Şimdi Ara

İstanbul-Beşiktaş Uydunet Aşırı Yavaşlık Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet durum düzeldi gibi.Sanırım yaklaşık 1 hafta süren çilemiz bitti.Şu an herşey eskisi gibi mükemmel.
  • problem çözüldü. eskisi gibi kaliteli bağlantımızla devam ediyoruz.
  • uydunette yurticine download cok iyi ama yurtdısında bazı yerlerde 10 kb bile hız yok.
    mesela roma dan speed test yapınca 500 ama yunanistandan 10 civarı hız cıkıyor. bazı yerlerde hızlı bazı yerlerde yavaş..
    yani yurtdısında belli bölgelerde yavaslık yasıyorum..
    yer 4 levent.

bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

uydunette yurticine download cok iyi ama yurtdısında bazı yerlerde 10 kb bile hız yok.
    mesela roma dan speed test yapınca 500 ama yunanistandan 10 civarı hız cıkıyor. bazı yerlerde hızlı bazı yerlerde yavaş..
    yer 4 levent.

ayın 9 unda geçtim 5mbit baglantıya. 11 inde patates oldu resmen.. neyseki 3-5 gün aradan sonra düzeldi. ben de şuan için bir sorun yok. Beşiktaş Hüsrevgerede Caddesinde oturuyorum. Beşiktaş'ta oturan diğer arkadaşlarda şuan durum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoWDeR!

quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

uydunette yurticine download cok iyi ama yurtdısında bazı yerlerde 10 kb bile hız yok.
    yer 4 levent.

ayın 9 unda geçtim 5mbit baglantıya. 11 inde patates oldu resmen.. neyseki 3-5 gün aradan sonra düzeldi. ben de şuan için bir sorun yok. Beşiktaş Hüsrevgerede Caddesinde oturuyorum. Beşiktaş'ta oturan diğer arkadaşlarda şuan durum ne ?

Ben de beşiktaşta dikilitaş mahallesinde oturuyorum.hız şu anda gayet stabil.yurtdışı kaynaklı siteler gayet hızlı açılıyor.herhangi bir sitedeki resimler ve videolar gayet hızlı bir şekilde yükleniyor.bulunduğum bölgede hız ile ilgili en ufak bir sorunum yok.internetim oldukça hızlı ve sorunsuz.1mbit kullanıyorum.

• Bende sorun hala devam ediyor. Speedtest'te İstanbulu seçince 0.8mb, Amerikada biyeri seçtim 0.1, Athenayı seçtim 0.2.. Youtube'tan bişey izlenmiyor zaten.

Edit: Masaüstü bilgisayarıma geçtim wirelessı iptal edip direk kablo modemle masaüstünden bağlandım, daha hızlı, hatta iki katı daha hızlı (ama yine eskisi kadar değil) Access Pointte sorun var sanırım, en azından masaüstü bilgisayarda direk kablo modemle bağlandığımda youtubeta videoya ya tıklıyınca direk iyi kötü göstermeye başlıyor, wireless ile laptopta ise videoya tıklıyınca açması uzun sürüyor, açtıktan sonra zaten sürekli takılıyor. Laptopta sorun yok başka yerde denedim. Benim access point arızalı olmalı, zaten 4 metrede anca 3 kademe çekiyor, odanın dışında hiç çekmiyor.. Bu arada ilginç bişey; direk kablo modemle masaüstü bilgisayardan bağlanıp ping teste girdiğimde packet lost test fail oluyor her denememde, wirelessla laptopta ise testi yapıyor, packed lost 0 diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 21 Ağustos 2010; 7:23:07 >

• Arkadaşlar Beşiktaşta uydunet faturasını nereye yatırabileceğimi bilen varmı?
    (Uydunet bayii tercihimdir)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.