Şimdi Ara

İstanbul-Bodrum seyahati araçla otoyollar köprüler kaç para tutar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "EYVALLAH"sağolasın çok değerli bilgiler vermişsin. Ben aslında Milas'ta Üniversiteyi okumuştum otobüsle gidip gelmşliğim vardı ama ozaman sene 2004'tü ve otobüsle gece gidip gelirdim uyurdum hep. senede 2kez falan. Okulumda 2 yıllıktı. Ben 3yıl kaldım orada. Şimdi bihayli zaman geçti yol durumları nasıl bilmiyorum. Birde otobüsle yarım yamalak seyredilen yolla hususi aracınla giderkenki yol görüşü aynı olmaz bilirsin. Buyüzdende sizlerin yardımınıza ihtiyacım vardı. İyi şeyler anlattınız hepiniz, Çok sağolun.
    Güzergahları falanda çok güzel detaylıca anlatmışsın yine sağol :-) şimdi yalovada ve manisada virajlar varmış oralara özellikle dikkat etmemi söyledin. Sabaha karşıda uykuya dikkat etmem lazım onuda yazdım aklıma. Bodrumdaki kaza olaylarınıda bilirim 2007de son senemde yazın rahmetli Barış Akarsu'yu kaybettiğimiz yerde ondan 2gün önce bende trafik kazası yaşadım ve kolum kırıldı. Birkez daha oraya dikkat etmem gerektiğini hatırladım. Gerçektende "YÜCE ALLÂH(C.C.) RAZI OLSUN." Herbir bilgilendirmelerin için ayrı ayrı sağol. ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu58 -- 9 Eylül 2016; 22:55:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köfteci Yusuf Orhangazi, Iznik ve Yalova'da da var. Yalova merkezden Bursa yönüne dönünce birkaç km sonra; muhtemelen Totalin yeni adı olacak olan lüks ve uygun fiyatlı bir benzinci var tüpcünün :) Mazot 3.81'ken onda 3.34'tü. Şimdi 3.55 falandir(3.60 olmuştur bugün ). Oradan ucuza doldurun. Sonra hemen ileride dönüş yoluna; yani Köfteci Yusuf'a girin. Yemekten sonra Yalova'ya giderken bir dönüş daha; ver elini Bursa, İzmir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 10 Eylül 2016; 7:52:48 >
  • Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Hocam tüpçününse belki bir hile vardır bundada alınırmı ordan benzin, gaz bilemedimki şimdi :-D

• Depo doluya yakınken 40 TL aldım doldu. Fişi atmadım, pompaci garanti verdi. Bi sıkıntı da olmadı. Tüpcüyu de zerre sevmem. Ama istasyon amiyane tabirle cillop gibiydi. Pompaci; yakında heryerde görürsün dedi ayrıca.

Benzin ve gaz fiyatları hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 10 Eylül 2016; 12:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Köfteci Yusuf Orhangazi, Iznik ve Yalova'da da var. Yalova merkezden Bursa yönüne dönünce birkaç km sonra; muhtemelen Totalin yeni adı olacak olan lüks ve uygun fiyatlı bir benzinci var tüpcünün :) Mazot 3.81'ken onda 3.34'tü. Şimdi 3.55 falandir(3.60 olmuştur bugün ). Oradan ucuza doldurun. Sonra hemen ileride dönüş yoluna; yani Köfteci Yusuf'a girin. Yemekten sonra Yalova'ya giderken bir dönüş daha; ver elini Bursa, İzmir :)

Totalden mi bahsediyorsunuz ?
    Aynı şey benim başıma tekirdağdan istanbula dönerken silivrideki bir istasyonda başıma geldi.
    Totali severim total sdiye girdim bir baktım 20 kurus daha ucuz benzin ! Neyse istasyon temiz normal bir istasyondu total isminden dolayı aldım ve araba her zamanki sessizliğinde ve performansındaydı hatta daha sessiz oldu nerdeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Bu Total de değil. Totali satın almadan önceki ikinci sınıf istasyonlardan da değildi. 3. tip istasyon diyeyim. Sanırım Total Türkiye tüm istasyonları buna dönüştürülür zamanla.

Haritadan baktım az önce; Uspet'in yerinde galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 10 Eylül 2016; 18:39:07 >

• Merhaba arkadaşlar..

Konu başlığına bakarak yeni üye oldum formunuza..

29 Eylül tarihinde Bodrumdan İstanbula araçla seyahatim olacak. Uzun süredir otoyolu kullanmadım zaten birçok yeniyollar ve köprüler açıldı.
    Aydın (Germencik) - İzmir (Işıkkent) arası 5 TL. İzmirden İstanbul avrupa yakasına Osmangazi köprüsü ile gidildiğinde köprü ve otoyollara kaç para öderim??

Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • bunu forumda soracağına otobanı kullanmazsan para vermezsın bu kadar basit
  • 48Hakan 4 kullanıcısına yanıt
    110 tl civarı para verirsiniz hem köprüye hemde otoyala.20 gün evvel geldim antalya dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

bunu forumda soracağına otobanı kullanmazsan para vermezsın bu kadar basit
    Bizim paramız var ne boş yapma uzaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbullu58

Yalova üzerinden gitmek için feribota binebilirim öyleyse. Feribot 60TL falanmış köprüye 90vermektense. hem Yemekte bedavaymış feribotta bir miktarda olsa yakıtta yakmamış olurum. Susurluk iyi fikir sağolasın tavsiyen için. Oranın ayranı meşhurdu bi ayran fena olmaz susurluk molasında ;-)
    Feribotta yemek bedava mıymış?

Kepek ekmeğine kaşarlı tost yedim 6.5 tl aldılar.

Bir yanlışınız olmalı.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    3sene önceydi o yazı kardeşim 😉 Şimdi nerdeyse aldığımız nefese para isteyecekler. 🤐

• IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    2-3 sene önceydi o yazı kardeşim 😉 Şimdi nerdeyse aldığımız nefese para isteyecekler. 🤐

• quote:

Orijinalden alıntı: inso

bunca yıllık konuyu niye canlandırdın ???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.