|
Bildirim
Rusveti aldilar, parayi cukkaladilar simdi serbest birakiyorlar. Bir sonraki para ihtiyacina kadar takilin bakalim.
|
Üç firmada büyük kalemli teknoloji ürünlerinde kuruşu kuruşuna aynı fiyatı belirleyip, biri indirim yaptığı zaman diğeri de aynı oranda aynı indirimi yapıp aynı zamanda sonlandırıyor. Ürünü 1 lira ucuza satmamak için kendi aralarında değil müşteriyle rekabet içindeler.
|
3080 i 40bine satarken de yoktu yani
|
Rekabet kurumu eskiden çökmemiş kurutulmamış nadir devlet kurumlarından biriydi. Hatta adliye bozuldugunda bile o ordaydı. Ama merak ediyorum hala öle mi?
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 1 Kasım 2023; 14:23:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam şaka gibi ama hepsiburada da 3080 ti 18.999 tl ye dün gördüm satışını, alsam mı almasam mı bilemedim... |
Takacak bilgisayarın varsa al yılbaşından sonra 2 kat olabilir marka da ömemli msi asus gigabyte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
doğru diyorsunuzda 19 bin bir anda çıkıvermiyor hocam... her ne kadar parann değeri haziran ayından öncesine göre %100 değer kaybetsede o parayı kazanması bazı kesim insanlar için sorun teşkil etmekte; hadi kazandın diyelim o parayı verirken için acır... çok elzem bir şekilde ihtiyacım yoksa o parayı biraz zor veririm, ayrıca ben bu yazıyı yazana kadar fiyatı artmış bile... |
|
|
|