Şimdi Ara

İstanbul'da Kışın Sevgiliyle Gidilebilecek Şirin Mekan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara'da finallerle boğuşan bir öğrenci olarak yardımınıza ihtiyacım var.
    Kış şartları sözkonusu olunca insan epey zorlanıyor,kışın dışarıda gezmek de epey zahmetli oluyor,o yüzden İstanbul bir anda küçülüveriyor adeta,mekan seçimi söz konusu olunca.Ara tatilde İstanbul'da, sevdiceğimle birlikte uzun uzun sohbet edebileceğim sıcak,şirin ve nezih bir mekan arayışı içerisindeyim.

İstanbul sevdalısı arkadaşların DH kalitesinde tavsiyelerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R2.ZephyR -- 21 Ocak 2010; 0:12:09 >

• İçkili, içkisiz?
  • İçkisiz olması gerekiyor,zaten sabahın erken saatlerinden akşam sularına kadar vaktimiz oluyor ancak.

Aslında biraz daha açmak gerekirse böyle sabahleyin güzel bir kahvaltı yapabileceğimiz ve daha sonrasında güzel bir manzara eşliğinde uzun uzun sohbet edebileceğimiz,kimsenin hadi kalkın gidin bakışları atmayacağı bir yer arıyorum.Ama var mıdır bilemiyorum tabi,çok şey istiyor olabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R2.ZephyR -- 21 Ocak 2010; 0:15:24 >
  • Peki fiyat konusunda bir sınır var mı? İstiklal Caddesi'ndeki Madrid Cafe, House Cafe gibi kafeleri önerebilirim. Ayrıca, İstiklal'deki Fransız Sokağı'nda da bahsettiğiniz tarzda bir tek deniz manzarası olmayan kafeler mevcut. Deniz manzarası için bi fikrim yok ancak Ortaköy'deki bazı restoranlara göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 21 Ocak 2010; 0:24:45 >
  • Taksimde hoş teras cafeler var diye duymuştum ama tabi bütçeyi sarsabilir uzun saatler oturulursa.
    Google'dan yardım alayım diyorum,tam bir keşmekeş...
  • Adalar Kınalı,Burgaz vs.

• beylikdüzündemi tam tersi olan yakacıkdamı yakacıkmıydı la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa yakası olması iyi olur.Kışın İstanbul trafiğine güven olmaz,gideriz dönemeyiz alimallah.
  • Beyazıt'ta Ağa Kapısı var, dediğin gibi bir yer tam. Haliç'i rahatça görebilirsiniz. Sitesinde haritası falan da var.

http://www.agakapisi.net
  • ulus parka gidin. arabayla mı geliyorsunuz, tabanvayla mı?
    boğaz manzarası, üşürseniz kapalı mekanı var, yok üşüyeceğim derseniz, pelerin istersiniz..
  • anadolu yakasında "burası aile yeri edepli davranın" gibi saçma sapan yorumlar yapmıcak genelde gençlerin sevgililerin olduğu sevgiliyle rahat olabilecek kafe tarzı yer bilen varsa çok mutlu olurum...
    Bugün sırf sevgilimi öpştm diye park gibi bir yerde sakin biryerdi diye polis durdurdu zanlı muamelesi yaptı utanmıyo musunuz siz falan gbt ye falan baktı bakırköye gittik bir daha ölsem gitmem bakirköyün yobaz halk ve polisine polisleri çok severdim artık nefret ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 21 Ocak 2010; 21:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Beyazıt'ta Ağa Kapısı var, dediğin gibi bir yer tam. Haliç'i rahatça görebilirsiniz. Sitesinde haritası falan da var.

http://www.agakapisi.net

Dostum burası iyiymiş bi ara denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.