Bildirim
istanbul bilişim neden ucuz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
garantiyi kendisi veriyor, çoğu ürünü de paralel ithalat olduğundan olabilir. -
Paki garantide sorun olurmu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baktığın ürün laptopsa büyük ihtimal freedos işletim sistemidir fiyat farkı ondandır. -
Vatan zaten pahalı bir yer.ucuzu veya cimri gibi sitelerden bakarsan daha ucuza bile bulabileceğini düşünüyorum. -
telefon almayı düşünüyodum eğer garantide sorun olmıyacaksa oradan alacağım cevapların için çok teşekkürler -
Lg g2 aldım ordan kamera lensinde problem oldu.servisi yenibosnada airport avmde. Fena degil servisi falan ama gıcık edebilirler. Bide mesela general mobile i kendileri yapmiyolarmis genpa ya mi ne goturecekmissin yani markadan markaya degisiyo garanti servis falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende lg g3 almayı düşünüyodum 1265 tl diğer yerlerde 1600 yani arada baya fark var bide bende yenibosnadan alıcam zaten iki şubesi var :D Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum -
Ben 6 sene önce, daha istanbul bilişimin ilk zamanlarında sony vaio laptop almıştım, hala da kullanıyorum.
o zamandan bugüne istanbul bilişim değişim içine girdi, ben de hiç alışveriş yapmadım o ara. Şimdi kafamda bu soru var benim de, neden daha ucuz?
garantiden diyor herkes ama mesela sony telefonlarda dist garantili yazıyor,http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-z5-siyah-dist-cep-telefonu-fiyati,183615.html
Neden yine 300 liralık fiyat farkı var? Bunu bilen, açıklayabilecek birileri var mıdır?
-
bicok markanin distirubutoru cunku..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X