var mı? hatta direkt deniz kıyısında çok daha iyi olur. eminönü,sirkeci,beyazıt,karaköy?
quote:
Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas
Bu mesaj silindi.
Mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas
Galata junior var
pardon tam olarak nerde? deniz manzaralı mı yoksa kenarında mı? teşekkürler
ali baba
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
ali baba
tuvaletinde var, evet. başka yerde ben görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: GandalfTheGrey
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
ali baba
tuvaletinde var, evet. başka yerde ben görmedim
Alıntıları Göster
daha çok deniz kıyısında yoğunlaşabilir miyiz tabii varsa? böyle pöfür pöfür deniz havasında içmenin keyfi ne güzel olur
quote:
daha çok deniz kıyısında yoğunlaşabilir miyiz tabii varsa? böyle pöfür pöfür deniz havasında içmenin keyfi ne güzel olur
Alıntıları Göster
maltepe sahil yolunda sahile tarafta bikaç çay bahçesi tarzı yer var nargile veriyolarmı hiç dikkat etmedim ama olabilir , üsküdarda iskeleden hareme doğru sahile sıfır bikaç mekan var tavla falan atmışlığım vardır oralarda hatta üsküdar iskelede yüzer cafede var buralarda belki nargile olabilir , moda taraflarında sahilde epey mekan var bikaç kez gittik nargile olabilir ama hiç orda içtiğimizi hatırlamıyorum gülhane parkında olsa çok güzel olurdu ama yoktur diye tahmin ediyorum , eminönünde yoktur beşiktaştada sahilde öyle bir mekan yok sen bence çbeylerbeyi-beykoz arasına bak o sahil yolundaki yamaçlarda inanılmaz güzel mekanlar var bahçe içinde altında sahil yolu doğal olarak karşında boğaz , nargile olasılığı çok yüksek , yamaçlarda olmasada sahil tarafında vardır mutlaka
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
maltepe sahil yolunda sahile tarafta bikaç çay bahçesi tarzı yer var nargile veriyolarmı hiç dikkat etmedim ama olabilir , üsküdarda iskeleden hareme doğru sahile sıfır bikaç mekan var tavla falan atmışlığım vardır oralarda hatta üsküdar iskelede yüzer cafede var buralarda belki nargile olabilir , moda taraflarında sahilde epey mekan var bikaç kez gittik nargile olabilir ama hiç orda içtiğimizi hatırlamıyorum gülhane parkında olsa çok güzel olurdu ama yoktur diye tahmin ediyorum , eminönünde yoktur beşiktaştada sahilde öyle bir mekan yok sen bence çbeylerbeyi-beykoz arasına bak o sahil yolundaki yamaçlarda inanılmaz güzel mekanlar var bahçe içinde altında sahil yolu doğal olarak karşında boğaz , nargile olasılığı çok yüksek , yamaçlarda olmasada sahil tarafında vardır mutlaka
karaköyde kehribar diye bir yer biliyorum olmadı oraya gidicem hocam, çok teşekkürler gülhanenin hemen girişine bakan bir yerde var ama ne yazık ki içinde değil. hala önerisi olan varsa beklerim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
karaköyde kehribar diye bir yer biliyorum olmadı oraya gidicem hocam, çok teşekkürler gülhanenin hemen girişine bakan bir yerde var ama ne yazık ki içinde değil. hala önerisi olan varsa beklerim
Alıntıları Göster
hala güncel
quote:
hala güncel
Alıntıları Göster
haliç köprü altındaki tüm kafeler.
quote:
Orijinalden alıntı: sinless34
galata köprüsü mü?
quote:
quote:
galata köprüsü mü?
Alıntıları Göster
bjk barbaros tek gecerım
quote:
+1453
quote:
Orijinalden alıntı: SüperSiper
quote:
+1453
Alıntıları Göster
çamlıca balcoon kafe en baba mekandır çamlıca ümraniye civarında
quote:
Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe
quote:
+1453
teşekkürler, en mantıklı yeri buldum galiba. çok önemli değil de, fiyatlar nasıl acaba?
quote:
quote:
quote:
+1453
teşekkürler, en mantıklı yeri buldum galiba. çok önemli değil de, fiyatlar nasıl acaba?
Alıntıları Göster
Ağa kapısı
resimlerini biraz netten araştır adresi biraz karmaşıktır ama
quote:
quote:
quote:
+1453
20 lira filandı sanırım. çaylarla birlikte miydi, çaylar hariç mi emin değilim.
quote:
quote:
quote:
quote:
+1453
çaylar hariç 20yse bile çok iyi, ali babada her seferinde 25 ödüyoruz nargile başına zaten. çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Days
Ağa kapısı
resimlerini biraz netten araştır adresi biraz karmaşıktır ama
^ güzelmiş hocam teşekkürler, o civarda kuru fasulyeciler var, sonunda bi nargile bahçesi var, lale bahçesi sanırım adı. güllüsünü deneyin. 3-4 saat tadı kaybolmadan içebilirsiniz. fiyatlar da uygun. ama şu anda deniz kenarı çok cazip geldi hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: SüperSiper
quote:
quote:
quote:
+1453
Alıntıları Göster
Cafe Haliç, Ağa Kapısı manzaraları iyidir. (Google dan bulursun adreslerini)
Ama kaliteli nargile için Beyazıt Çorlulu Ali Paşa Medresesi'ni tavsiye ederim.