Şimdi Ara

İstanbul'da ucuz fotokopi ve çıktı nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
5.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pdf şeklinde 1000 sayfa civarı çıktı almak istiyorum. Bildiğiniz ucuz yerler var mı? Önceden mail attığınızda hazırlayan ve helezon cilt yapan yerler daha iyi olur.

• 0.04 kuruşa var çift taraflı 0.08 kuruş kadıköyde yazarsan direkt çıkıyor googlemapste. 0.03 diyor ama 4müş ben de gideceğim birkaç güne :d
  • bende yaklaşık 1 hafta önce 4500 sayfalık pdf cıkarttım. spiral ciltlemeyle 160 lira tuttu En ucuza getirmek için baya araştırdım ve en ucuz bulabildiğim vivacopy diye bir yer yukardaki arkadaşta bahsetmiş internet sitesinde 0.03 diyor ama 0.04 kurusa cıkartıyorlar artık
    hesaplama şöyleki pdf sayfası başına 0.04 kurus alıyorlar ve arkalı önlü basıyorlar. spiral ciltleme için max 500 pdf sayfası alır
    spiralin fiyatıda 5.5 tl sanırım
    Marmara üniversitesi göztepe kampüsü yerleşkesinin orada
    gayet kaliteli yapıyorlar istersen e posta üzerinden konuşup kargo ile göndermelerini isteyebilirsin kargo parasını sen ödersin
    gmail adresi bu vivacopy@gmail.com
  • kadıköyde var ya da ankaraya gel kök çarşısına götürem seni de bi cennet gör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda en ucuz fotokopi vivacopy ve obaski.com de Vivacopy şuanda sayfası 25 kuruşa çekiyorlar hertürlü ciltleme var google yorumları çok iyi kargo hizmeti ile heryere gönderim yapıyorlar whatsapptan yazmanız yeterli.www.vivacopy.com wp 0542 494 33 25

birde obaski.com var fotokopi çıktı yanısıra afiş poster dijital baskı etiket baskı hizmeti veriyor üstelik bütün siparişler online alınıyor ve bütün fiyat bilgilerini siz seçeneklerden seçerek belirliyebiliyorsunuz.www.obaski.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatya -- 20 Aralık 2024; 11:11:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.