma sapan gol yedik ya, lan attamah sağına soluna niye bakmıyorsunsen, baya beğenirim normalde ama, böyle basit hata yapılır mı be

• Attamah saatli bomba her zaman diyorum oraya ufaktan da costa yerlestirilmeli. Takim gecen seneye oranla cok cok cok daha guclu bilmiyorum sorun ne. Tekerligimiz patlak 3 teker gidiyoruz ligde

• dün maça gideceğimi söylemiştim.

ama başakşehir beni cidden hayal kırıklığına uğrattı. elia çıkana kadar sadece sol kanatta durdu. irfanın ayağına top değmedi galiba. adebayor ve mossoro bu takımı ileri taşıyan kişiler galiba. dün başakşehir çok dağınıktı bitek emre mevlüt ve mahmut maçı kazanmak için oynadı.

tam stad'tan çıkıyoduk yönetim istifa diye bağırıp attamah sağolsun saçmaladı gol attık.
    Hocam da costa iyi hoş tabi de attamah çok genç daha ve yaşına göre de asıl mevkisi olmamasına rağmen de gayet iyi bence, hakkını vermek lazım

• Kaptan attı

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.