Şimdi Ara

İstanbul-Bodrum seyahati araçla otoyollar köprüler kaç para tutar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR Herkezlere arkadaşlar. Ben Eylül ayında İstanbul'dan Bodrum'a 1996 model 1.6 Tipo SX marka aracımla gidip geleceğim Nasip olursa "İNŞALLAH."
    Bu ilk gidişim olacak kendi aracımla. Yollarda ücretli geçişler varmı? Nerelerde var? Kaç tane var? Kaç para bu geçişler bana maliyeti ne olacak öğrenmek için merak ediyorum.
    Siz değerli forum üyelerinden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. İlgilenip cevap yazarsanız gerçektende çok memnun olurum.

Birde hangi güzergahları takip ederek gitmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.

Herkeze şimdiden çok teşekkürler ve Hayırlı forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu58 -- 8 Eylül 2016; 0:39:44 >

• Osmangazi köprüsü var hocam isterseniz geçin ama arabanın periyodik bakım parası tutar git gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmangazı 87 lira bağlı olduğu otoban 9 liraydı sanırım. Ama bayağı kısaltıyor yolu.
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim peki başka yerlerde varmı ücretli geçişler bildiğin. Benzin hariç kaç paraya daha ihtiyacımız var yolculuk için bu geçişler yüzünden. Kaç noktada var geçiş öğrenmeye çalışıyorum. Bir İzmir Aydın otobanı varmış ücretli başka varmı varsa nerelerde var geçişlere nekadar ödeniyor. Bunları merak ediyorum :-)

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Feribotla gitsek dahamı iyidir Osmangazi köprüsü yerine sence. Başka noktalarda varmı peki

• İstanbullu58 kullanıcısına yanıt
    hocam feribot git gel alırsanız 100 tl, canakkale üzerinden giderseniz 30 tl fiyatı. Zamanım yok derseniz köprü tavsiye ederim. Ama zamanınız varsa körfez bile dolaşabilirsiniz.
    9buçuk saate kadar gitsem iyidir diye düşünüyorum. Öyle 12saat falan uzun olur ama 9-9buçuk saat gibi zamanım olabilir yol için. Aslında Merak ettiğim masrafım ne olacak. Tek olacağım için bana yüklenecek bu masraf hesap yapmaya çalışıyorum. Kimilerinden duyduğuma göre 5-6 ayrı noktada ücretli geçişler varmış. Bunların herbirine nekadar öderim bunun hesabını yapmaya çalışıyorum. HGS'yede ona göre miktar ayıracağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ha buarada ilgilendiğin içinde teşekkür ederim dostum.

• aydın otobanını hatırlamıyorum ama diğerleri dediğim gibi. 9 saat içinde heralde varırsınız ben yerinizde olsam çanakkale üzerinden giderim. Bu arada ne demek görevimiz.
    Sen oraya temizinden 12 saat yaz dostum. 9 9,5 saat o yolda zor, adamı yorar.

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Hm dinlenerek gidersek 12 saat yani öylemi. Haklısın üstad okadar uzun yolda tek seferde gidilmez tek şoförle dinlenmek şart tabi. Ama işte google haritalar navigasyondan bakınca 8-8buçuk saatte gidilir yazıyor. 750km civarıymış mesafe. Bende dinlensem arasıra, 10saatte giderim herhalde ozaman. Şu kaç noktada ücretli geçiş var ücretleri nekadar bi öğrenseydim hayırlısıyla. İlginize teşekkür ederim.

"EYVALLAH" üstadım. Peki Çanakkale üzerinden gidince dahamı iyi yollar. Gezilecek yerler falan dahamı fazla nerelerde mola vermemi tavsiye edersin. İlginç, görülesi noktalar varmı o güzergahta.

• Çanakkale üzerinden uzar 100 km ama yol çok daha zevklidir. LPG varsa pek koymaz.
  • körfezi dolaşarak yalova -susurluk-izmir güzergahından git yola para verme,12 saat sürer.susurlukta mola verir dinlenirsin güzel tesisler var ve ekonomik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 8 Eylül 2016; 8:13:58 >
    Çanakkale üzerinden arkadaşın dediği gibi uzar ama en azından deniz seyrede seyrede gidersiniz.
  • İstanbul'un hangi semtindesin. Ona göre güzergah daha iyi belirlenir

• feribotla git. mazot yakmayacaksın. denizi izleyerek gidersin. hem yemek de bedava
    Kaçla gittiğin önemli, eğer 80 90 ile gidiyorsan feribot kullan. Ama tempolu şekilde 110-130 arası gidebilirsen köprüyü kullanmadan körfezi dolaş ve 9 tl ye onun otobanına gir. Zaten yol 850km toplam, 100 km hızın altına düşmessen 9-10 saatte gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 8 Eylül 2016; 12:04:31 >
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Avrupa yakasındayım Bağcılardayım.

• Izmir den otobana gireceksiniz Aydın dan cikacaksınız 3,25 Tl 100 km uzunluğunda otoban. Çok zevkli yoldur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.