Şimdi Ara

İstanbul-Bodrum seyahati araçla otoyollar köprüler kaç para tutar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalova üzerinden gitmek için feribota binebilirim öyleyse. Feribot 60TL falanmış köprüye 90vermektense. hem Yemekte bedavaymış feribotta bir miktarda olsa yakıtta yakmamış olurum. Susurluk iyi fikir sağolasın tavsiyen için. Oranın ayranı meşhurdu bi ayran fena olmaz susurluk molasında ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyorsun arkadaşım feribotta yemek bedavaysa süpermiş hem yakıttanda tasarruf olur dediğin gibi. Diğer arkadaşında dediği gibi gidiş dönüş bileti alırsam 100TL oluyormuş. Tek seferlik geçiş 60TL'ymiş.

• http://www.ido.com.tr/

Bu link üzerinden feribot fiyatlarını sorgulayabilirsin. Gerekli yerleri doldurunca istediğin tarihe ait fiyatlar görebilirsiniz.

Yenikapı-Bursa arası kullanılabilir. Yol baya Bi kısalır, yorulmazsınız ama biraz pahalıya mal olur yolculuğunuz.

En çok yoran körfezi dolanarak gitmektir. Evden Yalova'ya varmanız en az 3 saati bulabilir. Ama en ucuzuda budur. Köprü+ Çamlıca-Kandıra 4,75+3,5 tl tutar. Aydın otoyoluda 5 tl gibi ücreti vardır.

• civan76 C kullanıcısına yanıt
    Çanakkale üzerinden gidince hangi güzergahtan ilerliyoruz. Susurluk tarafına bağlanıyormu sonradan.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda lpg var. Zannedersem lpgli araç almıyorlarmış yenikapı feribotlarına.

Birde izmirde gişeler varmış diyorlar oralarda İstanbul gibi pahalımıdır bilginiz varmı. 20TL falan varmıdır acaba oralardaki gişeler. En iyisi İzmit eskihisar-topçular Yalova feribotunu 60TL verip kullanmak gibime geliyor. Köprüye girsek 100TL'yi geçiyor artı birde otoyollarının ücretleri var. Eniyisi izmit yalova arasını feribotla geçmek biraz kısalır yol hemde yakıttanda tasarruf olur üstelikte feribotta yemekte veriyolarmış ücretsiz. Bunları kâr diye düşüneceğiz artık napalım. Bu yol geçiş ücretleri belimizi büker bu gidişke ya hadi hayırlısı. Yakında aldığımız nefesede para kesmezlerse iyidir. :-)

• İstanbullu58 kullanıcısına yanıt
    Kişi başına yemek veriyorlarsa iyi bence. Yollarda yemek yemek pahalıya geliyor. İzmir'i geçince Aydın otobanı ücretli sadece, buranın 4 tl gibi ücreti var. Toplamda 12 tl gibi ücret verirsiniz ücretli yerler için. Tabelalar olarak ilk önce İzmir'i takip edin, sonra Aydın Bodrum tabelalarını. 2 sene önce ilk defa gittim oraya. Hiç zorlanmadan gidebildim.

Izmir àydın 3'25 TL

• 2 hafta önce haftasonu git gel yaptım hafta topculardan feribotla geçiş yaptım gidiş dönüş alırsanız 100tl sonrasında yalova içinden gidebilirsiniz ben gidiyordum trafiği görünce yandexten otoyola dönüş yaptım. sonrasında izmir aydın arası otoyol ücretli saatlerine bakın pendik feribotu fiyat olarak daha avantajlı ve hızlı olur
    köprüyü fiyatı yüzünden hiç düşünmedim hem feribot daha keyifli arabanın iiçinde çakılı kalmıyorsun ufak bi yemekte ücretsiz.pendikteki yemek olayını bilmiyorum.
    www.ido.com.tr
    İDO | İstanbul Deniz Otobüsleri - Online Bilet Al | ido.com.tr
    http://www.ido.com.tr/tr
    linkten sefer saatleri ve fiyatını görebilirsiniz.
    yolda oldukça fazla radar var dikkatli olun.

• Boğaziçi + Çamlıca + Osmangazi + Orhangazi : En az 100 TL

Gidişe daha varsa erken biletle Pendik Yalova 19'a 29'a falan olabiliyor. Yakın zaman 70_90 arası.

Gelibolu ya da Eceabat 30 TL galiba.

Hiç para vermeyelim derseniz; Boğaziçi geçiş parası sonrası Bostancı'ya inip e5 ya da sahilyolu Tuzla, oradan e5 Izmit, Gölcük, Karamürsel, Yalova, Bursa, Balıkesir, Izmir ve Ortaklar'dan Milas ve Bodrum.

Tekirdağ Çanakkale yolunun Susurluk ile bir ilgisi yok. Ama Küçükkuyu'ya indikten sonra en keyifli olanı. Buna ilave; Tekirdağ köfte, Troya da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 8 Eylül 2016; 18:36:50 >
    Sizede herkezede çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz sağolun.

• arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Sağolasın üstadım işime çok yaradı söylediklerin pendikten Yalova'ya feribot olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. Çok teşekkürler.

• Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Orhan Hocam çok sağolun Küçükkuyu ve sonrası sahil yoluysa gerçektende denemeye değer aklımda artık Çanakkale güzergahıda var. Şimdiki seferde olmasa bile başka zamanlarda NASİP olursa "İNŞALLAH"gezmek için sırf, oradan gitmek istiyorum sizlerin sayenizde. Tekirdağ köfte falan dediniz ağzımı sulandırdınız şimdi ya.

köfte konusunda
    www.kofteciyusuf.com
    Köfteci Yusuf Susurluk Şubesi - Köfteci YUSUF
    http://www.kofteciyusuf.com/kofteci-yusuf-susurluk-subesi.html
    yemeden geçmeyin burdan ne zaman geçsem gidiş dönüş farketmiyor kesin uğrarım hatta alıp istanbula getiririm çok lezzetlidir. resimlerde otopark boş görünüyor ben ne zaman gitsem park yeri bulamıyorum :)

• Bende izmire gideceğim. Fakat Körfezi dönerek gideceğim. Muhtemelen trafik olmazsa yalovada otoyola da girmem. Yolu çok fazla kisaltmiyor. Buradan izmire zaten 100-120 tl falan yakar. Bi o kadar da otoyol parası veremem. Bana getirisi 1.5 saat erken gitmek olur. Ben 1.5 saatte 10 tl kazaniyorum. Bu ülke parası olana cennet.. Bu arada gecen sene aydina gittim feribota bindim 11 saatte vardim ve sık mola verdim. 100u geçmedim.

Üstad köfteci Yusuf paylaşımın içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Güzel bir yere benziyor resimlete baktımda dolu görünüyor. Demekki rağbet gören biryermiş ki insanlar dolduruyorlar orayı. ;-)
    Peki bu köfteci yusuf Susurlukta tam olarak hangi civarlarında kalıyor. Gidiş dönüş yolu üzerindemi. Ara yollara falan girmek gerekmiyor değilmi oraya girebilmek için.

giderken sağda dönerken solda :)
    susurluğa gelmedenara yol yok ana yol üzerinde, yanlış hatırlamıyorsam hemen yanında petrol ofisi vardı.
    hazır köfte ve et ürünleri de satıyolar fiyatları da abartı değil.
    giderken kaçırırsanız az ilerde ışıklardan U dönüşü yapıp diğer şeride geçer 1-2 dakika sonra sola yol ayrımı var U dönüşü yaparsınız :)
    yandex e köfteci yusuf yazarsanız da görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfcmr -- 9 Eylül 2016; 16:03:01 >
  • keşke yusuf amca reklamını yaptığımı bilse arada ikramda bulunsa
    :-D Aynen gidince uğrarsam Ben söylerim donanım haber sitesinde arkadaş reklamınızı yapıyor Banada o tavsiye etti diye. ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbullu58

Gidiş dönüşünde yolda nerelerde paralı yollar var, ücretleri nekadar. nerelerde uygun, güzel konaklama yerleri var. Tavsiyeleriniz neler olacak buraya yazıp bizimlede paylaşırsan çok memnun oluruz. Bizede gidiş dönüşlerimizde yardımcı olmuş olursun. Dediğine katılıyorum bu Ülkeyi artık parası olana yaşanır diğerlerine zindan haline getirdiler. Herşeye para vergi alıyorlar hemde olması gerekenden daha fazla para maalesef.

osmangazi köprüsü (körfez köprüsü) ve yeni istanbul-izmir otobanını kullanmayacaksın. tem otoyolu ücretsiz olacak bayramda. tem'den gidip körfezi dönebilirsin. izmir aydın otobanıda ücretsiz olur onuda kullanabilirsin. onun dışında para vereceğin otoyol yok güzergahında. susurlukta güzel yerler var fakat ucuz diyebileceğim hiç bir yer yok. yol üstü her yer pahalı olur. Kanımca susurluğa kadar yemek molası verme. yemeğini ye öyle çık susurlukta acıkırsın orada bir şeyler atıştır. daha sonra orada yediğinle izmire kadar rahat acıkmadan gidersin. oralarda da bir şeyler atıştır o seni bodruma atar. dikkat etmen gereken yerler ise, yalovadan gemliğe geçerken virajlı yollar var orada dikkatli ol. bide manisadan izmire geçerken virajlı yollar var. bunun dışında diğer yollar iyi sayılır. sabaha karşı uykun gelir mutlaka. buna çok dikkat et. bi anda ne olduğunu anlamazsın. ayriyetten bodrum-milas yolunda çok kaza olur özellikle geceleri millet sarhoş araç kullanır. bunlara dikkat et tamamdır.

güzergah olarak, kocaeli-yalova-bursa-balıkesir (susurluk)-akhisar-manisa-izmir-söke-milas-bodrum.
    İstanbuldan çıkınca muhtemelen kocaeliye doğru izmir tabelaları başlar zaten onu takip et. izmire gelince otobana gireceksin. otobanda söke-bodrum çıkışından çık. kaçırma. sonra dümdüz o yol seni milas'a götürür zaten. milastan bodruma geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 9 Eylül 2016; 21:45:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.