Şimdi Ara

istanbul bilişim ve apple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut dell notebookumu elden çıkarıp bi mac almayı düşünüyorum. herhangi bi modeli olabilir, müzikti grafikti uğraşmıyorum, sadece internete giriyorum desem yeridir. ama windowstan feci derecede sıkıldım. iki sorum olacak;

en uygun fiyatlar bana istanbul bilişimde gibi geldi. 2.000 liralık bi model buldum, ama aşağıda eski modellerimiz demişler ve orada çok daha uygun modeller var. üretimden kalkmıştır damgalı, ama stoklara sorunuz diyor. 1.700 liraya imac var mesela. daha önce alışveriş yapanınız veya orada çalışanınız var mıdır? ne demek bu? hani yoksa o ürünleri niye koymuşlar, anlayamadım.

bir de mac mini gözüme takıldı. çok uygun ve monitör gibi şeyler ben de zaten mevcut. illa apple klavyesi ve monitörü mü almam lazım yoksa herhangi bi şeyle çalışır mı bu aletler? ve neden bu kadar ucuz? içlerinde mac os x yüklü değil mi? tak monitörü kullan yani. kesin bi eksisi vardır diye düşündüm, sizin yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• istanbul bilisimde stok sorunuz ibareli olan ürünler %99 yok anlamına geliyor. O yüzden de fiyatı düşük gösteriliyor. Ayrıca oradan alacağın ürünlerin firma garantisi yok, istanbul bilişim kendi garantisini veriyor, stokta olan ürünlerin fiyatları ile karşılaştırma yapman seni daha iyi fikir sahibi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer76

istanbul bilisimde stok sorunuz ibareli olan ürünler %99 yok anlamına geliyor. O yüzden de fiyatı düşük gösteriliyor. Ayrıca oradan alacağın ürünlerin firma garantisi yok, istanbul bilişim kendi garantisini veriyor, stokta olan ürünlerin fiyatları ile karşılaştırma yapman seni daha iyi fikir sahibi yapar.

+1

İstanbulbilişim'den uzak durun...
  • İstanbul Bilişimle bir alışverişim olmadı ama okuduklarım/duyduklarıma göre yurtdışından getiren birinden almakla oradan almak arasında bir fark yokmuş.
  • Merhaba.Bimeks te macbook pro 13.3 yeni kasa çok iyi bir kampanyada.Diğer market ve mac mağazalarında 2900-3000 küsür fiyatı olan 13.3 core 2.4- 320m ekran kartlı ürün 2575 gibi çok iyi bir fiyatta.Ben bu aralar çok araştırdığım için farkettim.Şayet bütçenizi zorlarsanız kaçırmayın derim.Bilkom 2 yıl garantili ürün birde.Garanti konusunda diğerlerinden çok daha iyi bence!!

İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grikarga

Merhaba.Bimeks te macbook pro 13.3 yeni kasa çok iyi bir kampanyada.Diğer market ve mac mağazalarında 2900-3000 küsür fiyatı olan 13.3 core 2.4- 320m ekran kartlı ürün 2575 gibi çok iyi bir fiyatta.Ben bu aralar çok araştırdığım için farkettim.Şayet bütçenizi zorlarsanız kaçırmayın derim.Bilkom 2 yıl garantili ürün birde.Garanti konusunda diğerlerinden çok daha iyi bence!!

İyi günler

Ya şimdi Apple bölümündeyiz neyse de ; 13.3 lük Core2Duo gibi eski işlemcili , GT320M gibi uyduruk bir ekran kartlı ve 250 gb hddli bir modele nasıl 2.575 lira fiyat çok iyi oluyor anlamıyorum. Sadece markası için mi veriliyor bu para. Acer'in Timeline X as4820 TG 13.3 yada 14 inç modeli bu modele 10 basar (Core i5-430m Ati HD5650 500 gb) ve yarı fiyatına neredeyse . Bu cihaza bu parayı vermek saçmalıktan öte değil bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 7 Ağustos 2010; 12:03:42 >

• peki bu forumda yurtdışından getiren güvenilir birileri var mı tanıdığınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri
    quote:

Merhaba.Bimeks te macbook pro 13.3 yeni kasa çok iyi bir kampanyada.Diğer market ve mac mağazalarında 2900-3000 küsür fiyatı olan 13.3 core 2.4- 320m ekran kartlı ürün 2575 gibi çok iyi bir fiyatta.Ben bu aralar çok araştırdığım için farkettim.Şayet bütçenizi zorlarsanız kaçırmayın derim.Bilkom 2 yıl garantili ürün birde.Garanti konusunda diğerlerinden çok daha iyi bence!!

İyi günler

Ya şimdi Apple bölümündeyiz neyse de ; 13.3 lük Core2Duo gibi eski işlemcili , GT320M gibi uyduruk bir ekran kartlı ve 250 gb hddli bir modele nasıl 2.575 lira fiyat çok iyi oluyor anlamıyorum. Sadece markası için mi veriliyor bu para. Acer'in Timeline X as4820 TG 13.3 yada 14 inç modeli bu modele 10 basar (Core i5-430m Ati HD5650 500 gb) ve yarı fiyatına neredeyse . Bu cihaza bu parayı vermek saçmalıktan öte değil bana göre.

+1
    Aslında yurtdışında aynı model 1000$'a satılıyor.
    Ama Tr.de böyle maalesef. Yurtdışından gelmediği sürece TR.den mac almak aşırı pahalı.

• Aynı model Amerika'da 1200 dolardan, İngiltere'de 1000 sterlin'den satılmaktadır. Fiyat gerçekten iyi.

http://store.apple.com/uk/
    http://store.apple.com/us/
  • Merhaba.Ben bir mac kullanıcısı değilim.Henüz bir notebook um da yok.Araştırıyorum.Mesela Dell Vostro 3300 düşünmüştüm ama vaz geçtim.Ekranı sonderece düşük kontrasttaydı.Yanlız yaptığım araştırmalarda bir çok kişiden duyduğum hep aynı şey oldu.Mac in aynı konfigürasyonlu bir pc den çok çok daha performanslı olduğu söyleniyor.Zannedersem bunu birebir kıyaslıyan arkadaşlarda vardı.Bu birazda işletim sistemininde artısı olabilir.Ramlarin tamamını görüyor ve direk ramlardan işlem yapıyormuş sanırım.Dolayısı ile çok daha hızlı çalışıyor.Teknisyen bir arkadaşım söylemişti.Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen..
    Ekran kaliteside çok başarılı.Buda başka bir artısı.Kontrast 750:1.Müthiş bence.Vostro 160:1 di sanırım.Kıyaslayın artık.

İyi günler
  • Arkadaşlar 5 gün önce bahsedilen ürünü Vatan Bilgisaradan 2480 TL'ye karta 5 taksitli olarak aldım.Sistemlerinde ürün Macbook olarak gözüküyordu.Ama ürünü depolarından getirdiklerinde Macbook PRO çıkınca elemanlar da şaşırdı,sisteme yanlış girildiğini söylediler.
    Ama o zaman kampanya vardı.Şimdi devam ediyormu bilmiyorum.
  • Guzel fiyat, hayirli olsun.
  • quote:

Merhaba.Ben bir mac kullanıcısı değilim.Henüz bir notebook um da yok.Araştırıyorum.Mesela Dell Vostro 3300 düşünmüştüm ama vaz geçtim.Ekranı sonderece düşük kontrasttaydı.Yanlız yaptığım araştırmalarda bir çok kişiden duyduğum hep aynı şey oldu.Mac in aynı konfigürasyonlu bir pc den çok çok daha performanslı olduğu söyleniyor.Zannedersem bunu birebir kıyaslıyan arkadaşlarda vardı.Bu birazda işletim sistemininde artısı olabilir.Ramlarin tamamını görüyor ve direk ramlardan işlem yapıyormuş sanırım.Dolayısı ile çok daha hızlı çalışıyor.Teknisyen bir arkadaşım söylemişti.Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen..
    Ekran kaliteside çok başarılı.Buda başka bir artısı.Kontrast 750:1.Müthiş bence.Vostro 160:1 di sanırım.Kıyaslayın artık.

İyi günler

Performans olayı işletim sisteminin başarısı sadece. Kullanılan parçalar aynı çünkü (ısınma, çatlama, yapısal arızalar falan durumu değiştirebilir tabii). MacOSX, Unix tabanlı çekirdek kullanıyor, haliyle donanımı ve kaynak dağıtımı Windows'tan daha iyi. Ben Dell XPS 1645 cihazımı Ubuntu Linux ya da diğer Linux sistemlerle çalıştırıyorum ve çok da iyi performans alıyorum (Dell'in bu modelinde olan bir kaç acayipliği saymazsak). Kısacası Mac işletim sistemini normal yoldan kuramasak da, performans ve virüssüz, güvenli çalışma için çeşitli Linux sürümleri ücretsiz olarak mevcut. Macbooklara da kurulabiliyor ve çok da stabil çalışıyor.

• Aydınlatıcı cevap için teşekkürler.
    İyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.