Şimdi Ara

istanbul bilişim neden ucuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben İstanbul bilişimden alışveriş yapmayı düşünüyorum aynı ürün vatan teknosa gibi yerlerde 1500TL civarı iken İstanbul bilişimde 1200TL bu fark neden 300 TL gibi bir para? bunları öğrenmek istiyorum lütfen bilenler varsa üşenmeyip yazsın(bu arada kurum adı söyemek yasaksa affola)

• garantiyi kendisi veriyor, çoğu ürünü de paralel ithalat olduğundan olabilir.
  • Paki garantide sorun olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktığın ürün laptopsa büyük ihtimal freedos işletim sistemidir fiyat farkı ondandır.
  • Vatan zaten pahalı bir yer.ucuzu veya cimri gibi sitelerden bakarsan daha ucuza bile bulabileceğini düşünüyorum.
  • telefon almayı düşünüyodum eğer garantide sorun olmıyacaksa oradan alacağım cevapların için çok teşekkürler
  • Lg g2 aldım ordan kamera lensinde problem oldu.servisi yenibosnada airport avmde. Fena degil servisi falan ama gıcık edebilirler. Bide mesela general mobile i kendileri yapmiyolarmis genpa ya mi ne goturecekmissin yani markadan markaya degisiyo garanti servis falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    bende lg g3 almayı düşünüyodum 1265 tl diğer yerlerde 1600 yani arada baya fark var bide bende yenibosnadan alıcam zaten iki şubesi var :D Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum
  • Ben 6 sene önce, daha istanbul bilişimin ilk zamanlarında sony vaio laptop almıştım, hala da kullanıyorum.

o zamandan bugüne istanbul bilişim değişim içine girdi, ben de hiç alışveriş yapmadım o ara. Şimdi kafamda bu soru var benim de, neden daha ucuz?

garantiden diyor herkes ama mesela sony telefonlarda dist garantili yazıyor,http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-z5-siyah-dist-cep-telefonu-fiyati,183615.html

Neden yine 300 liralık fiyat farkı var? Bunu bilen, açıklayabilecek birileri var mıdır?

• bicok markanin distirubutoru cunku..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.