Bildirim
###İstanbul'da okullar yarın tatil###
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
17 sa. önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bursa'da etkili olan yoğun kar sebebiyle Bursa genelinde okullar 1 gün tatil edildi.
Bursalı arkadaşlara slmlar :) -
resmi acıklama yapıldımı yawquote:
Orijinalden alıntı: Bach
Bursa'da etkili olan yoğun kar sebebiyle Bursa genelinde okullar 1 gün tatil edildi.
Bursalı arkadaşlara slmlar :)
aksam saat 19,00da karar werılecek dıodu
oleyyy yarın fll tıme pazar -
bence kotu oldu tatil simdi yine coluk cocuk dolucak servrquote:
Bursalı arkadaşlara slmlar :) -
EVET RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI!..quote:
Orijinalden alıntı: alien23
bence kotu oldu tatil simdi yine coluk cocuk dolucak servr
Alıntıları Göster
15:00 ' da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay34 -- 17 Şubat 2008; 15:21:56 > -
ankarada tum umutlar..quote:
Orijinalden alıntı: olcay34
EVET RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI!..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: olcay34
EVET RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI!..
Alıntıları Göster
-
quote:
Bursalı arkadaşlara slmlar :)quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
BU GÜSEL HABER -
Süper haber ama yarın full olur knight giremeyis go go go pre. almayaquote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!quote:
BU GÜSEL HABER
Alıntıları Göster
-
oh bea yarın Full time Ardreamquote:
BU GÜSEL HABER
Alıntıları Göster
-
Güzel oldu.Bi ara tatil yapmayacaklarını sandım.MEB'equote:
Orijinalden alıntı: ihtiyarforumcu
Süper haber ama yarın full olur knight giremeyis go go go pre. almaya
Alıntıları Göster -
Kırklareli Go okul.quote:
Orijinalden alıntı: ihtiyarforumcu
Süper haber ama yarın full olur knight giremeyis go go go pre. almaya
Alıntıları Göster -
ankarada tatilmi? arkadaşlar bilen varsa lütfen söylesinquote:
BU GÜSEL HABER
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetalFeeled
Kırklareli Go okul.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: мooŋωαlкεя
Kırklareli Go okul.
harby mi offf bende tatil umuduyla bekliodum
-
Ah be karda yağsa, tipide ç©¥ksa, hatta tepemizde f5 bile patlasa, daha olmad©¥ k©¥talar ayr©¥lsa ben işe gelmek durumunday©¥m.Tekrar o günlere dönmek isterdim.Sorumluluk yok, s©¥cac©¥k ev, iki ders çal©¥ş, ver kendini oyuna ota .oka fissüre.Hayat©¥n©¥z©¥n en güzel günleri, k©¥ymetini bilin canlar; ilerde anlayacaks©¥n©¥z benim anlad©¥ğ©¥m gibi..quote:
Orijinalden alıntı: Backyquote:
Kırklareli Go okul.
Alıntıları Göster
Bu yazıya ne oldu türkçe karakterleri algılamadı galiba.
Not:Az evvel editörümle konuştum saat 16:00'da Ankara'da okulların durumuyla ilgili açıklama yapılacakmış.Bilginiz olsun dedim.Bu arada sanırım tatil edecekler.Camı açın ankarada tipi var maşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 17 Şubat 2008; 15:37:40 >
-
ordu'da olmaz herhalde :Squote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
Ah be karda yağsa, tipide ç©¥ksa, hatta tepemizde f5 bile patlasa, daha olmad©¥ k©¥talar ayr©¥lsa ben işe gelmek durumunday©¥m.Tekrar o günlere dönmek isterdim.Sorumluluk yok, s©¥cac©¥k ev, iki ders çal©¥ş, ver kendini oyuna ota .oka fissüre.Hayat©¥n©¥z©¥n en güzel günleri, k©¥ymetini bilin canlar; ilerde anlayacaks©¥n©¥z benim anlad©¥ğ©¥m gibi..
Not:Az evvel editörümle konuştum saat 16:00'da Ankara'da okulların durumuyla ilgili açıklama yapılacakmış.Bilginiz olsun dedim.Bu arada sanırım tatil edecekler.Camı açın ankarada tipi var maşallah
Alıntıları Göster
pffffff istanbulda veya bursa da yaşamak vardiiiiiii
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
Ah be karda yağsa, tipide ç©¥ksa, hatta tepemizde f5 bile patlasa, daha olmad©¥ k©¥talar ayr©¥lsa ben işe gelmek durumunday©¥m.Tekrar o günlere dönmek isterdim.Sorumluluk yok, s©¥cac©¥k ev, iki ders çal©¥ş, ver kendini oyuna ota .oka fissüre.Hayat©¥n©¥z©¥n en güzel günleri, k©¥ymetini bilin canlar; ilerde anlayacaks©¥n©¥z benim anlad©¥ğ©¥m gibi..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: farmakoloji
Türkçe karakter harflerin suyu mu çıktı türkçeyi katlettin
-
ya samsunda tatil varmı çok kar yağıyor vallaha merkezde 15 cm kar var inşallah tatil olur bilgisi olan varsa söylesin lütvenquote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
ordu'da olmaz herhalde :S
pffffff istanbulda veya bursa da yaşamak vardiiiiiii
Alıntıları Göster -
quote:
Bursalı arkadaşlara slmlar :)quote:
İşte Bu Kadar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Backyquote:
Kırklareli Go okul.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: AsilBerk
quote:
Kırklareli Go okul.
Hemşeriyiz desene.Neresindensin?Ben Lüleburgaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalFeeled -- 17 Şubat 2008; 15:52:06 >
Benzer içerikler
- karakter isimleri
- doğum tarihi bulma programı
- knight online yeni server 2024
- komik kullanıcı adları
- anahtar görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X