Şimdi Ara

İstanbul'da birlikte balık tutabileceğimiz abilerimiz kardeşlerimiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Istanbul'lu olmama rağmen Istanbul'da balık tutmusluğum yok pek fazla. Nereden ne çıkar, nasıl tutulur bilmiyorum. Eğer varsa forumumuzda bize yol gösterecek abilerimiz, kardeşlerimiz yardımcı olurlarsa sevinirim.

Makinem Daiwa Crossfire serisinden. Surf kamışımı kardeşim otobüste unuttu . Onun yerine 4.20 Shimano Alivio almayı planlıyorum.

İstavrit konusunda bilgiliyim ancak lüfer, çinekop, sarıkanat tutmak istiyorum.

Rastgele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul'da balık tutan kimse yok mu ?

• Merhaba,
    Dh forum, minik de olsa balık avı organizasyonu yapacak kadar balık avı seven üyeye sahip degil henüz. Daha önce baska konular da açıldı ama sonuç çıktıgını görmedim.

Sayı az olunca, ortak bir noktada buluşmaya durumu müsait olan da az oluyor.

Hazır lüfer zamanıyken balık avı forumlarından insanlarla tanışıp organizasyonları değerlendirmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 21 Ekim 2014; 7:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

İstanbul'da balık tutan kimse yok mu ?

OlmaZmı kardeşim hafta sonu ctesi akşMı kulekiden çinekopa sallaya. Biliriz oltaları

Vira bismillah :)

• Çinekop için hangi takımları kullanıyorsunuz ?

• Gelebilirim usta ufak balık tutmayı pek sevmiyorum en kötü izlerim

• Hiç lüfer tutmadım ama bildiğim kadarıyla canlı yem kullanmak en iyi sonucu verir.İstavrit,hamsi,zargana artık eline ne geçerse.Boğazda güneş battıktan sonra veya güneş doğarken beklersen şansının da yardımı ile oltana takılır bir tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda balık tutacak yer mi kaldı? ya çok kalabalık dibdibe ya da 100 mt önünüzde troller ağla çeviriyor.
  • Ben beykozda oturuyorum cocuklugumdan beridir 1 defa anca baliga cikmisimdir.Bu haftasonu ciddi ciddi dusunuyorum aksam balik tutmayi.kuleli-cubuklu aradi tutan arkadaslar varsa aralarina katilmak isterim

• Yazın benide organizasyon olursa kardeslik

• Perşembe geceleri pederle gitmeye başladık çinekopa. Eminönünde tutuyoruz. Gelmek isteyen olursa haberleşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.