Şimdi Ara

İstanbul Bilişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben asus g750jx modelini almak istiyorum,Türkiye'deki fiyatından dolayıda yurt dışından biri aracılıgıyla getirtmeyi düşünüyodum sonra istanbul bilişinde uygun fiyatlısını buldum ama istanbul bilişim nasıl ,siteden alışverişi güvenilir mi? Bilgisi olan benimle paylaşırsa memnun olurum :)

• İstanbuldaysan şunesinden al istanbul dışındaysan sakın bekleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guvenilir yerdir istanbul bilisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yauw. Link verirmisiniz yurt dısında pahalı ama İB de daha iyi fiyat. Bu Hayatın gercekleriyle ortusmuyor. Dogru olamıcak kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 24 Ekim 2013; 12:54:56 >
  • Bende jx jx diye kuduruyorum kaç gündür. İstanbulda olmama rağmen güvenemiyorum istanbul bilişime ama riske giricem sanırım. y510p ile hemen hemen aynı zamanda geliyorlar. Kararımı o zaman vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Nasıl yauw. Link verirmisiniz yurt dısında pahalı ama İB de daha iyi fiyat. Bu Hayatın gercekleriyle ortusmuyor. Dogru olamıcak kadar.

Sende şizofrenlik var mı? Benim konuda yazdıklarınla çok çelişiyosunda

• Yazmadan once iyi okuyun ! konusmadan once iyi dinleyin! Benden size nasihat.

Yukardaki cumleyi okuduktan sonra Onceki yazınızı yazmanıza sebeb olan benim attıgım yazıyı tekrar okuyun!

Hah bu sefer oldu heralde. Jeton dusucek sonunda eninde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Yazmadan once iyi okuyun ! konusmadan once iyi dinleyin! Benden size nasihat.

Yukardaki cumleyi okuduktan sonra Onceki yazınızı yazmanıza sebeb olan benim attıgım yazıyı tekrar okuyun!

Hah bu sefer oldu heralde. Jeton dusucek sonunda eninde.

ders vereceğine önce yazdıklarını bi oku, kinaye yapıyosanda ona göre bi ikon koy bari de gerçek mi söylüyosun yoksa kinaye mi yapıosun anlasın insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 24 Ekim 2013; 21:28:56 >
  • İstanbul bilişimden uzak durun. Paralel ithalat ürünü onlar. Çoğu ürün klavyesi türkçe karakter desteklemiyor ve garantisi resmi asus türkiye tarafından verilmiyor. Bunu İB sağlıyor ve İB nin teknik servisi rezalet. Google a istanbul bilişim şikayet yazıp durumun vehametini görebilirsin.

Kısaca istanbul bilişim = çöp
  • Media Markt'ın web sitesinden 2013 yılında bir General Mobile Discovery alıp memnun olmuştum, sonra soketi bozulunca Telpa'da kavga dövüş yaptırmıştım. Annemin cebi bozulunca aynı teli daha uygun diye İstanbul Bilişim'in internet sitesinden aldık ve başımıza ne rezillikler geldi;

İstanbul Bilişim'in internet sitesinden General Mobile Discovery E3 cep telefonu aldım, eve geldiğinde paketten arka kapağı kapanmayan hasarlı bir ürün çıktı, Yenibosna Airport AVM'deki ana merkezlerine gidip değiştirdim, iki hafta önce telefonum çalışmaz oldu, öğrendim ki IMEI numarası klonlanmış, Profilo AVM içindeki ithalatçı Telpa'ya başvurdum, Telpa dedi ki "Bu telefonu biz ithal etmedik. " İstanbul Bilişim'e gittik "1 haftaya açılacak gerekli yerleribakanlıkları aradık" dediler önümüzde 2 ay oldu açılmadı. Çocuk kandırıyorlar ve suçu birbirlerine atıyorlar.

İstanbul Bilişim'e telefon ediyoruz asla Airport'a bağlamıyorlar bile, kenar mahalledeki bir telefoncuyu arasanız daha iyi ilgilenir, kaba saba konuşuyorlar, İstanbul Bilişim kurumsal bir şirket değildir ve belki de IMEI numarasını kendileri klonlamıştır, sattıkları ürün çalıntı mı, kaçak mı sahte mi belli değil! Dava da açacağım, asla buradan bir şey almayacağım, asla ama asla sizler de almayın, rezillik!!!

Bu arada benim telin soket kısmı tekrar arızalandı, General Mobile, Telpa ve İstanbul Bilişim'den uzak durun!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.