Şimdi Ara

ISTANBUL'DA ARCADE(atari) salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar istanbulda doğru dürüst arcade salonu bilen var mı?
    cevahirde var bir kaç güzel oyun
    metrocitiynin altında var yalan
    carrefour içerenköyde var 1-2 oyun onlarda yalan

bu arada daha çok iyi lightgunlı oyunlar arıyorum. razing storm time crisis 4 house of death 4:special edition vb.
    afterburner climax gibi uçak oyunları da güzel olabilir.

teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'daki Arcade Salonlarında Nostalji ve Heyecanı Yeniden Keşfet

Nostaljik arcade oyunlarının büyüsünü yeniden yaşamak mı istiyorsunuz? İstanbul, heyecan verici arcade salonları ile geçmişe bir yolculuk sunuyor.

Arcade Salonu Nedir?

Arcade salonları, Jetonla çalışan video oyunlarının oynandığı eğlence merkezleridir. klasik atari oyunları, modern elektronik oyunlar ve simülasyon makineleri gibi çeşitli oyunlar sunarlar.

İstanbul'daki En İyi Arcade Salonları

İstanbul'da farklı lokasyonlarda birçok arcade salonu bulunmaktadır:

• Arcade Istanbul: Taksim'de yer alan, retro ve modern oyunlara sahip geniş bir arcade salonu.
    • Retro Istanbul: Beşiktaş'ta bulunan, 80'ler ve 90'ların efsanevi atari oyunlarını sunan bir nostalji salonu.
    • Game Park: Maltepe'de konumlanan, çok sayıda oyun makinesi ve geniş bir oyun alanı ile eğlenceli bir arcade merkezi.

Nostaljik Oyunlar ve Yeni Nesil Heyecan

İstanbul'daki arcade salonlarında hem nostaljik atari oyunları hem de modern elektronik oyunlar bulabilirsiniz. Pac-Man, Space Invaders ve Donkey Kong gibi klasikleri yeniden oynayabilir veya Street Fighter ve Tekken gibi yeni nesil oyunlarla heyecanı yaşayabilirsiniz.

Sosyal Etkileşim ve Eğlence

Arcade salonları sadece oyun oynamak için değil, aynı zamanda arkadaşlarla sosyalleşmek ve eğlenmek için de harika yerlerdir. Rekabeti sevenler oyunlarda birbirlerine meydan okuyabilirken, nostalji meraklıları çocukluk anılarını tazeleyebilirler.

Sonuç

İstanbul'daki arcade salonları, oyun tutkunları için nostaljiyi yeniden yaşamanın ve yeni nesil oyunlarla heyecanı keşfetmenin harika fırsatları sunuyor. İster klasik atari oyunlarını özlüyor olun ister modern elektronik oyunları denemek istiyor olun, İstanbul'un arcade salonları unutulmaz bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ateri salonumu kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 22 Ekim 2009; 19:29:57 >
  • çok yararlı bir yorum olmuş gerçekten :)
    yok mu arkadaşlar bildiğiniz?
  • ankarada var hala 60-70 makinalı hemde... hatta kızılayda hemde...
  • foreone istanbul anadolu yakasındamı oturuyorsun
    ? içerenköye yakın yerde oynuyorsan türk iş bloklarında star atari-internet cafe var ismailin yeri bilgin olsun 8 tane makine ar 2 si çoklu oyun ben deamlı arkadaşlarla ordayım akşam 8 den sonra
  • dostum kadıköyde bir tane var. oyun sayısı bol ve araş gereçli oyunda var. mesela silah kullandıgın oyunlar (tüfekli tabancalı) araba yarışı vs. langırt hava hokeyi

adresi veriyorum. kadıköyde iskeleden ilerliceksin star bucks seyhan müzik oldugu taraftan seyhan müzigin girişinin karşısına denk gelen yolda azıcık yürücen. (sol tarafta hedilyelik eşya kırtasiyeciler falan var. 50-100 mt yürü. sağ tarafta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orası fun city 5 sene önceki havası yok şimdiki nesil atari makinesini bilmiyor konsol oyunlarınına tapmışlar ve pc ye önceki mesajımda adresler var bir bak süper linki bir gez derim
  • lightgunlı oyunlar derken silahla oynanan oyunları diyorsun herhalde anadolu yakası yenisahrada optimumda en üst katta (yemek katı) güzel silahla oynanan makineler var ama jeton fiatları çok kazık 2 milyon lira bilgin olsun alien oyunu ile house off the dead güzel oyunlardır
  • evet fun city.

jeton 50 ykr haberiniz olsun(yazın oyleydi)
    capacity de falan da güzel oyunlar var ama 2tl değmez)
  • o funcity çocuklugum geçti,, neleri ilk görmedişkki tekken 1 street figter movie samurai shodow 2 mk 4 stf III 2nd impact ,,, varda var ,,,,

hele bundan yaklaşık 15 sene evvel yaklaşık 10 dan fazla tilt makinaları vardı ,,, heyt be heyyy ne günlerim geçti orda,,, black knight 2000 vardı tilt makinası bitiyodum ona siyah atlı siyah zırhlı şovalye vardı üstünde ,,, nerde o eski günler,,,,
  • tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    fun city i ben 6-7 sene önce kapandı diye biliyordum :)
    optimuma gittim geçen gün pek birşey yoktu.
    time crisis 3 ünde silah kalibrasyonu yapılmamıştı rezil bir durum oldu yani.
    palladiumda da vardı time crisis 3 orada daha da beterdi.

pascal 24 içerenköy e bakacağım 1-2 güne inşallah :)

bu arada farklı bir versiyon time crisis 3 var optimumda da palladiumda da. baya bug lı ve sorunlu açılışta özellikle.
  • Ankara'da Fantasyland var ,çok baba bir yer,kuzenle birkaç sene önce oradaydık,Sega'nın meşhur Virtua Striker 3 adlı futbol oyunu geldiğinde ki 3 makine vardı bu oyunla ilgili orada ,biz de bu serinin hayranları olarak, abartmıyorum 2 saat bu makinelerin boşalmasını beklemiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 28 Ekim 2009; 22:34:30 >
  • foreone metrocitiynin altında var demişsin ama ben geçen hafta gittim göremedim atari salonu hatta danışmadaki kadına sordum yok dedi sen en son ne zaman gittin
    bu arada atari salonlarını adını adresini yazıp ekleyebilirmisiniz millet istanbul anadolu\avrupa yakası olarak ayırın tabiki istanbul dışındakilerde yazabilir avm,lunapark,bowling salonundaki arcade makinalarıda olur yani atari olan her mekanı yazın,bir sorum var antalyada atari salonu varmı acaba?
  • Bakırköyde CapaCtiy alışveriş merkezinin oyun bölümü var gençlere hitap eden sadece bir oyuncak var ama o da hepsinin yerini tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reptile_34

o funcity çocuklugum geçti,, neleri ilk görmedişkki tekken 1 street figter movie samurai shodow 2 mk 4 stf III 2nd impact ,,, varda var ,,,,

hele bundan yaklaşık 15 sene evvel yaklaşık 10 dan fazla tilt makinaları vardı ,,, heyt be heyyy ne günlerim geçti orda,,, black knight 2000 vardı tilt makinası bitiyodum ona siyah atlı siyah zırhlı şovalye vardı üstünde ,,, nerde o eski günler,,,,

kardeş bir şey soracağım 10 sene olmadı ama ilk katta ileride orta taraf diyebiliriz şu an karşısında araba yarışları var pinbal tarzı hatun soyma oyunu vardı adını biliyonmu tam

olarak zumaya benziyor dakika veriyorlar geçersen karı çıplak kalıyor ismini yada link falan varmı fantasia değil miss world 96 nude hiç değil galls panic oda değil adını

söyleyebilirmisiniz forumcular böyle bir oyunu bilenler illaki ist\ funcitye gidenleri demiyorum belki başka arcade salonlarada gelmiştir sadece isim yada link lazım pcde oynamak için

• danışmadaki kadın bilmiyormuş :)
    Metrocity e başlığı açmadan bir kaç gün önce gittim en son.
    arcade oyunları bimeksin de olduğu katta. otoparka inerken ki.
  • Türkiyede adam gibi bir atari salonu var oda ankaradaki fantasyland. Sadece en son oyunları oynayabileceğiniz yer orası. Yeri bilmeyenler için sayfası:
    Fantasy Land
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Türkiyede adam gibi bir atari salonu var oda ankaradaki fantasyland. Sadece en son oyunları oynayabileceğiniz yer orası. Yeri bilmeyenler için sayfası:
    Fantasy Land

• ben de arıyorum. eskiden ne güzel oynardık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.