Şimdi Ara

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Ulaşıma Dev Zam %55 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkede sana göre hiçbir şeyin fiyatı artmadığı için böyle şeyleri tam anlayamıyorsun. Devlet-belediye ilişkisini, farklarını da daha bilmiyorsun zaten.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Herhalde toplu taşıma malyetindeki en önemli parametrelerden biri budur.

Paylaşımı gereken bu ve diğer parametrelerdeki değişim oranı olmalı.

Sayfada geri kalan çoğu şey partizanza anlamsız saldırı ve savunmalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olsun 4 tabak yemek 40 lira 😊😊

• Bu muhalefete oy verilmeyeceğini yönettikleri şehirlerden anlıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

niye ?

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Sonra gidip belediyelerin bağlı olduğu, ülkeyi daha beter şekilde yönetenlere oy vermek zorundayız değil mi?

İstanbul'daki enflasyon ile ulaşıma zam yapılmasının ne alakası var? Ulaşım fiyatları artıyorsa; akaryakıt, elektrik ve doğalgazla çalışan otobüslerde kullanılan doğalgaz fiyatları ile alakası var. Bunların fiyatları da tüm ülkede aynı zaten. İstanbul'da motorin 45 TL de diğer illerde 15 TL mi?

CHP'ye neden iktidarlık verilmesine gerek olmadığının ispatı yönettikleri belediyeler  

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Doğru, bizi bu hale getirenlere oy vermeliyiz ki rahatları bozulmasın.

mansur efendi daha şu konserde verilen parayı dahi açıklayamadı. 

• Sebep açıkla haklı gerekçe göster toplumun anlamasını sağla sorunun belediye de olmadığını topluma anlat ondan sonra yap gerekirse bu millet bu parayı ödeyemez de bizim de artık belediyeyi bu şartlar altında daha fazla yürütemiyoruz devlet bizden elini çekti de vur kilidi kapıya toplumu ayaklandır

• Ychpliler yalakalık yapmak zorunda misiniz

• İmamoğlu haklı ister istemez zam yapmak zorunda ama anlamadığım nokta isparklara neden sürekli 5, 6 ayda bir zam yapıyorlar. Vip ve vale hizmeti veriyorlar sanki. Alt tarafı aracı park edip çıkıyoruz.
    1 yıl önce 1000 tl, yılbaşından sonra 1500 tl, geçen Haziran ayında 2030 tl, şimdi 3000 tl oldu. Şaka gibi

• Black_34 kullanıcısına yanıt

devlet pay vermiyor eskisi gibi oda halktan çıkartıyor acısını o kadar basit.

ha zamların savunulcak bir tarafı yok ama oda kendince haklı artık akp devlet musluğu yok.

her zaman derim hükümet ile belediye aynı parti olmalı yoksa halk belediyede fakirliğe zama yokluğa toslar.

artık suda, otoparkta, toplu taşımada fahiş pahalı ist da, akp alsaydı olmazdı bu bir gerçek burası turkey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2025; 16:28:22 >
  • Para kulelerine kaynak lazım.

• kocaeli de temmuz da %55 yapıldı , şimdi haftaya da %50 bekleniyor.

büyükşehir ezelden beri akp sinde.

her zaman derim kerimcim akp den kurtulmadan bu ülke hiç bir anlamda refah yüzü göremez.

• harbi troll başı bari bir işe yarada bir katkın olsun .

aydınlat bizi bu konuda işin ası astarı neymiş kim ne kadar ne cezası almış.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Badem cevap veremedi tabi bu yoruma. Bunların errrrrkekligi bu kadar.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Açıkça sadece propoganda yapan bir üyelik. Şikayet ettim, mesajı bile silmediler.

• İmamoğlunda Kesinlikle yeni Tayyip erdoğanı görüyorum ben yaptım oldu kafasında Tehditvari konuşmalarını his olarak seziyorum bu arada 42 yildir istanbuldayim en fazla su parasını son 1 yildir ödüyorum elektrikten pahalı oldu umarim cumurbaskani adayi olmaz bize erdoğanı aratabilir mahsur yavaş daha iyi olacak gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papeneser -- 11 Ocak 2025; 8:55:51 >
  • papeneser P kullanıcısına yanıt

Böyle düşünen tek ben değilmişim. Sevindim.. Bende bu arkadaşa hep oy veren birisi olarak, bu dönemde tamda dediğiniz elektriği alıyorum. Çevreme de söylüyorum ama beni hemen yandaş ilan ediyorlar. Diğeri inerken, umarım bu arkadaşı başımıza bela etmeyiz. Bu arkadaş aday olursa oy kullanmaya gitmeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.