< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 18 Ağustos 2024; 18:8:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 18 Ağustos 2024; 18:8:26 > |
Bruma açık alan futbolcusu mu ? Sizin maçta adam bütün takımın arasından geçti :) Tamam yorumlarının belli bölümüne katılıyorum ama bazı noktalarda saçmalıyorsun...
|
tarihin en büyük kariyer hatalarından biri.
arda şu haliyle bile liverpoolda interde falan oynardı. ibb yi küçümsediğimden demiyorum bunu. epl şampiyonu leicester'a bile gitse kariyer hatası olurdu. |
Yoo fenerliyim , başakşehir'e çok yakın yerde oturduğum için maçlarına gidip geliyorum akşam avrupa maçları var turluyor muyuz diyorum ne var bunda?
|
Ne yapmış Başakşehir? TFF’de görevli Başakşehirli idareciler, transferlerine aracı mı olmuş? Başakşehir’i seçmeyen futbolculara milli takım kapıları mı kapanmış? Milli takımlar Başakşehir’in arka bahçesi mi olmuş?
Kırmızı kart gören futbolcularının ertesi maça çıkmaları mı sağlanmış? Keyfi uygulamalarla maçları mı ertelenmiş? Bulunduğu yerden penaltı noktasına koşarak 10sn’de ulaşabilen hakem, şahin gözleriyle penaltı mı tespit etmiş? Bir sezonda 19 penaltı atarak şampiyon mu olmuşlar? Rakiplerine 70 maçta 2 penaltı mı çalınmış? Maçları sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden 17 dk uzayıp, tatil mi edilmemiş? Ne yapmış Başakşehir? En ufak hakem hatasında bildiri üstüne bildiri yayınlayıp hakemin düdüğünü asmasını mı istemiş? Yetinmeyip hakeme düdük astırmakla mı övünmüşler? Ne yapmış Başakşehirli idareciler? FFP kurallarını delik deşik edip, 10 tane transfer yaparak şampiyon mu olmuşlar? İdarecileri “muhasebe kayıtları ile oynayıp UEFA’yı kandırdık” diye açıklama mı yapmış? Geçtiğimiz 20-25 senede, devlet “taraf” değil miydi? Yahu defalarca Galatasaray’ın vergi borçları yapılandırılmadı mı? Seyrantepe’deki stadın tüm maliyeti devlet tarafından karşılanmadı mı? Borçlar silinirken, yerine getirilmeyen yükümlülükler affedilirken kullanılan kaynaklar kamu kaynağı değil mi? Galatasaray’ın formasının önünde, arkasında, stadının isminde sponsor yok mu? Web sitesinin altındaki 21 logo süs mü? Öncesine sonrasına tweet’ler yetmez de, çoluk çocuk, genç yaşlı, suçsuz günahsız insanlar 12 Mayıs akşamı kan kusarken, kupa diye tutturanlar hep orada olacak. Daha güzel flood'u sanırım uzun zamandır okumamıştım. |
Emre bu yaşında olağanüstü oynamaya devam ediyor. Ligin en iyi orta saha performansı.
Maç başına 7-8 uzun top, ortalama 65 pas ve yüzde 90 civarı bir pas isabet yüzdesi. Her maç verdiği kilit paslar. 11 gollük skora katkısı. Hem defansta hem ofansta katkı verişi. İnanılmaz. Bu yaşta inanılmaz. Kendisinden 10 yaş genç olan adamlar sahada ruh gibi gezerken adam 37 yaşında yardırmaya devam ediyor. Helal olsun. |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|