Şimdi Ara

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü [Genel Tartışma ve Transfer Konusu] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
5
Favori
34.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü oldu be, maçın hakkı kesinlikle bu değildi, grup fena karıştı, inşAllah bu şanssızlık devam etmez ne ligde ne avrupada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık oldu maçın hakkı bu değildi gruptan çıkmak biraz zorlaştı bizim için.Ülke puanı içinde 2 temsilcimiz kazanırken biz kaybetmemiz kötü oldu.

• Akıyor bu akşam, dk:35 2-0 yaptık göztepe deplasmanında

• Göztepe 2. yarı oyunu domine etti ama yetmedi. TEbrik ederiz başakcityi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 2 Ekim 2017; 14:47:3 >
  • İyi oldu yobazlara karşı bu skor takımı kendine getirir umarım. Banlıydım ondan yeni yazabiliyorum xd

Milli maç arasını yenilenme ile geçirmemiz , zor fikstür öncesi raahtlatacaktır bizi.
  • Cumartesi staddayız inşallah. Askerlik öncesi son maçım olabilir , olmazsa akhisar maçı kesin son Nisan ortasında döndüğümde inşallah düzgün bir yerde oluruz ligde. Hocama güvenim sonsuz.
  • Hocamın mt başına , Okan buruk hocanın da alt yapıya geçmesi gündemdeydi. Bugün asbaşkan saral radyospor'a bağlanarak basaksehir'den hocanın ayrılmayacağını söyledi.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Yok yav olmasın milli takım falan, daha yeni ısınıyoruz Avrupaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

İyi oldu yobazlara karşı bu skor takımı kendine getirir umarım. Banlıydım ondan yeni yazabiliyorum xd

Milli maç arasını yenilenme ile geçirmemiz , zor fikstür öncesi raahtlatacaktır bizi.

Yobaz derken? Başakşehir'den bahsediyorsun sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 12 Ekim 2017; 23:3:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

İyi oldu yobazlara karşı bu skor takımı kendine getirir umarım. Banlıydım ondan yeni yazabiliyorum xd

Yobaz derken? Başakşehir'den bahsediyorsun sanırsam.

İzmir'den bahsediyorum.

• Abdullah Avcı: "Konu yerli ya da yabancı futbolcu sayısı değil. Emre Belözoğlu ve Arda gibi 5'er oyuncumuz olursa yabancıya ihtiyaç kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyecekmisin34

Yok yav olmasın milli takım falan, daha yeni ısınıyoruz Avrupaya

geliyor musun bugun?

• Tribünler bomboş gene yav

Geldim bile hocam :D

• quote:

Valla oyunumuzu begenmiyorum acikcasi , bir cok yorumcu sezon baslamadan bu takim avcinin takimi degil gumusdag baskanin takimi demisti inanmamistim ama sanki dogru gibi.

Gecen seneki sistemli , kompakt oynayamiyoruz.

Dun emre ciktiginda butun toplari adebayor dagitti.

• quote:

quote:

Valla oyunumuzu begenmiyorum acikcasi , bir cok yorumcu sezon baslamadan bu takim avcinin takimi degil gumusdag baskanin takimi demisti inanmamistim ama sanki dogru gibi.

Gecen seneki sistemli , kompakt oynayamiyoruz.

Dun emre ciktiginda butun toplari adebayor dagitti.

Kesinlikle şuna katılıyorum hocam, aynı kompakt oyunu oynayamıyoruz, ama bunun sebebinin sanmıyorum Gümüşdağın takımı olduğu için olduğunu, takım o kadar istekli değil, anlamış değilim, avrupa mı bozdu, var bi numara ama

• Kırmızı çizgi isimli programda (Tavsiye ederim sağlam analizler yapılıyor) aynı konudan bahsedildi, takımda tam olarak Abdullah hocanın istediği oyuncular yok pek mutlu değil gibisinden.

Umarım tekrar eski haline döner:-|

• Anladım abi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • besiktaslilar cildirmis ibb neden yedek oyunculari ile cikti diye.

Bu adamlar her kosulda , her sekilde magdur ben anlamiyorum ne yapmak gerekiyor.

IBB takiminin yas ortalamasi 28in ustunde , kilit oyuncularin yaslari emre 37 mossoro 34 adebayor 33 clicy 31 sekilde ilerlemekte.

IBB gruptan cikma sansini 4 puan almasi gereken ludo ve braga maclarinda 1 puan alarak sansini kaybetti zaten. Hoffeneim macina as kadro cikmis olsa bile zaten yenemeyecekti. Rotasyonu tercih etti. Bundan size ne?

Ayni abdullah avci Sevilla maci oncesinde karabuk macinda rotasyon yapip yenildiginde neden bu tip konusmalar yapilmadi?

2 senedir ligde kayriliyorsunuz , yemediginiz halt , yapilmayan haksizlik kalmadi insaf be kardesim.

Pazartesi gunu vodafon arena da avci gerekli yaniti verecektir.

Rahat galibiyet bekliyorum.
    Umarım alırız bjk maçını, hoffeneim maçı çok kötü oldu ama bence hala umut var

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.