Şimdi Ara

İstanbul da kick boks özel dersine başlıyorum!:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamı buldum çarşamba günü demo ders yapacağım bakalım nasıl geçecek. Tavsiyelerinizi bekliyorum:))

• Merhaba arkadaşlar;
    Demo derse girdim ve ilk dersim ağırlıklı olarak teknik üzerine geçti :) antrenmanın sonunda bıraz mekık sınav falan yaptırdı hocam. Ama çok beğendim ve kayıt yaptırmaya karar verdım gelişmeleri yazmaya devam edeceğim:))
  • başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 13 Ocak 2015; 10:31:27 >
  • Tesekkurler chief :)) keske daha önce baslasaymısım insan da ne sinir ne de stres kalıyor :D antrenmanlara gidene kadar cok yorgun ve halsiz hissediyordum ılk basta fakat sonraları ne sınır ne yorgunluk ne de halsızlık kaldı hatta tam tersı ders cıkıslarında cok daha dınc,rahat ve öz guvenlı hıssedıyorum:))
  • Gittiginiz yer nerde ve nekadar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul üsküdar da görkem hocadan alıyorum hafta da 2 gün gidiyorum
  • takip biraz pahalımıs normalde salon max 150 tl olur haftada 2 ders aylık 8 ders 150 tldir ama grup gruptur yinede ilgilidir.Seninki özel yinede o parayı verecegine 3-4 ay = 30 derse geliyor iyi bilgili olacaktın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grup derslerı evet uygun fıyatlı ama 1si kalabalık oluyor en az 20-25 kısı olur 2si de basta tekniği dogru ogrenmezsm oyle gider. o yuzden birebir ders alıp hatasız teknıklerı ogrenmek bence daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.