< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Ulaşıma Dev Zam %55 (9. sayfa)
-
-
Domates olmuş 80 lira, diğer şeylerin fiyatı mı artmayacak?
Bir kilo domates nasıl 80 lora oluyor onu çözersek, bu gibi hizmetlerin bedel artışlarını da çözeriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke gerçekleriyle uygun yapılan zammın neresi yanlış. Vergilere ne kadar zam geldi mesela. Üstüne ekstra gelen vergilerden bahsetmiyorum, sadece mevcut olan vergilere gelen yeniden değerleme oranı. Yada TÜİK in bile makyajlı açıkladığı enflasyon. Tüm bu gerçekler ve ekonominin sorumlusu varken burada belediye bu kadar zam yaptı diye diye serzenmek cidden saçma. Önce bu hale getirenlere kızacaksın.
-
kimse düşmedi. siz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz. herşeye a dan z ye zam gelirken eko belediyeyi zarar ettirse bir ton hakaret ediyorsunuz. aynı zararı siz yapınca hizmet yaptı diyorsunuz. bu iki yüzlülüktür. evet zamlara karşıyım. ama siz hükümet olarak herşeye zam yapacaksınız ama eko zarar etmemek için zam yapınca vay efendim bu kadar mı düştünüz olsun. esas siz bu kadar mı düştünüz de akp yi savunuyorsunuz bu kadar?
-
Enflasyon bu ülkenin üzerine ezelden beri bir gerçegi. Benim bahsettiğim konuyu kaçırıyorsunuz. Bu enflasyon gerçeği ortada iken seçim vaatlerinde hiç bunlara değinmeden hayal satan eko ya laf etmeyelim mi yani. Ayrıca gözünüz o kadar dönmüş ki her eleştireni akp li ilan ediyorsunuz. Ayakkabı kutusu diye çıktığınız yolda çıtayı yükseltip 4 valiz e çıkardınız . Ama hala sokağa çıkacak yüz bulmanız da bizim ayıbımız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zam yapan CHP olunca
Chp neferleri savunmak zorundadır
Sende yorma kendini onlar için
Akp de hırsız bizim hırsıza bakmayın
Akp de yaptı bizimkine laf atmayın
Ama Akp... Akp
AKP'den farklıyız söylemlerinin YALANDAN ibaret olduğu gerçeğinden başka hiçbir şeyleri yok
Yandaşla fondaşın koltuk kavgası...
hükümette olan akp. chp olsa bunları yapsa bunu da eleştiririm. ben kafamı kuma gömmüyorum.
-
AKP nin K sı noldu ozaman Tek başına çeyrek asır iktidar ol gelinen nokta, enflasyon ezelden beri gerçeği... Akp bu gerçeği değiştirmek için gerekli olanı yapmadı, yapamadı diyorsun yani...
-
Ben de ülke gerçeklerinden bahsediyorum ya işte . Yıllık %45 zam yapan hükümet varken İBB ulaşım a yıllık %95 yapıyor. Su da sanırım böyle ülke gerçekleri ile örtüşmeyen bir zam aldı yakın zamanda. Ve bunları yapan adam ulaşımı ve suyu ucuzlatacağı sözüne itibar edilerek seçildi .
Kardeşim neden hep aynı taktik? bizim konumuz neydi sen tartışmayı hangi mecra ya çektin. Sizinle neden tartisamiyorum ben . Sabun gibisiniz elde durmuyorsunuz oraya buraya atliyorsunuz.
Adhominemsiz olmuyor demi Daha ilk yazdığın cümleden alıntı "Ya arkadaş zam da savunulmaz ya. Bu kadar mı düştünüz . " Sonra neden tartışamıyoruz.
Mesela bana şunu diye bilirmisin, vergilere yüksek zam geldi, asgari ücret zammının altında olmalıydı hükümet vatandaşın üzerine fazla gitti. Ufak bir eleştiri görelim bakalım zahmet olmazsa.
-
Konu başlığı o olsaydı eleştirirdim tabi ki . Hala anlamadin değil mi, ben hükümet taraftarı değilim . Seni bu konuda uyardım ama tekrarliyorum sizin gözünüz dönmüş. Akp hükümeti dönemini tümden 23 yıllık degerlendirmemi istersen Cumhuriyet tarihine geçecek bir sürü başarısını sayabilirim sana. Perspektifimiz son 5 yılı ise, yönetememesi bizi bezdirdi artık. Ama ben boşuna nefes tüketiyorum kuduz it gibi saldırıyorsun eleştirenlere. Kes muhabbeti işine bak partizan ezik.
quote:
Orijinalden alıntı: Alacaklı
Konu başlığı o olsaydı eleştirirdim tabi ki . Hala anlamadin değil mi, ben hükümet taraftarı değilim . Seni bu konuda uyardım ama tekrarliyorum sizin gözünüz dönmüş. Akp hükümeti dönemini tümden 23 yıllık degerlendirmemi istersen Cumhuriyet tarihine geçecek bir sürü başarısını sayabilirim sana. Perspektifimiz son 5 yılı ise, yönetememesi bizi bezdirdi artık. Ama ben boşuna nefes tüketiyorum kuduz it gibi saldırıyorsun eleştirenlere. Kes muhabbeti işine bak partizan ezik.Al iste tam bir akpli. Sıkışınca hakaret. Aile terbiyeni de görmüş olduk. Yazık Yarın avukatıma bir dosya daha göndereyim. Sonra arabulucuda ağlama.
-
Olaydan bağimsız hakaret yasası değişmişti bildiğim kadariyla küfür hakaret davaları 9000 tl devlete ödeme yapılinca kapatıliyor.Siz nasıl mahkeme ile tehdit edebiliyorsunuz?
Güncel olarak takip etmiyorum, daha önce 2 olayda avukatım halletmişti. Yarın güncel bilgi alırım avukatımdan.
-
zammı savunan troller seçim zamanı neden zam yok indirim naraları attınız o halde madem farkınız yok o halde neye talibsiniz.
-
Tek yönlü köprülere çift yönlü gişe koyup halkını soyanlar zamdan bahsetmiş. Enflasyon oranının altında zam yapılmış. Onu siz her gün akaryakıta gelen zamlara ya da YHT, köprü ve otoyollara zam yapanlara söyleyeceksiniz.
-
Zamlara alıştık
Böyle bir sömürü boyle bir halkı ezme.
Neymiş ordan yangın burda kaza !
Sağlık bakanının üniversitesinde (Medipol) 3 yıl bulundum :)
Medya oyalaması bir kaç dakikalık haber için....
Ne zaman uyanacaksınız?
1 Milyar dolar maliyeti olan köprüyü 15 milyar dolar garanti vermek
ibb Enflasyon oranının altında zam yapmış hala eleştriyorlar..
asgari ücreti ibb mi arttırdı? %30 çok komik bir rakam bu rakamın reailtesi olmadığı için zam oranları tutmuyor.
Onu siz her gün akaryakıta gelen zamlara ya da YHT, köprü ve otoyollara zam yapanlara söyleyeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 23 Ocak 2025; 15:29:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X