Şimdi Ara

İstanbul'da küçük sinema kapatmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bana mi bir tek ilginc geliyor, manzarali olan bir yere goturmek daha klişe degil mi? surda bile en az3-4 kisi ayni seyi soyledi mesela. yanlis anlamayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nafaka diyenler, bu kadar masraf etme diyenler nasıl böyle yıkıcı yaklaşabiliyorlar anlamıyorum. Henüz genç biriyim ama başkalarının ilişkiler hakkında söylediklerine aldırmadığım için çok mutluyum.

Evlilik teklifi deyince bence birçok seçenek var, siz gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yapın. Başkalarının yapıyor olması onu sıkıcı yapmaz, her türlüsü kendine özeldir.

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, ben de yıkıcı dusunceleri aldırmıyorum acikcasi. sonucta senelerdir birlikte oldugum birisi, ayni is yerinde çalışıyoruz, birbirimizi cok iyi tanıyoruz, burda fikri olmadan yıkıcı konusanlar bence cok negatifler. Tecrube paylasmak ayri bir sey tabii.

• Bos isler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gösteriş meraklısı olmayın bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 19 Ekim 2020; 1:18:30 >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt

Fotoğraf değil de kısa film çek kendinin başrolde olduğu ve en sonda da evlenme teklifini filmde kameraya yaparken aynı anda sen de yap.

• hocam bir film izletsen dakikasını sen ayarlarsın filmide arkadaşlarınla bir video çeksen o sıra benimle evlenirmisin desen kız arkadaşın sana bakacakken teklif etsen arkada arkaşların olsa gül vs atasalar bilmiyorum bu sadece senin planında eklemek istedim ezmeyin :)

• Kİmsenin olmadığı bir yerde evlenme teklif edin olsun bitsin. sessiz sakin bir yerde piknik yaparken mesela. anı sadece siz yaşayın başkaları olmasın.

denendi onayladın  

• o paraya çeşme de tatile gidin

• http://www.filminikapgel.com/ bu en iyisi isteginiz için

• Sinema salonu kapatmak artık çok sıradan oldu, bence Andrea Bocelli'yi Türkiye'ye getirip konser salonunu kapatmalısın.

• Bukadar özele gerek yok evli arkadaşın dediği gibi hep bir sonraki süprizde daha büyüğünü yapmanı bekleyecek yapmadığındaysa beni sevmiyorsun lafları başlayacak daha ufak çaplı bişiler planla bende kafede yolda

• Millet boşanıp kurtulmaya çalışıyor.Boşanma rekor kırıyor ne evliliği bu krizde
    Evlilik için çöpe gidecek parayla git ufak bir Dünya turu yap ufkun ve vizyonun açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 21 Ekim 2020; 6:46:10 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

+1 yemeğe götürüp sade bir şekilde et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.