Şimdi Ara

İstanbul'da bit pazarları nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, istanbul'un hangi semtlerinde ve hangi gün kuruluyor bit pazarları? Yakın zamanda gittiğiniz varmı?. Yada artık kuruluyormu eskisi gibi? Eski elektronik parça+eski bilgisayar satıldığını bildiğiniz yerler.

Topkapı'dan kaldırmışlar sanırım. Kartal'da ufak tefek varmış doğrumu?

Bizim arkadaşların "Eskiden şurda vardı, şimdi noldu bilmiyorum" gibi tavsiyelerin ikisine gittim ama yanlış istihbarat çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdll -- 9 Temmuz 2006; 1:45:30 >

• Bit mi lazım acaba? Tanıdığım bir arkadaşta var.
  • Kafein, davranışların sevimli değil. Bir önceki "alınık" ilanımı da sulandırmıştın. Açıkça 17' monitör aradığımı belirttiğim halde ısrarla 21' var elimde mesajı atmıştın ve dolayısıyla muhatab bulamamıştın. Aşağıdaki aklınca imalı gereksiz yanıtı buna kızdığın için mi yazdın?

Sen yaşantında insanlarla bu şekildemi iletişim kurarsın? Kaç yaşındasın?
  • Dostum; o ilandan dolayı buraya bir atıfta bulundum. Bak imzama ciddi ciddi 21" sony var. Satmayı da düşündüm alsaydın. 17" sony e 200-250 vereceğine 21" e 350 ver dedim. O sulandırma değildi akılcı bir iş teklifiydi. Sana PM de attım demek ki gelmemiş. Bis pazarı da sanırım yenicamiden tahtakaleye doğru sahil tarafından giderken yol üstündeydi. 2. el giyim eşyaları filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 9 Temmuz 2006; 2:36:02 >
  • HORHOR BİT PAZARI VAR !

fatih te !

--ama belki de kapandı bilmiyorum---
  • elektronik eşyalar satan bit pazarları nerelerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

elektronik eşyalar satan bit pazarları nerelerde?

Bayrampaşada koskoca han var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

nerede tam olarak acaba?
  • Kartal'da araba pazarının arka tarafında pazar günleri kurulan bir pazar var. Bu gün nasipse gitmeyi düşünüyorum. Bazen iyi şeyler düşüyor
  • quote:

quote:

quote:

nerede tam olarak acaba?

Topkapıdan bayrampaşaya giderken sanayi siteleri var orada sorabilirsin.Hanın adını hatırlamıyorum şimdi.Hurdacılar çarşısı diye ara.
  • Sabah çok erken gitmek lazım kartala.Yoksa sabah saat 7-8 gibi bişey kalmıyor.
  • quote:

Topkapıdan bayrampaşaya giderken sanayi siteleri var orada sorabilirsin.Hanın adını hatırlamıyorum şimdi.Hurdacılar çarşısı diye ara.

teşekkürler
  • izmirde nerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.