Şimdi Ara

İstanbul'da benzinliklerde aracımı yıkayamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
18.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de orada yıkıyorum. köpüğüde fena değil.
  • Ben yenibosnada oturuyorum, Petrol Ofisi ve Opet var hangisi sakinse onda yıkayabiliyorum. Son 1 aydır kendi makinemi aldığım için gitmiyorum fakat hala aynı şekilde aktifler ikiside.
  • Benzinlikte 1 liralık makinelerden yok burada, sadece fırçalı otomatik yıkama makinelerinden var onlarda arabayı çiziyor.Ben evin önünde kendim yıkıyorum daha iyi oluyor, oto yıkamalarda araç rezil oluyor kimse kendi malı olmadığı için sizin kadar özenerek temizlemiyor paldır küldür girişiyorlar yazık arabaya en iyisi kendin yıkayacaksın.
  • DeliCingene kullanıcısına yanıt
    muhtemelen size uzaktır ancak BMC'den pınarbaşına doğru döndüğünüz yolda hemen solda Total de de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu konudan müzdaribim. bakırköy de self oto yıkama yapabilecegimiz benzinci var mı?

• güncel Opet yıkama fiyatını bilen varmı?

• Tuzla taraflarında self servis yıkamacı bilen var mı ?

• Kendi yıka yerinde çok sıra olunca rahat yıkayamıyorum bu yüzden gece geç saatlerde yıkamaya giderim kendi şampuanım var ve süngerim bezim bu konularda titizim onların köpüğü nasıl bilemem beyaz aracimı sararttı

• Aslında bir bakıma doğru yaptıkları, çünkü herhangi bir emniyet sorununda, yaşayacağınız maddi ve manevi zararlarda öncelikle firmayi dava ediyorsunuz. Çünkü onlarin aletini kullanıyorsunuz, o sebeple riske girmeden o şekilde yapıyorlar.

Antalya da da yavaş yavaş buna geçmeye başladılar İstanbul'da benzinliklerde aracımı yıkayamıyorum 

Bir bakıma haklılar da

• İstanbul gop ta Aytemiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.