Şimdi Ara

İstanbul-Beşiktaş Uydunet Aşırı Yavaşlık Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PoWDeR!

Sabah 8'den Bu Saate kadar yurtdısından 10-20kb ile download yapıyorum.. 5mbit kullanıyorum.. 2 saat önce tel açtım BJK de sorun oldugu için yavaşlık oluyor dediler.

sabah 6 gibi düzelecek dediler. ama hala aynı..

Bakalım ne zaman dülecek. Bu arada Beşiktaş'ta oturuyorum

İstanbul-Beşiktaş Uydunet Aşırı Yavaşlık Sorunu

Ben de beşiktaşta oturuyorum.speedtest ve pingtest değerlerim çok güzel.sinyal değerlerim çok ama çok iyi.121kb/sn ile indiriyorum.ama siteler çok ama çok yavaş açılıyor.bazı siteler internet explorer dan 2-3 defa "yenile" dediğim zaman açılıyor.open dns i kullandım.google dns i kullandım.dns adresini otomatik olarak al yaptım.ama yine değişen bir şey olmadı.hala siteler kağnı hızıyla açılıyor.30 dakka da bir, 1 saatte bir internetim gidip duruyor.sorunum baya büyük.kimbilir ne zaman düzelir artık,umudum pek yok düzeleceğine dair :(:(:(:(

• bende mecdiyekoyde oturuyorum internet bu aralar oldukca yavasladi .Oyunlarda felan kopma yasıorum.Ama hız testi ve modemımin sinyal seviyeleri oldukca normal gozukuyo ..
  • yer: gayrettepe-mecidiyeköy
    sorun: kısacası aynı. pingtest speedtest canavar gibi ama internet uygulamaları rezalet ötesi. dial-up bağlantı gibi falan kabaca söylemek gerekirse.
    bugün ben işteyken ekip gelmiş (benim iş dönüşüm gelsin 18:00 gibi dememe rağmen erken gelmiş tabi) bişey yok diyip gitmiş adam. yine klasik..
    tek teselli herkesde olan genel birşey olması.. ama işin trajikomik olanı adamların sanki bunun farkında bile olmaması. call centerdaki kızlar "modemde sorun gözükmüyor neydi efendim problem?" diyince çözüm namına pek birşey olmayacağını zaten anlıyoruz artık :)
    200mbitten fln bahsediyorlar bir de.. neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Şişlidekiler; Sorun youtubeda video açılması uzun sürüyor açılsada takılıyor ve upload edilmiş resimler geç açılıyor yada yarım kalıyor, sayfalar tam açılıyor ama aşağıdaki yeşil kısım tamamen dolmuyor hali ile yukarda hala açılıyor gibi gözüküyor. Speed Test ve Ping Test şuan normal açılıyor ama demin ping testin açılması çok uzun sürdü birkaç kere refresh yaptım.. Sorun sizde de böyle mi? Yani bilgisayarda yada evdeki net sistemim de mi sorun var yoksa sorun uydu nette mi?

Evet tamamen aynısı, yukarıda ilk mesajımda da yazdım. Hiç yüklenmeye bile başlamayan site 2-3 kez refresh yapınca çok hızlı bir şekilde yüklenebiliyor. Keza Youtube videoları da öyle. Şişli'deyim ben de.

@ -bLazE-

Ben artık Call Center'ı aramaya bile tenezzül etmiyorum. 2001'den beri kablo internet abonesiyim. O zamanki hizmet ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Üstelik bildiğim kadarıyla müşteri sayıları azalmasına rağmen.

Dediğiniz gibi tek teselli genel bir sorun olması. Çünkü size özel bir sorun oluştuğunda çözmeleri çok uzun sürebiliyor.

• evet youtube ve gmail de baya hissediliyor yavaşlık.. özellikle youtube da videolar yüklenmiyor..
  • uçan internet! uydunet!
    işte:

:)
  • Böyle terbiyesizlik olmaz. Parasını almayı bilirler , ödemeleri 2 saat gecikince 5 dakikada bir neti kesmeyi bilirler tehdit eder gibi. Ama 1 haftadır bir haltı düzeltmediler. Resimler bile açılmıyor yahu , bunun için mi ödüyoruz her ay bu kadar parayı. Bir de destek hattını arayınca şaka gibi cebinizi yakmayan hızlı internet uydunet diye reklam dinletiyorlar. Yazıklar olsun.
  • Valla aradım yurt dışı çıkışlarda sorun olduğunu düzeltmeye çalıştıklarını söylediler ben de inşallah dedim. Sizler de arayın söyleyin belki hızlı hareket ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Valla aradım yurt dışı çıkışlarda sorun olduğunu düzeltmeye çalıştıklarını söylediler ben de inşallah dedim. Sizler de arayın söyleyin belki hızlı hareket ederler.

ben de bugun akşam 17:00 de aradım.telefona çıkan kişi yurtdışı çıkışlarda ülke genelinde sorun olduğunu ve bugun gün içersinde sorunun çözüleceğini söyledi.umarım en kısa zamanda sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloska1905

quote:

Valla aradım yurt dışı çıkışlarda sorun olduğunu düzeltmeye çalıştıklarını söylediler ben de inşallah dedim. Sizler de arayın söyleyin belki hızlı hareket ederler.

ben de bugun akşam 17:00 de aradım.telefona çıkan kişi yurtdışı çıkışlarda ülke genelinde sorun olduğunu ve bugun gün içersinde sorunun çözüleceğini söyledi.umarım en kısa zamanda sorun çözülür.

Umarım dostum adamı deli ediyor çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aloska1905

quote:

Umarım dostum adamı deli ediyor çünkü.

aynen arkadaşım.1 haftadan beri bu yavaşlık sorunu beni deli etti

• Beşiktaşyım , videolar ya açılmıyor yada ilk bir kaç saniye açılıp kalıyor. Bazı yurt dışı kaynaklı siteler ise çok yavaş özellikle dünden bu yana ciddi anlamda sorun yaşıyorum.
  • genel bir sorun olduğu aşikar bende de 3-4 gündür aynı problem resimler yarım yüklenir oyunlarda lag videolar ya çok az yüklenir kesilir ya hiç yüklenmez bir ara tamamen gitti sinyal seviyesi sürekli değişiyor. Binadaki kutudan eve kadar olan kabloyu biledeğiştirmeyi düşündüm tahmini 10-12 metrelik bir kablo 14 sene falan olmuştur o kablonun çekileli değiştirsek bi faydasını görürmüyüz.
  • Valla genel bir sorun olduğu için kablo değiştirmekle durumun değişeceğini sanmıyorum.
  • sorun hala devam ediyor çözüm bulsunlar artık.
  • Sıkıntı hala devam ediyor.
  • Belliki beş para etmez bir bağlantı uydu net.Memnun kalmayıp gerçek upload/download değerlerini söylemediğinize göre.
  • Ben Beylikdüzündeyim bir sıkıntı yok.. Sayfalar gayet normal açılıyor. Download ve upload da normal değerlerde. Hotfile premium kullanıyorum ve 630 ile 590 arası download yapıyorum. Ayrıca Youtube da videolar da gayet hızlı açılıyor. Demek ki Beşiktaş bölgesine has bir arıza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 16 Ağustos 2010; 13:32:03 >

• ben de sorun en sonunda düzeldi.yurtdışı bağlantılı siteler gayet hızlı açılıyor.internet gayet hızlı ve stabil.herhangi bir sitedeki resimler ve videolar gayet hızlı şekilde yükleniyor.şu an itibariyle internet hızından son derece mennunum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.