Şimdi Ara

Istanbul'da Alkolsüz Balikci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet baslikta belirttigim gibi Istanbul'da, özellikle Sirkeci civari ve Üsküdar'da önceligi ailelere mahsus, alkol satmayan bir balikci ariyorum.

Yardimci olabilecek var mi acaba?

Not: Internetten degil de, gercekten gidip, yiyip, memnun kaldiginiz yerleri yazarsaniz sevinirim.

Tesekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben bir balıkçı bilirim oda zeytinburnunda tam sahil yoluna çıkışta trenlerin geçtiği köprünün altında köşede ufak bir yer. Başka düzgün balık yapan bir yer aklıma gelmiyor.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ismini biliyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta85

Ismini biliyormusun?

İsmi yok oranın. O civardaki herkesin bildiği ufak bir balıkçı. Adı da balıkçı zaten

Her gün gidenler Ahmet Abi mi Cevdet Abi mi ne öyle bir şey diyorlardı ama unuttum hep uzun zamandır gidemiyorum oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Nisan 2015; 23:08:08 >
  • Biraz büyük restoranlara bakın orada sarhoş olup da sorun çıkaranın çok olmayacağını düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten baslikta belirtmistim alkolsüz mekan olsun diye. Yazan arkadaslarda ona yaziyordur umarim. Arnavutköy'de yokmu adam akilli bi yer? Sirf Balikci olmasina da gerek yok. Normal Lokantada olabilir, güzel balik yapan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.