Şimdi Ara

İstanbul - Çanakkale Güzergah (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
35.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

ozcanlar oneririm, yol kenarında şubeleri var

Alıntıları Göster
    yayoba namık kemal tesisleride fena değildir. tekirdağ çıkışında.
  • Tekırdag merkezden cıktıktan sonra rampayı cıkarken solda kalan (yanı donuste)kosk resteurant var lezzetlerde guzel manzarada guzel tum tekırdag ızleyebılırsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Tekırdag merkezden cıktıktan sonra rampayı cıkarken solda kalan (yanı donuste)kosk resteurant var lezzetlerde guzel manzarada guzel tum tekırdag ızleyebılırsın :)
    ben çanakkalelıyım. hem bursa uzerınden hemde tekırdag uzerınden sık memlekete gıderım. tekırdagdan gıdeceksenız arkadasların dedıgı gıbı silivri-tekirdağ-keşan-malkara-gelibolu ıstıkametını ızleyerek gıtmelısınız. navıgasyon kullanıyorsanız sızı daha kısa dıye sarkoy yolundan goturmeye calısabılır. sakın sapmayın. o yol cok yorucudur.
    en onemlı tavsıyem ıse kesınlıkle yola erken cıkın. erken cıkın kı ıstanbul trafıgınde zamanıonızı harcamayın.

ayrıca cad34 un belırttıgı gıbı gelıbolu eceabat yolu enfes bır yoldur. manzaraya doyamayacaksınız...

bursa yolunu bence tercıh etmeyın. hem uzun surer hemde sıkıcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

ben çanakkalelıyım. hem bursa uzerınden hemde tekırdag uzerınden sık memlekete gıderım. tekırdagdan gıdeceksenız arkadasların dedıgı gıbı silivri-tekirdağ-keşan-malkara-gelibolu ıstıkametını ızleyerek gıtmelısınız. navıgasyon kullanıyorsanız sızı daha kısa dıye sarkoy yolundan goturmeye calısabılır. sakın sapmayın. o yol cok yorucudur.
    en onemlı tavsıyem ıse kesınlıkle yola erken cıkın. erken cıkın kı ıstanbul trafıgınde zamanıonızı harcamayın.

ayrıca cad34 un belırttıgı gıbı gelıbolu eceabat yolu enfes bır yoldur. manzaraya doyamayacaksınız...

bursa yolunu bence tercıh etmeyın. hem uzun surer hemde sıkıcıdır.

Alıntıları Göster
    İstanbul-Silivri-Kınalı Otoban Çıkışı-M.Ereğli-Tekirdağ-Malkara-Keşan-Gelibolu-FEribot ve Çanakkale en iyi yol budur

• Yollarda hicbirsey yok
    Duble yol hep
    Senede bir kere ayvaliga yada altinoluga giderim canakkale tarafiindan giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

Yollarda hicbirsey yok
    Duble yol hep
    Senede bir kere ayvaliga yada altinoluga giderim canakkale tarafiindan giderim
    bende istanbul gaziosmanpasada oturuyorum tekirdağ üzerinden canakkale merkeze gidicem yol durumu nasıl son giden arkadaslardan fikir alabilirmiyim. feribota 29 tl dısında arac içindeki yolculara para ödeniyormu
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Ödemiş olduğunuz araç başına para. Araç içindeki yolcular için ayrıca bir para vermedik Temmuz ayında geçtiğimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

bende istanbul gaziosmanpasada oturuyorum tekirdağ üzerinden canakkale merkeze gidicem yol durumu nasıl son giden arkadaslardan fikir alabilirmiyim. feribota 29 tl dısında arac içindeki yolculara para ödeniyormu

Gestaş işletmesinde araç içindeki yolculara para vermiyorsunuz.
    Gaziosmanpaşada çıkıp mahmutbey gişelerden geçip kınalı çıkışından çıkıp e5 yoluna bağlanıyorsunuz(tabi otoban ücretli )
    Tekirdağdan malkara keşan gelibolu eceabata kadar gidip oradan feribota binip karşıya geçeceksiniz
    Eğer navigasyonunuz varsa tekirdağ merkezden sonra sizi şarköy yoluna sokup direk evreşe tarafına çıkarabilir navigasyona aldanmayın daha kısa olduğu için sizi o istikamete yöneltebilir ama hiç gerek yok yol çok virajlı zaten mantık olarakta baksak otobüsler malkara keşan gelibolu istikametini kullanıyorsa siz anlayın
    Hayırlı yolculuklar....

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

Gestaş işletmesinde araç içindeki yolculara para vermiyorsunuz.
    Gaziosmanpaşada çıkıp mahmutbey gişelerden geçip kınalı çıkışından çıkıp e5 yoluna bağlanıyorsunuz(tabi otoban ücretli )
    Tekirdağdan malkara keşan gelibolu eceabata kadar gidip oradan feribota binip karşıya geçeceksiniz
    Eğer navigasyonunuz varsa tekirdağ merkezden sonra sizi şarköy yoluna sokup direk evreşe tarafına çıkarabilir navigasyona aldanmayın daha kısa olduğu için sizi o istikamete yöneltebilir ama hiç gerek yok yol çok virajlı zaten mantık olarakta baksak otobüsler malkara keşan gelibolu istikametini kullanıyorsa siz anlayın
    Hayırlı yolculuklar....

Alıntıları Göster
    benim navi zaten sapıtıyor peki bende öle yaparım keşan yolundan giderim şarköy virajlıysa gerek yok sağolun:)

• quote:

benim navi zaten sapıtıyor peki bende öle yaparım keşan yolundan giderim şarköy virajlıysa gerek yok sağolun:)

Alıntıları Göster
    Tekirdağdan sonra Keşan'a kadar yol berbat. Türkiye'nin Avrupa kapısı için hiç yakışmıyor. Feribota sadece araba için para veriyorsunuz yolcular dahil 29 TL mi neydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: June34

Tekirdağdan sonra Keşan'a kadar yol berbat. Türkiye'nin Avrupa kapısı için hiç yakışmıyor. Feribota sadece araba için para veriyorsunuz yolcular dahil 29 TL mi neydi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba,
    çanakkaleye gideceğim,
    istanbuldan gidişte bazı arkadaşlar yollar kötü demiş.şimdi nasıl ?

bir de çanakkaleden , yenice ,bayramiç ve ayvacık a gideceğim.. yollar nasıl bilen var mı ?
    açıkcası arabam yeni ve biliyorsunuz honda civicler biraz alçak arabalar, bir sıkıntı yaşamak istemiyorum, teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: zzgx

arkadaşlar merhaba,
    çanakkaleye gideceğim,

bir de çanakkaleden , yenice ,bayramiç ve ayvacık a gideceğim.. yollar nasıl bilen var mı ?
    açıkcası arabam yeni ve biliyorsunuz honda civicler biraz alçak arabalar, bir sıkıntı yaşamak istemiyorum, teşekkürler..

5-6 ay evvel ist-tekirdağ-keşan-lapseki-Ç.kale-kaz dağları-edremit-ayvalık-bu güzergahı izliyerek İzmir'e geldim. Harika geçti ve bu sene tekrarlamayı düşünüyoruz. Yollara gelince tertemiz ve pırıl pırıl biz izmire gelirken çanakkale çıkışından kaz dağları girişine kadar asfaltlama devam ediyordu şimdiye kadar elli defa bitmiştir.Yollarda sorun yok,ama bir çok yerde trafik kontrol var kemere ve süratinize dikkat edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

arkadaşlar merhaba,
    çanakkaleye gideceğim,

5-6 ay evvel ist-tekirdağ-keşan-lapseki-Ç.kale-kaz dağları-edremit-ayvalık-bu güzergahı izliyerek İzmir'e geldim. Harika geçti ve bu sene tekrarlamayı düşünüyoruz. Yollara gelince tertemiz ve pırıl pırıl biz izmire gelirken çanakkale çıkışından kaz dağları girişine kadar asfaltlama devam ediyordu şimdiye kadar elli defa bitmiştir.Yollarda sorun yok,ama bir çok yerde trafik kontrol var kemere ve süratinize dikkat edin derim.

Alıntıları Göster
    ve forum bu konuyuda gördü
    2003 senesinde ehliyetin ilk yılların da peder beyden arabayı aldım valide ile birlikte tekirdağ üzerinden çanakkaleye gitmiştim
    yoluda çocukken otobüsle çok gidip geldiğimden aklımda kalmıştı
    yollarda tabelalar olur genelde kocaman kocaman , onları takip ettiğin de sıkıntı olmuyor
    temden giderken tekirdağ sapağını kaçırıp edirneye gitme ( çorludan dönersin )
    bi de keşanda yuvarlağı dönerken ipsalaya gitme yeter
    bu yıla kadar neredeyse seneden 5-6 kere gider gelirim

yani alınma gücenme de , şu yolun nesini sordun hakikaten merak ettim
    bağlarbaşından kadıköye nasıl gideyim demekten hiç bir farkı yok be arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

2003 senesinde ehliyetin ilk yılların da peder beyden arabayı aldım valide ile birlikte tekirdağ üzerinden çanakkaleye gitmiştim
    yollarda tabelalar olur genelde kocaman kocaman , onları takip ettiğin de sıkıntı olmuyor

Alıntıları Göster
    Yollar güzel, bi sıkıntı yok. ister silivri-ereğli-tekirdağ-malkara-keşan-gelibolu taparak gidin.
    Ama zamanınız varsa tekirdağ-kumbağ-uçmakdere-hoşköy-mürefte-şarköy içinden E87 yola bağlanın. Bu güzargah çok daha zevklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackberry Smoke

Yollar güzel, bi sıkıntı yok. ister silivri-ereğli-tekirdağ-malkara-keşan-gelibolu taparak gidin.
    Ama zamanınız varsa tekirdağ-kumbağ-uçmakdere-hoşköy-mürefte-şarköy içinden E87 yola bağlanın. Bu güzargah çok daha zevklidir.

Alıntıları Göster
    Malkara yolu her zaman bozuktur, sürekli çukur, çökme mevcuttur kamyonlardan ötürü o yüzden dikkatli gitmek gerek. Şu andada tekirdağdan çıktıktan sonraki ilk 30 km aralıklı olarak gidiş gelişe düşüyor. Oo burası düzlükmüş basim dersen yandın tam önüne tencere diye tabir ettiğimiz çukurlardan çıkabilir. Hatta o yolda şöyle bir anım vardır, bayram arefesiydi çanakkale tarafına gidecektim, o gün saat 12 gibi rot balansçıya girdim çıktım eşyaları aldık vs gidiyoruz saat 15 gibi, o zaman çalışma vardı gidiş geliş idi yine öndeki araç bi sarsıldı başta anlam veremedim sağ önden ve arkadan baaaaaam diye ses gelince 1 çift anladım ki bizim tencerelerden birisi orada imiş. 3 saatten kısa sürdü rot-balans.

• Yol iyi mi değil mi açıkçası kafam karıştı biri iyi diyor biri tencere var diyor :) bu arada yanıtlarınız için çok teşekkürler. .

• quote:

Ooo espri :)

• quote:

Yol iyi mi değil mi açıkçası kafam karıştı biri iyi diyor biri tencere var diyor :) bu arada yanıtlarınız için çok teşekkürler. .

Birader bu mesajimdan onceki kişilerin mesajini unut. Benim gibi tekirdağ lidan nasil gidecegini ogren. Oncelikle otoyoldan edirne istikametinde git kınalı-tekirdag ayrimindan don buradam giderken meshur silivri cezaevinin önündende gecececeksin daha sonra silivri bati Girişine bu yol seni goturecek tabi otoyoldan cikacaksin buradan gumusyakaya daha sonra marmara Ereğlisine varacaksin marmara ereglisinden sonra tekirdağ girişine geleceksin burda istersen cevre yoluna istersen sapip sahil yoluna girersin sahil yoluna girdiginde dikkat et tam sahilde. Domino's pizzadan sonraki ışık ta hiz kamerasi var. Acikirsan tekirdağ a tam girmeden. Sagda. Özcanlar var orda köfte hayrabolu tatlisi yersin. Tekirdagdan sonra malkara kesan yaparsin. Kofte sevmiyorsan kesanin girisinde camlik satir et guzeldir kesandan evrese gelibolu yaparsin geliboludan Lapseki vapuruna binersin geliboluda cok guzel. Kuru fasulye yaparlar. Lapseki dende yarim saatte canakkalede olursun. Kesinlikle Şarköy yoluna vs girme hem donemecli hem kötüdur. Kinali gumusyaka marmara ereglisi tekirdağ malkara kesan gelibolu Lapseki Çanakkale en iyi yoldur. Guzeldir sorun cikarmaz.

• quote:

+1000

İstanbul'dan Çanakkale'ye zaten Tekirdağ'dan gidilir. Tekirdağ'dan sonra Şarköy falan yapmayın. Malkara-Keşan ve sonrasında Gelibolu'dan karşıya Lapseki, oradan da Çanakkale merkez. Tekirdağ Malkara arasında yer yer kaplamanın bozuk olduğu doğrudur ama abartılacak bir durum da yok. Gelibolu yerine Eceabat'tan geçmek boğaz manzaralı bir yolculuk olsa da bölünmemiş dar bir yolda 50km fazladan gitmek anlamına gelir. Oysa Anadolu yakasında Lapseki-Çanakkale arası bölünmüş ve çok şeritli bir yol. Ben de her sene en az 2-3 kez gider gelirim. Atlayın gidin.

Not: Unutmadan bazen Tekirdağ Malkara arasında sabah erken saatlerde sis olabilir. Ama görüş çok düşmüyor makul bir hızda gidiliyor. Ayrıca yol bölünmüş zaten.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    Hocam o yol calismalari ne yazikki bitmedi. Muhtemelen de bu yaz degil de birdahaki yaza biter ancak. Ama guzel asfalt yapiyorlar yavas ama duzgun.

Bu arada bir tekirdagli olarak tekirdag koftenizi Tekirdag Ozel Yasam hastanesini gectikten sonraki kofteci ibrahim de yemenizi oneririm manzarasi guzeldir.

FAKAT eger manzara takintiniz yok ise carsiya girerken bir meydan var. o meydandan denize dik olan sokagin hemen girisinde "Sahil Koftecisi" vardir. Bu abimiz kofteyi hergun gunluk olarak evde kendisi yapar ve koftesi bitince dukkani kapar. Kucuk bi dukkan zaten. Buradan kesinlikle kofte yemelisiniz. En leziz kofteyi burda yemisimdir.

** bir not: Yolun manzarali olmasini isterseniz carsiyi gectikten sonraki totalin onundeki gobekten donup sahile gitmelisiniz. Bu yolla ucmakdere koyu (meshur yamacparasutu) ve sarkoye gidebilirsiniz. Yeni asfaltlandigi icin yol kaymak gibidir ve deniz kiyisini takip eder.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.