Şimdi Ara

İstanbul - Çanakkale Güzergah (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
35.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Belenenses

yani alınma gücenme de , şu yolun nesini sordun hakikaten merak ettim
    bağlarbaşından kadıköye nasıl gideyim demekten hiç bir farkı yok be arkadaşım

sözün banaysa;

bursa üzeri mi gideyim yoksa tekirdağ üzeri mi gideyim diye sormuşum farkettiysen

bu arada geçen yaz yolda bayaa çalışma vardı. Bursa-balıkesir arası ful çalışma ve tek şeritti. 5 saat sürdü.
    Gelibolu-Tekirdağ arası keza öyle, zaman zaman yol çakıl oluyordu. Şu an durumu nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzgx

quote:

ve forum bu konuyuda gördü
    2003 senesinde ehliyetin ilk yılların da peder beyden arabayı aldım valide ile birlikte tekirdağ üzerinden çanakkaleye gitmiştim
    yoluda çocukken otobüsle çok gidip geldiğimden aklımda kalmıştı
    yollarda tabelalar olur genelde kocaman kocaman , onları takip ettiğin de sıkıntı olmuyor
    temden giderken tekirdağ sapağını kaçırıp edirneye gitme ( çorludan dönersin )
    bi de keşanda yuvarlağı dönerken ipsalaya gitme yeter
    bu yıla kadar neredeyse seneden 5-6 kere gider gelirim

Ooo espri :)

aynen
    yıllardır
    tek şerit /çift şerit , sisli/ , sissiz , düzgün / bozuk , bayram / seyran

kamyon otobüs traktör jip ve bip lerin ist. çanakkaleye giderken yegane kullandıkları yolu tartışırsan esprili olur

• quote:

quote:

quote:

ve forum bu konuyuda gördü
    2003 senesinde ehliyetin ilk yılların da peder beyden arabayı aldım valide ile birlikte tekirdağ üzerinden çanakkaleye gitmiştim
    yoluda çocukken otobüsle çok gidip geldiğimden aklımda kalmıştı
    yollarda tabelalar olur genelde kocaman kocaman , onları takip ettiğin de sıkıntı olmuyor
    temden giderken tekirdağ sapağını kaçırıp edirneye gitme ( çorludan dönersin )
    bi de keşanda yuvarlağı dönerken ipsalaya gitme yeter
    bu yıla kadar neredeyse seneden 5-6 kere gider gelirim

Ooo espri :)

aynen
    yıllardır
    tek şerit /çift şerit , sisli/ , sissiz , düzgün / bozuk , bayram / seyran

kamyon otobüs traktör jip ve bip lerin ist. çanakkaleye giderken yegane kullandıkları yolu tartışırsan esprili olur

Yazılanları önce okusaniz sonra yazsaniz komik duruma dusmezsiniz. Biri nasıl gideyim demiş ve bir sürü yanıt verilmiş. .ben de arabam alcak yollar kötüyse sokmayayim o yola diye sormuşum. .Bu neresi garip geldi size doğrusu Garipsedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

İstanbul'dan Çanakkaleye gitme niyetim var.

Yenikapı bandırma arası ido feribotu ile gitmeyi düşündüm. Ama feribot çok pahalı. Araba 124 TL, artı 5 kişi olacaz 40 tlden 200 lira daha. Bir de haftaiçi fiyatı bu.

Onun yerine Gelibolu'ya inip , Eceabat'dan Kilitbahir feribotuna binip Çanakkale ye geçeyim dedim. Ama haritadan bakınca doğru dürüst bir yol göremedim. Tekirdağ içinden geçen bir yol dahi yok.

Sizce hangisi daha mantıklı?

Bak istanbuldan çık tem'den devam et kınalı köprü otoban çıkışından çık ve Tekirdağ istikametine devam et sahilden gideceksin zaten. Tekirdağ sahile geldin,sahilden ayrılıyorsun artık yol mecburen seni içerden götürecek güzergah öyle, önce malkaraya geleceksin ardından Keşana,keşandan sağa gidersen ipsalaya gidersin sen sola döneceksin evreşe , Bolayır geçtikten sonra zaten gelibolu ordanda sahilden bin vapura geç lapsekiye ordan çanakkale zaten,iyi yolculuklar.

• konu kapatılsın yahu. gittim geldim, bir sene önceki olay. bebe bellik doluşmuş konuya
  • nasıl bozukmuydu yollar kırklareli üzerinden gitmeye değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Yol iyi mi değil mi açıkçası kafam karıştı biri iyi diyor biri tencere var diyor :) bu arada yanıtlarınız için çok teşekkürler. .

Birader bu mesajimdan onceki kişilerin mesajini unut. Benim gibi tekirdağ lidan nasil gidecegini ogren. Oncelikle otoyoldan edirne istikametinde git kınalı-tekirdag ayrimindan don buradam giderken meshur silivri cezaevinin önündende gecececeksin daha sonra silivri bati Girişine bu yol seni goturecek tabi otoyoldan cikacaksin buradan gumusyakaya daha sonra marmara Ereğlisine varacaksin marmara ereglisinden sonra tekirdağ girişine geleceksin burda istersen cevre yoluna istersen sapip sahil yoluna girersin sahil yoluna girdiginde dikkat et tam sahilde. Domino's pizzadan sonraki ışık ta hiz kamerasi var. Acikirsan tekirdağ a tam girmeden. Sagda. Özcanlar var orda köfte hayrabolu tatlisi yersin. Tekirdagdan sonra malkara kesan yaparsin. Kofte sevmiyorsan kesanin girisinde camlik satir et guzeldir kesandan evrese gelibolu yaparsin geliboludan Lapseki vapuruna binersin geliboluda cok guzel. Kuru fasulye yaparlar. Lapseki dende yarim saatte canakkalede olursun. Kesinlikle Şarköy yoluna vs girme hem donemecli hem kötüdur. Kinali gumusyaka marmara ereglisi tekirdağ malkara kesan gelibolu Lapseki Çanakkale en iyi yoldur. Guzeldir sorun cikarmaz.

Hocam İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı nın ordan da en pratik yol bu mudur ? Yalova- Bursa vs yolu mu yoksa , Yenikapı feribotu mu gerçi çok pahalı 200-250 tl , kısacası ben
    Sabiha Gökçen tarafından da Silivri ,Tekirdağ yolunu mu kullanmalıyım. ( Havaalanından babamı alacağım o yüzden )

• Merhaba hort gibi olacak ama yeni konu açıp kirlilk yaratmayayım dedim.Şarköye her yaz gittiğimden o yolu iyi biliyorum acaba o yoldan mı gitsem daha az yol giderim yoksa malkra yolundan mı daha kısalır yol?Viraj,yolun darlığı önemli değil az gideyim yeter Şarköy yolundan gidersem 300 km civarı Gelibolu'ya varırım.
  • Yakın zamanda giden var mı bu yolu? Nasıl gitmek mantıklı acaba. Köprü ve otoyol 272 lira sanırım. Gidiş geliş sadece köprü 500 lirayı geçiyor

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

amma hortlatmışsın yav. ferbotla geç geliboludan ya da eceabattan. gelibolu lapseki 135. gelibolu çardak 115. eceabat çanakkale 135 lira. seç beğen al.

• vay be

14 yılık çizik yiyen hesabımı gördüm

• diatta1903 D kullanıcısına yanıt

Gelibolu-çardak yapınca 20 lira da iskele bastı parası alıyorlar. Onunla beraber mi 115? Değilse aynı hesaba gelir.

• En iyisi Eceabat’a 5 km mesafedeki kilitbahir iskelesinden geçmek . 10 dk sürüyor feribot , boğazın en dar yeri .
    Eceabat’ın içinde ABİDE tabelasını takip edin .

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

ayak bastı içinde. gün içinde dönersen sadece ayak bastı ödüyorsun.

• diatta1903 D kullanıcısına yanıt

son zamlardan sonra geçmedim hiç oradan o yüzden sordum. 20 lira 20 liradır. Yine oradan geçmek mantıklı.

• konuyu hortlatayım. e84'ten keşan'a kadar gidip oradan geliboluya inmek artık üstü çizilmesi gereken bir rota. e84'ten o-6 isimli çanakkale köprüsüne uzanan paralı otoyol var. google direkt oraya veriyor zaten. köprüyü geçmeyecekseniz otoyolun geliboluya yakın 3 ayrı çıkış noktası var. kavakköy çıkışından ayrılırsanız 41tl, gelibolu kuzey g-3 çıkışından ayrılırsanız 60tl, gelibolu güney g-4 çıkışından ayrılırsanız 75tl. yol jilet gibi 3 şerit ve bomboş. yoldan ayrılmayıp çanakkale köprüsünden karşıya geçerseniz 272,5 tl. eceabat-çanakkale feribot 135tl ve bekleme süresi + 25 dk geçiş süresi var. ileride bu yazıyı okuyanlar güncel ücretlerewww.kgm.gov.tr adresinden erişebilir. yolun adı malkara-çanakkale diye geçiyor. iyi yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuaTT -- 11 Haziran 2022; 1:42:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.