Şimdi Ara

İstanbul - Çanakkale Güzergah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
35.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir de izmit- yalova- bursa üzerinden var ama orası sanki yolu uzatır gibi?
  • araç imzandaki dizel fabia mı, yakıt mı önemli, zaman mı önemli, bi hız sabitleyici varmı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 30 Temmuz 2012; 12:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

araç imzandaki dizel fabia mı, yakıt mı önemli, zaman mı önemli, bi hız sabitleyici varmı ...
    Kardeş Bayrampaşa Otogar'dan Edirne yönüne sapıyorsun. Sınır kapısına 30 KM kala mı ne sola dönüp devam ederek gidilen bir yol vardı. Uzunca bir süre takip ettikten sonra boğaz feribotla geçilip yola devam ediliyordu.
    Geçen sene gitmiştim de aklımda bu kadarı kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

İstanbul'dan Çanakkaleye gitme niyetim var.

Yenikapı bandırma arası ido feribotu ile gitmeyi düşündüm. Ama feribot çok pahalı. Araba 124 TL, artı 5 kişi olacaz 40 tlden 200 lira daha. Bir de haftaiçi fiyatı bu.

Onun yerine Gelibolu'ya inip , Eceabat'dan Kilitbahir feribotuna binip Çanakkale ye geçeyim dedim. Ama haritadan bakınca doğru dürüst bir yol göremedim. Tekirdağ içinden geçen bir yol dahi yok.

Sizce hangisi daha mantıklı?

Edirne otobanina girin kinali tekirdag ayrimindan donun 45 km sonra t.dagdasiniz canakkale tabelasini takiben malkaradasiniz devam edip kesana vardiginizda sola c.kale istikametine devam yarim saat sonra g.boludasiniz buradanda c.kaleye feribot var.isterseniz yaklasik 40 km sonra eceabattasiniz oradanda feribot mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yenikapı bandırma arası ido feribotu ile gitmeyi düşündüm. Ama feribot çok pahalı. Araba 124 TL, artı 5 kişi olacaz 40 tlden 200 lira daha. Bir de haftaiçi fiyatı bu.

Onun yerine Gelibolu'ya inip , Eceabat'dan Kilitbahir feribotuna binip Çanakkale ye geçeyim dedim. Ama haritadan bakınca doğru dürüst bir yol göremedim. Tekirdağ içinden geçen bir yol dahi yok.

Yol leş gibi, asfalt çatlak, her taraf çukur dolu. Otoban diye yapıp para aldıkları yer resmen ahır. Şarköy üzerinden gidince yol epey kısalıyor ama orası da epey dar, kalabalık olursa çekilmez. Ekonomik olarak dediğin yol tercih edilebilir, ancak malım kıymetli diyorsan tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bebbemoda

quote:

Edirne otobanina girin kinali tekirdag ayrimindan donun 45 km sonra t.dagdasiniz canakkale tabelasini takiben malkaradasiniz devam edip kesana vardiginizda sola c.kale istikametine devam yarim saat sonra g.boludasiniz buradanda c.kaleye feribot var.isterseniz yaklasik 40 km sonra eceabattasiniz oradanda feribot mevcut..
    Hatta hiç otobana filan girmeyin derim. Sabah erken saatte çıkarsan eğer 05:30 / 06:00 gibi 1,5 saatte Tekirdağ'a varırsın. Tekirdağdan Çanakkale tabelalarını devam edip Malkaraya geldiğinizde sola Çanakkale sapağından girin ve Saroz, Gelibolu ve Eceabat. Eceabattan da arabalıya binip 10 dk.'da karşıdasınız. Bu yol 4 saat sürer. ben İstanbul / Göztepeden bu yol ile tam 4 saatte gidiyorum. Ama Silivriye kadar TEM'den gidiyordum. Ayrıca Eceabat yolu harika bir yoldur. Giderseniz bu yoldan bana hak vereceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    Erzurum-İstanbul
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebbemoda

quote:

Hocam siz tam olarak nereye gitceksiniz kilitbahire mi ?
    Kilitbahir avrupa tarafında gemiye binip anadolu tarafına geçmenize gerek yok

• aracım dizel ve cc mevcut. Kilitbahir i anadolu yakasında diye hatırladım ben. Avrupa tarafında degil mi? Yanlış soylemişim kusura bakmayın.

Niyetim kırsehirden istanbula gitmek. Birkac gun kalıp balıkesir burhaaniye taraflarına dogru gitmek. giderken de mümkün mertebe güzel yollardan gecmek , yeni yerler görmek ve yolu ucuza getirmek.

Şimdi tekirdağ çanakkale yolu kötü diyorsunuz öyle mi? o zaman izmit-yalova-bursa-balıkesir mi yapsam ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aracım dizel ve cc mevcut. Kilitbahir i anadolu yakasında diye hatırladım ben. Avrupa tarafında degil mi? Yanlış soylemişim kusura bakmayın.

Niyetim kırsehirden istanbula gitmek. Birkac gun kalıp balıkesir burhaaniye taraflarına dogru gitmek. giderken de mümkün mertebe güzel yollardan gecmek , yeni yerler görmek ve yolu ucuza getirmek.

Şimdi tekirdağ çanakkale yolu kötü diyorsunuz öyle mi? o zaman izmit-yalova-bursa-balıkesir mi yapsam ki?
    Yol kötü değil fakat otoban gibide değil.

Devamlı gidiyorum sıkıntısız yoldur tavsiye ederim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Yol kötü değil fakat otoban gibide değil.

Devamlı gidiyorum sıkıntısız yoldur tavsiye ederim ..

Alıntıları Göster
    İstanbul' dan Çanakkale' ye gitmenin en kısa ve mantıklı yolu Teirdağ üstünden gitmek tabi, 300 km. yaklaşık. Yalova üstünden çok uzar yol

İstanbul - Silivri - Tekidağ - Malkara - Keşan -Gelibolu oradan da Lapseki' ye geçersiniz feribotla. onun da 29 tl şimdi oldu ücreti.
    Veya Gelibolu' dan Eceabat' a devam eder Çanakka'le (merkeze) geçersiniz. aynı fiyat olması lazım.

Keşan' dan önce Şarköy' e saparsanız da 30 km. kısalır yol ama 10 km. kadarı epey bozuk, herkes tercih etmez.

Genel olarak yol o kadar kötü gidilmeyecek filan değil, Silivri' ye kadar TEM' den gidin, Selimpaşa çıkışından çıkıp hiç sapmadan silivi - tekidağ - malkara' yı geçip 200 km' ye yakın Keşan' a kadar düz devam ediyorsunuz zaten, Keşan' da sola Çanakkale sapağı ayrılır, doğru giderseniz İpsala sınırı

Yolun büyük çoğunluğu gidiş geliş ayrıldı ve problemsiz ancak tekirdağ' dan sonra yol yapım çalışmaları var, (senelerdir bitmedi) bu yüzden yer yer tek şeride iniyor; başka problem yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

İstanbul' dan Çanakkale' ye gitmenin en kısa ve mantıklı yolu Teirdağ üstünden gitmek tabi, 300 km. yaklaşık. Yalova üstünden çok uzar yol

İstanbul - Silivri - Tekidağ - Malkara - Keşan -Gelibolu oradan da Lapseki' ye geçersiniz feribotla. onun da 29 tl şimdi oldu ücreti.
    Veya Gelibolu' dan Eceabat' a devam eder Çanakka'le (merkeze) geçersiniz. aynı fiyat olması lazım.

Keşan' dan önce Şarköy' e saparsanız da 30 km. kısalır yol ama 10 km. kadarı epey bozuk, herkes tercih etmez.

Genel olarak yol o kadar kötü gidilmeyecek filan değil, Silivri' ye kadar TEM' den gidin, Selimpaşa çıkışından çıkıp hiç sapmadan silivi - tekidağ - malkara' yı geçip 200 km' ye yakın Keşan' a kadar düz devam ediyorsunuz zaten, Keşan' da sola Çanakkale sapağı ayrılır, doğru giderseniz İpsala sınırı

Yolun büyük çoğunluğu gidiş geliş ayrıldı ve problemsiz ancak tekirdağ' dan sonra yol yapım çalışmaları var, (senelerdir bitmedi) bu yüzden yer yer tek şeride iniyor; başka problem yoktur.

+1

her türlü gidilir yollarda genelde çalışma var ama bu çok da engelleyici değil..çok rahat gider gelirsiniz.zaten istanbul çıkışından otobana girince silivri,tekirdağ derken ta malkara-şarköy ayrımına kadar yol sorunsuz..eskiden sahilden gidiş vardı şimdi otoban yapıldı çok daha iyi oldu..lapseki,eceabat hangisinden isterseniz çanakkaleye geçebilirsiniz..ama eceabat direk ç.kale merkeze geçiriyor..bilginiz olsun..20-25 gün önce o yollarda bolca gezindim..karşıya geçiş ücreti 29tl..

bursa üzerinden değmez bana kalırsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 31 Temmuz 2012; 0:26:12 >

• quote:

aracım dizel ve cc mevcut. Kilitbahir i anadolu yakasında diye hatırladım ben. Avrupa tarafında degil mi? Yanlış soylemişim kusura bakmayın.

Yolda yer yer çalışma var ama gidilmeyecek kadar kötü değil. Cuma akşamı veya Cumartesi sabahı gitmediğiniz sürece (hafta sonu için kaçanların zamanıdır) hiç sıkıntı yaşamazsınız. Yol çalışması yüzünden tek şeride inen yerler haricinde hız sınırı 110 km/s ve radarlı bir yoldur.

Keşan'a kadar yol sıkıcıdır ama sonrası keyiflidir. Gelibolu, Çanakkale, Ezine, Ayvacık, Küçükkuyu, Altınoluk, vs bence gidilebilecek en güzel güzergahlardan birisidir. Hele ki Kaz Dağlarında kamyon peşine düşerseniz sollamak için hiç kasmayın, camları açıp kuş seslerini dinleyerek salına salına gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

quote:

Yolda yer yer çalışma var ama gidilmeyecek kadar kötü değil. Cuma akşamı veya Cumartesi sabahı gitmediğiniz sürece (hafta sonu için kaçanların zamanıdır) hiç sıkıntı yaşamazsınız. Yol çalışması yüzünden tek şeride inen yerler haricinde hız sınırı 110 km/s ve radarlı bir yoldur.

Keşan'a kadar yol sıkıcıdır ama sonrası keyiflidir. Gelibolu, Çanakkale, Ezine, Ayvacık, Küçükkuyu, Altınoluk, vs bence gidilebilecek en güzel güzergahlardan birisidir. Hele ki Kaz Dağlarında kamyon peşine düşerseniz sollamak için hiç kasmayın, camları açıp kuş seslerini dinleyerek salına salına gidin

Alıntıları Göster
    o zaman ramazan bayramında istanbulun boşalmasını bekliyoruz

• quote:

Alıntıları Göster
    İstanbulda kalacaksanız tekirdağ üstü gidin başka yerlerden yolu uzatmayın macera aramayın

• quote:

istanbul tekirdağ yolu tertemiz sürekli gidiyorum, ben herhangi çatlak çukur felan görmedim... madem gezinti amaçlı yola çıkacaksınız, tekirdağ üzerinden gidin kilitbahirden karşıya geçin, çanakkalede şehitlikler ve truva var oraları dolaşın, balıkesir tarafına gitmek istiyorsanız, güneye doğru assosa (behramkale) inin, hatta assostan önce baba kale diye bir yer var asya kıtasının batıdaki en son noktası, orayıda görebilirsiniz, altınoluğa doğru devam edin zeus altarı diye bir yer var orayı görün, akçaya doğru devam edin dedepınarı diye bir yer var sahilden 2 km yukarda orada kahvaltı yapın, bana sorarsanız akçaya hiç girmeyin, akçayın çıkışında hasanboğuldu diye bir yer var oraya çıkın, ondan sonrada burhaniyeye geçersiniz... akçayda vakit harcamak yerine ayvalığı gezmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

istanbul tekirdağ yolu tertemiz sürekli gidiyorum, ben herhangi çatlak çukur felan görmedim... madem gezinti amaçlı yola çıkacaksınız, tekirdağ üzerinden gidin kilitbahirden karşıya geçin, çanakkalede şehitlikler ve truva var oraları dolaşın, balıkesir tarafına gitmek istiyorsanız, güneye doğru assosa (behramkale) inin, hatta assostan önce baba kale diye bir yer var asya kıtasının batıdaki en son noktası, orayıda görebilirsiniz, altınoluğa doğru devam edin zeus altarı diye bir yer var orayı görün, akçaya doğru devam edin dedepınarı diye bir yer var sahilden 2 km yukarda orada kahvaltı yapın, bana sorarsanız akçaya hiç girmeyin, akçayın çıkışında hasanboğuldu diye bir yer var oraya çıkın, ondan sonrada burhaniyeye geçersiniz... akçayda vakit harcamak yerine ayvalığı gezmenizi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Orasi keyifli bir yoldur sadece haftasonu tatilci trafigine yakalanmamak sartiyla.

- Istanbul'dan TEM'den KINALI sapagina kadar gidin
    - KINALI'dan Tekirdag tarafina dogru sapin.
    - Hiz limitlerine uyun derim, bol bol kontrol var yolda.
    - Tekirdag civarinda kofte yiyebilirsiniz.
    - Kesan'dan Geliboluya giderken orman icinden kivrila kivrila cok keyiflidir yol. Sonrasi da ova zaten.
    - Istanbul Gelibolu kabaca 3 saat surer, 300 km yol.

- Karsiya Canakkale tarafina Gelibolu'dan da gecebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Orasi keyifli bir yoldur sadece haftasonu tatilci trafigine yakalanmamak sartiyla.

- Istanbul'dan TEM'den KINALI sapagina kadar gidin
    - KINALI'dan Tekirdag tarafina dogru sapin.
    - Hiz limitlerine uyun derim, bol bol kontrol var yolda.
    - Tekirdag civarinda kofte yiyebilirsiniz.
    - Kesan'dan Geliboluya giderken orman icinden kivrila kivrila cok keyiflidir yol. Sonrasi da ova zaten.
    - Istanbul Gelibolu kabaca 3 saat surer, 300 km yol.

- Karsiya Canakkale tarafina Gelibolu'dan da gecebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    3 gun once ayni yoldan gectim, bombos, guzel temiz bi yol, tekirdağda mutlaka kofte yiyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

3 gun once ayni yoldan gectim, bombos, guzel temiz bi yol, tekirdağda mutlaka kofte yiyin.

Alıntıları Göster
    tekirdağda nerde köfte yemeyi önerirsiniz?
  • quote:

tekirdağda nerde köfte yemeyi önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    ozcanlar oneririm, yol kenarında şubeleri var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.