Bilmem meraklısı varmıdır ama İstanbulda tilt makinesi olan nereler var. Ben bi kaç yer biliyorum aslında ama Terminator 2 nin tiltini arıyorum özellikle. Bildiğim yerler Astoria Sinama salonunda, Forum istanbulda, sanırım Cevahirde birde Taksimde Birbuçuk da varmış (onu henüz göremedim) Evet yorum ve yardımlarınızı bekliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: teomanr
Bilmem meraklısı varmıdır ama İstanbulda tilt makinesi olan nereler var. Ben bi kaç yer biliyorum aslında ama Terminator 2 nin tiltini arıyorum özellikle. Bildiğim yerler Astoria Sinama salonunda, Forum istanbulda, sanırım Cevahirde birde Taksimde Birbuçuk da varmış (onu henüz göremedim) Evet yorum ve yardımlarınızı bekliyorum :)
kadıköy ptt'nin arkasında atlantis var orada "24" pinball tilt makinesi var. sizin dediğiniz yerlerde hala varmıdır bu makinelerden acaba
Mesajınızı geç gördüm, Oralarda halen olduğunu sanmıyorum kadıköy tarafına geçersem bakıcam dediğiniz yere. Özellikle Terminator 2 pinball ı vardı onu bulabilirsem tekrar oynamak isterim. Avrupa yakasında hiç bir yer yokmu acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme