Şimdi Ara

İstanbul'da benzinliklerde aracımı yıkayamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
18.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeşilova kamil tunca bulvarında shell var, herhangi bir miktarda yakıt alırsanız fırçalı yıkama ücretsiz, aracınızı sıraya sokuyorsunuz onlar yıkıyor. Senelerdir orada yıkatıyorum, isterseniz sanırım 3 tlye bir tane de sensörlü yıkama makinelerinden var, havayla kurutuyor. Yakınsanız düşünebilirsiniz. İstasyonun adı çağsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Handsome Family kullanıcısına yanıt
    Fırçalı şekilde değilde kendimizin yıkayacağı yer arıyorum teşekkür ederim hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Firmayı müşteri hizmetlerine şikayet edince bir geri dönüş ya da yaptırım olmuyor mu ? Ya da toplu şikayet etmek lazım. Belki bir şey değişebilir.
    Ben de onu düşünüyorum bu konudan müzdarip insanlar toplansak da firmaların genel merkezlerine bu uygulamaları şikayet etsek sonuçta oralar bize hizmet için kurulmuş yerler. Asıl amacı başkalarının para kazanması değil bize hizmet olması lazım.
  • Yakıt aldığınız yere filan sorun kiralamışlardır belki onlara orayı.
  • Bu duruma benzer olay yaşadım. 3 tl yi bozuk şeklinde 5 kuruş 10 kuruş 25 ve 50 kuruş olmak üzere bütünlemek istedim kasiyere, içinde 5-10 kuruş varsa yapamayız dedi :)
    Neden dedim yapamayız dedi, neden dedim suratıma bile bakmadı.

Kalitemi bozmadım, o para bütünlenmiyorsa birşey alır paketi açar bir şekilde verirdim.

Müşteri hizmetlerini aradım durumu belirttim. Kayıt açtılar.
    Artık genel müdürlükten kim okuduysa , müşteriler sıra beklermiş, kasiyerin zamanı alınırmış gibilerinden cevap geldi.

Cevaba itiraz ettim, illa yakıt alınca mı müşteri yerine koyuluyoruz, 100 tl lik yakıt aldıgımda hepsini 10 kuruş veremiyormuyum , illaki alacak illaki zamanını paşalar gibi saymakla geçircek.
    3 tl nin hepsi. 10 kurul olsa 30 adet yapar 1 saniyeden 30 saniye bumu sıra beklemek, bumu zaman almak diyerek gelen cevabı cevapladım...

Kopyala yapıltır ile aynı cevap geldi...
    Opet müşteri hizmetleri bire bir kayıtla bukadar saçma sapan ilgisiz olabilirdi...

Ben hakkıyım , hakkımı bir şekilde duyurmak için şikayet.coma yazdım.
    Bir kaç gün sonra arıyorlar kayıt açılıyor, kayıt cevabı opet istasyonunu uyardık. :)

Arkadaşım , kendi duygu düşüncen yerine şikayeti başlat istasyonu uyar.
    Opet müşteri hizmetleri bire bir ilgilenmiyor, şikayet comdan durumu ele alın derim.

Buna istinaden
    Opetin anlaşma geregi oto yıkamaya karışmıyormuş, istasyon sahibi ister yıkama koyarmış isterse koymazmış biz karışamayız dediler.

Bende öneride bulundum, istasyon sahibine baglı bir durum siz karışamıyorsunuz. Peki anlaşma sözleşmesine neden oto yıkama açacaksanız dört dörtlük hizmet vermek şartıyla diye belirtin, hizmet veremiyorsa açmasın

İnsanların bir şekilde magdur etmenin bir anlamı yok.

Bence destek çıkıp opet veya diger istasyonlara şikayet edelim bu durumu. Araç plakası inceleniyor opet alıp almadıgınıza bakılıyor :))

Ayriyetten bu yıkamayı self servis yapan markalardır.
    Oto yıkamada çalışanlar sigortalı olmak şartı yaptılar. Kimse yanaşmadı oto yıkamacılar ayrıldı .

Sigortaya karışıyorsunda neden istasyonun yıkamasına karışmıyorsun.

Arkadaşım opete şikayet et, şikayetten birsey cıkmazsa şikayet comdan dile getir

• buca'da bp var eski buca stadını geçince. 2tl su, 2tl köpük ben sürekli burda yıkıyorum.
  • Merhaba Hocam,

İstanbul'un neresinde bu tarz bir uygulama ile karşılaştınız acaba? Ben de arkadaşım da ikimiz de araçlarımızı benzinlikte kendimiz yıkıyoruz. Kimse de gelip karışmıyor. Ayrıca akaryakıt alma zorunluluğumuz da yok. Gerçekten merak ettim.
  • Gebze aytemizde 1tl makinali fircayla yikiyor .

• Meğerse her yiğidin gönlünde bir oto yıkamacı yatıyormuş
  • Balçova'da dörtyol oto yıkama var. Su, köpük ve süpürge hepsi var. 2-3 tl falandır.
  • Beylikdüzü Yakuplu tarafında var mı önereceğiniz kendimizin yikayacagi bir yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas yukari da yazmis ,
    İzmirde yer arayanlar balcova inciralti kavsaginin orda dortyol vs yan yana iki yikamaci var ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Izmırde arayanlar icin çiğli ata sanayinin içinde total var yeni makineler koymuşlar hatta baya iyi birde kent hastanesinin orada po var

• Bu çok defa söylenmiştir ama boyanızı önemsiyorsanız asla fırçalı yıkatmayın. İkinci bir tavsiye böyle yerlerin köpüğünü de kullanmayın. Kostikten dolayı boyada solma, farlarda sararma yapar. Götürün ufak bir kova ve oto şampuan(Sonax turuncu ph olarak best) kendiniz köpükleyin.
  • Kartal/Soğanlık'da TOTAL Wash Makinesi var atıyorum 10 lira yıkıyor cilalıyor kurutuyor cillop gibi oluyor, elin suriyelesine güveneceğime makineye güvenirim daha iyi
  • Yenibosna beşyoldaki opet istasyonunda yıkama self servis herkes kendi yıkıyor hafta sonları çok kuyruk oluyor.

• İstanbul ANADOLU YAKASI

Merdivenköyde Class Petrol var. Self servis yıkama ve aracı köpüklemenizi sorun etmiyorlar. Yaklaşık 8-10 tane yıkama kabini var.
    yıkama 2 lira
    su 2 lira
    bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: EmirAkın

Beylikdüzü Bizimkent köprüsünü Edirne yönünde geçer geçmez sağda Petrol Ofisi var ve bozuk para ile kendiniz aracınızı yıkayabiliyorsunuz. Ben gece gidiyorum boş oluyor, kovamı ve şampuanımı da yanımda götürüyorum, ordan sadece su kullanıyorum ve kimse rahatsız etmiyor. Benzin almasanız bile kullanabilirsiniz.
    Beylikdüzü-Hadımköy yolunda Metro markete varmadan sağ tarafta Opet var ve orda da bozuk para ile çalışan makineler mevcut. Bir pankart asarak “aracınızı yıkadıktan sonra yakıt almayı unutmayınız” gibi tatlı bir cümle ile alışveriş etmenizi istediklerini belirtiyorlar. Ama orda da kimse yakıt alımına zorlamıyor.
    Madem öyle ben de size tavsiye vereyim. Opete gitmeye gerek yok yolun karşı yönünde tüyapın arkasındaki shell var yine hadımköy yolu üzerinde. Eskiden lukoil miydi alpet miydi öyle bi şeydi Shell olunca kalite geldi mekanı komple yıkıp yeniden yaptılar. Metrekare olarak oldukça geniş, ferah mekan, arabanı dilediğin köşeye çek saatlerce sil süpür. Yıkamaya yanaşınca elemanlar kibarca soruyor yıkayalım mı diye? Süpürge 2 lira, köpük 2 lira, su 2 lira

• kendı aracınızı kendınız yıkayın en ıyısıdır herdaım ..
  • “Sen yıkayamazsın; ben yıkarım” mafyası türemiş .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.