Şimdi Ara

İstanbul'da Elektro Gitar Alınacak Yerler - Tavsiye?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Şubat başında abim ile beraber İstanbul'a gidip elektro gitar alma planımız var.İlk durağımız tabiki beyoğlu tünel , aklımda olan gitarlar ise şuan ki yüksek ihitmal ile Schecter Omen Extreme-6 , diğeri ise PRS Custom24 .Bu iki gitarı da denemek istiyorum , hem bu gitarları bulabileceğim hem de aklımı çelecek bir gitar ile karşılaşma oranını göze alırsak nereyi tavsiye edersiniz.PRS'in Tr distrübütörü do-re olduğunu biliyorum ancak fiyatlar uçuk gibi geldi bana , buna göre hem de fiyatta pazarlık en azından daha bütçeye uygun bir yer arıyorum arkadaşlar...

Teşekkürler.

• Taksim cok iyiydi hocam gecen gittim gitarlari denedim butun gitarlar var ayrica lp de oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Merhaba arkadaşlar , Şubat başında abim ile beraber İstanbul'a gidip elektro gitar alma planımız var.İlk durağımız tabiki beyoğlu tünel , aklımda olan gitarlar ise şuan ki yüksek ihitmal ile Schecter Omen Extreme-6 , diğeri ise PRS Custom24 .Bu iki gitarı da denemek istiyorum , hem bu gitarları bulabileceğim hem de aklımı çelecek bir gitar ile karşılaşma oranını göze alırsak nereyi tavsiye edersiniz.PRS'in Tr distrübütörü do-re olduğunu biliyorum ancak fiyatlar uçuk gibi geldi bana , buna göre hem de fiyatta pazarlık en azından daha bütçeye uygun bir yer arıyorum arkadaşlar...

Teşekkürler.

Engin, Beyoğlu'nda Zuhal Müzik'e uğra, peşin alacaksan muhabbetle baya bir indirirsin, ben benim Ibanez RG 1570'i 1700 TL'ye aldım. Şuanda 2200 TL :) Birde gitarları falan böyle müzik aletlerini burda sormak yerine git birebir dene, dokun gitarlara.

• SRV müzik
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Sagolasin Murat , nakit alicaz valla indirim konusunda ciddi seyler yaparlarsa kesinlikle PRS'i dusunebiirim , ayrıca dedigin gibi simdi mydukkan'dan da alirim ama bi muzik markete gidip hem bilen birinin elinden almak var hem de deneyip sorunsuz oldugunu kendi gozlerinle gormek var...Dedigin yere mutlaka ugrariz tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Sagolasin Murat , nakit alicaz valla indirim konusunda ciddi seyler yaparlarsa kesinlikle PRS'i dusunebiirim , ayrıca dedigin gibi simdi mydukkan'dan da alirim ama bi muzik markete gidip hem bilen birinin elinden almak var hem de deneyip sorunsuz oldugunu kendi gozlerinle gormek var...Dedigin yere mutlaka ugrariz tesekkurler

Ne demek dostum :) Mydukkandaki fiyatlar seni aldatmasın çok çünkü orada adamların kendi koydukları kar da var. Zuhal'e gitmeni tavsiye ederim dediğim gibi oradaki kişiler sana yardımcı olacaktır hem bütçeni oradaki arkadaşlara da söylersin onlarda sana tarzına göre güzel bir gitar önerebilirler. Hem kim bilir belkide hiç kafanda olmayan bir gitarı alır dönersin, bu işlerde birebir iletişim kurmak herzaman daha iyidir :)

• Zuhal muzik. Bircok markanin distributoru
    Not: sakin internetten alayim deme. Ciddi indirimler yapiyorlar biraz inatci ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 27 Ocak 2014; 18:35:42 >
  • Ben de yarın gidicem Zuhale,nakit alamayacağım için 12 taksit yaptıracam,indirim yaparlar mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Zuhal muzik. Bircok markanin distributoru
    Not: sakin internetten alayim deme. Ciddi indirimler yapiyorlar biraz inatci ol

Hocam dediğim gibi aklımda Schecter ve PRS var.Bu iki gitarı bulabilsem yeterlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.