Bildirim
istanbul'da asus f3j kasa tamiri nerede yapılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tamire verme.cam gibi bir sey ile kaplıyorlar o da cabuk kırılıyor tekrar.en mantıklısı yenı kasa almak yada çelık macun denilen bir madde var karıstırılıp uygulanıyor.bende asus f3s vardı o macun ıle yapmıstım 10 numara oluyor üstünden araba geçse yınede kırılmaz o yapıstırdığın yer kemik gibi oluyor. bu arada dell i sattın mı? duruyorsa alıcam onu -
quote:
Orijinalden alıntı: walkman21
tamire verme.cam gibi bir sey ile kaplıyorlar o da cabuk kırılıyor tekrar.en mantıklısı yenı kasa almak yada çelık macun denilen bir madde var karıstırılıp uygulanıyor.bende asus f3s vardı o macun ıle yapmıstım 10 numara oluyor üstünden araba geçse yınede kırılmaz o yapıstırdığın yer kemik gibi oluyor. bu arada dell i sattın mı? duruyorsa alıcam onu
çelik macun maddesiyle kaplamam için kasanın kalıbı lazım çünkü menteşelerin olduğu yerler kırıldı, bu işi temiz yapan servis yok mu? yada kendim yapmak istesem nasıl yapabilirim? dell için pm attım. -
Kargoyla gönderirim sağlam olsun birdaha da kırılmasın derseniz , firmamız olarak sağlam ve bir daha kırılmayacak şekilde yapıyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: soldiers06
Kargoyla gönderirim sağlam olsun birdaha da kırılmasın derseniz , firmamız olarak sağlam ve bir daha kırılmayacak şekilde yapıyoruz.
Bir kaç sorum olacak size :)
Sadece alt kasayı kırılmayacak şekilde tamir ettirmek istiyorum
1. Tamiratta malzeme olarak ne kullanıyorsunuz? (Çelik macun vs...)
2. Garanti veriyor musunuz?
3. Ücret ne kadar tutacaktır (TL) ?
4. Kasa kaç günde tekrar bana ulaşır?
5. Bazı yerler menteşeleri de tornadan geçirdiklerini söylüyorlar sizde de geçerli mi?
6. Laptopu değilde söküp sadece alt kasayı göndersem yeterli olur mu?
7. Daha önceden tamir ettiğiniz kasanın fotoğraflarını paylaşma şansınız var mı?
Teşekkürler -
tamiratta özel bir madde kullanıyoruz çelik macun vs. gibi bir malzeme değil
plastik aksamlarda herkese gibi bizde garanti vermiyoruz
ücret olarak ortalama 80 tl civarlarında olur , yinede ürünü görmekte fayda var ,ayrıca anlaşmalı kargomuzdan faydalanabilirsiniz.
en geç 3 günde teslim ediyoruz
ürünün torna ile işi yok
laptopu komple gönderirseniz daha ii olur yapıldıktan sonra kasa tamamen takılıp gerekli ayarlamaları yapılacak . -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:27:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: soldiers06
tamiratta özel bir madde kullanıyoruz çelik macun vs. gibi bir malzeme değil
plastik aksamlarda herkese gibi bizde garanti vermiyoruz
ücret olarak ortalama 80 tl civarlarında olur , yinede ürünü görmekte fayda var ,ayrıca anlaşmalı kargomuzdan faydalanabilirsiniz.
en geç 3 günde teslim ediyoruz
ürünün torna ile işi yok
laptopu komple gönderirseniz daha ii olur yapıldıktan sonra kasa tamamen takılıp gerekli ayarlamaları yapılacak .
Servisiniz nerede bulunmaktadır? Ayrıca tamirattan sonra garanti süresi veriyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: hams
2.el laptop alıp satan yerlerde kasa bulabilirsin
yeni kasayla değiştirmek çözüm değil çünkü mühendislik hatası var orjinalinden daha sağlam yapacak maddeyle kaplamak/düzenlemek gerekiyor. -
pm -
çelık macun ıcın kalıba gerek yok. cunki sıvı bır sey değil akışkan değıl oyun hamuru gibi bir sey.ve inan kıramazsın kolayla o macunu.bir firmaya gönderip 60-80 tl tamırat parası odemek pek mantıklı değıl.çelık mavun dedığım şey ıse 4-7TL arası ve bır tek macun ıle butun kasanın çatlak kırık hepsını kapatırsın. burakates2107@gmail.com eğer cihazın resimlerini cekıp yollarsan sana daha ıyı yardımcı olabılırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X