Şimdi Ara

İstanbul-Beşiktaş Uydunet Aşırı Yavaşlık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam iyi sabahlar.istanbul beşiktaşta oturuyorum.çoğu siteye girmekte çok büyük sorunlar yaşıyorum.özellikle yurtdışı kaynaklı birçok siteye giremiyorum.pc ye virüs bulaşmıştır diye format attım.değişen bir şey olmadı.1 mbit sınırsız kullanıyorum.sinyal değerlerine ve speedtest sonuçlarına baktım.hiçbir sorun yok gibi görünüyor.ama neden hala internette bu aşırı yavaşlık var anlamadım gitti.kafayı yemek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloska1905 -- 10 Ağustos 2010; 5:20:37 >

• 3 gündür bende de aynı sorun var, Şişli'deyim.

Siteler bazen normal, bazen aşırı yavaş açılıyor, bazen hiç açılmıyorlar. Aynı siteyi denerken bile bu bahsettiğim sorun olabiliyor. Youtube'da bazı videolar yüklenmeye bile başlamıyor, sayfayı birkaç kez refresh yapınca hızlı bir şekilde yüklenebiliyor.

Düzenleme: Download hızında veya sinyal değerlerinde bir sorun yok. Speedtest ve pingtest değerleri de oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 10 Ağustos 2010; 8:23:33 >

• evet aynen sizin yaşadığınız sorunları harfi harfine ben de yaşıyorum.sürekli sinyal değerlerini kontrol ediyorum.ama sinyal değerlerimde hiçbir sorun gözükmüyor.

speedtest değerlerim şunlar:

http://www.speedtest.net/result/909284987.png

pingtest değerlerim şunlar:

http://www.pingtest.net/result/21888747.png

Bu sorunun neden kaynaklandığını bir türlü anlamadım gitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloska1905 -- 10 Ağustos 2010; 7:48:03 >

• Aynısı bende de var Bahçelievlerdeyim
  • bendede var kadıköydeyim
  • Arkadaşlar aldğınız gerçek download hızı nedir bir rapidshare bir hotfile da ?
  • @tristam

Dns adresinizi değiştirmeyi deneyiniz, son olarak yurt dışından test yapabilirmisiniz.
  • open dns kullanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

@tristam

Dns adresinizi değiştirmeyi deneyiniz, son olarak yurt dışından test yapabilirmisiniz.

4-5 farklı DNS denemiştim zaten. Bir değişiklik olmamıştı. (OpenDNS, Google DNS, Uydunet'in kendi DNS'i, 4.2.2.x)

Şimdi sorun düzelmiş gibi bende. Bu sabahtan beri bir sıkıntı yok.
  • en sonunda sorun düzeldi :)
  • dün sorun düzelmişti.bu saat itibariyle maalesef internette aşırı yavaşlık sorunu tekrar başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloska1905

dün sorun düzelmişti.bu saat itibariyle maalesef internette aşırı yavaşlık sorunu tekrar başladı

Evet maalesef.
  • bugun 2 defa internet gitti.nedir bu sorun Allahın aşkına allaa allaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloska1905 -- 12 Ağustos 2010; 21:39:21 >
  • Aynı sorun bende de var 3 gündür.Özellikle imageshack sitesinde ki resimler bir türlü açılmak bilmiyor.Mesela arkadaş SS atıyor göremiyorum resmi açılmıyor.Ktunnelden hemen açılıyor sorunu bir türlü anlayamadım.Sinyal değerleri mükemmel farklı dns ayarları değştirdim olmadı speedtest ping test güzel sonuçlar alıyorum ama bazı siteler açılmak bilmiyor.Bazen çok sık refresh yaparsam açılıyor nedir sorun acaba. Şişli'De oturuyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 12 Ağustos 2010; 22:37:54 >
  • bu saate kadar 6 defa internetim kesildi.bu nasıl iştir anlamadım gitti
  • Şişlidekiler; Sorun youtubeda video açılması uzun sürüyor açılsada takılıyor ve upload edilmiş resimler geç açılıyor yada yarım kalıyor, sayfalar tam açılıyor ama aşağıdaki yeşil kısım tamamen dolmuyor hali ile yukarda hala açılıyor gibi gözüküyor. Speed Test ve Ping Test şuan normal açılıyor ama demin ping testin açılması çok uzun sürdü birkaç kere refresh yaptım.. Sorun sizde de böyle mi? Yani bilgisayarda yada evdeki net sistemim de mi sorun var yoksa sorun uydu nette mi?
  • Sabah 8'den Bu Saate kadar yurtdısından 10-20kb ile download yapıyorum.. 5mbit kullanıyorum.. 2 saat önce tel açtım BJK de sorun oldugu için yavaşlık oluyor dediler.

sabah 6 gibi düzelecek dediler. ama hala aynı..

Bakalım ne zaman dülecek. Bu arada Beşiktaş'ta oturuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Şişlidekiler; Sorun youtubeda video açılması uzun sürüyor açılsada takılıyor ve upload edilmiş resimler geç açılıyor yada yarım kalıyor, sayfalar tam açılıyor ama aşağıdaki yeşil kısım tamamen dolmuyor hali ile yukarda hala açılıyor gibi gözüküyor. Speed Test ve Ping Test şuan normal açılıyor ama demin ping testin açılması çok uzun sürdü birkaç kere refresh yaptım.. Sorun sizde de böyle mi? Yani bilgisayarda yada evdeki net sistemim de mi sorun var yoksa sorun uydu nette mi?

Aynı sorun bende de var 4-5 gün oldu sanırım ve hala devam ediyor.Testlerde hiçbir sorun gözükmüyor.Sinyal seviyelerim mükemmel. Servisi arıyacağım ama aynı şeyleri söyleyip gidecekler birşeyden anladıkları yok.Feci sıkıldım arayacağım bir süre sonra bakalım.

• aynı sorun bende var. mecidiyeköydeyim.
  • An itibari ile hattım düzelmiştir. yurtdışı ve yurtiçi şuan stabil olarak dewam ediyor.. 600-620 arası download'a dewam..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.