Şimdi Ara

istanbul'daki ücretsiz cami tuvaletleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
24.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok faydalı bir konu olmuş. 50 kuruşa içtiğimiz suyu 1 liraya işemek olmaz.
  • İstanbul otogarda ki tuvaletler nedir abi öyle?

Karargaha girer gibi,

Tuvalet içlerinde kapılarda sağda solda yazanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara icin konu acicak arkadasi bekliyorum. Gerci ankarada belediyenin buyuk parklarda ucretsiz tuvaleti var, her yerde avm oldugundan yine lazim olmuyor. Her yerde yine burger mcdonalds gibi yerler oluyor. Camileri bilmiyorum ama suan dusundum de ankarada bu is kolaymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Bildiğim kadarı ile tuvaletlerden alınan para oranın işletilmesi ve işletenin hakkını alması için. Yani yapılmasıyla iş bitmiyor.

Bedava olsa inanın orayı hergün temizlesen kurtaramazsın.

Öte yandan tamamen cemaatin yaptığı camilerden ücret alınıyor mu?

Ankarada camilerde alinmiyor. Yani buyuk camilerde alinmadigini biliyorum. Kucuk yani cemaatin camileri dediginiz yerler icin de alinmiyor diye biliyorum. Tabi burasi ankara. Alinsa kim bilir ne kavgalar doner. Kac otoparkci vuruldu buralarda...

• Bedava cami aramak veya para vermemek adına uyguladığım taktiği anlatıyorum.

Cami kadar ülkede özel üniversite ve özel hastane mevcut. Neredeyse artık sokak başı üniversite ve özel hastane mevcut. Çok sıkıştığım anlarda gözüm cami aramak yerine özel hastane ve özel üniversite arıyor. Üniversiteye girişte misafir öğrenciyim kütüphaneyi kullanmak istiyorum diye giriyorum. Wc işini halledip beleşe çıkıyorum. Hastanelerin çoğunda zaten giriş çıkışlar pek incelenmiyor. Normal avmye girer gibi girip çıkıyorum.

Hemde tuvaletler çok daha temiz ve hijyenik camilere göre.

Kafe, lokanta gibi işletmelere ihtiyaç için pek uğramıyorum. Çünkü genelde tuvalet arızalı yalanını söylüyorlar lavabonuzu kullanabilir miyim dediğimde.
  • Fatih camii nde saray gibi bi tuvalet var

• 500ml suyu bimden 35 kurusa içiyorum. işerken dandik wc lere 1- 1.5 tl veriyorum. Kazıklamak bu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Olum sonra ekşi'de başlık açıyorlar bizim için

https://eksisozluk.com/entry/73723336

açmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha sıcacık fırsat ben nasıl görmedim bunu kahroluyorum şu an...
  • Cami degil ama golden gate in orda konteynarlar var ucretsiz bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çayın 1 TL olduğu mekanların listesinide paylaşsak 1 TL verip hem çay hem WC kombosu yapılablir.
  • gece gece güldürdünüz şu kış mevsiminde Allah da sizi güldürsün :))
  • theologist konusu sandım küfür edecektim nerdeyse.
  • link nerede yav?
  • Sıcak fırsat diye kullananlar fotoğraf atmasında

• eminönüne gittiğimde 1 lira vermeden üşenmeyip süleymaniye camii ne gidiyorum orada 2 tane tuvalet var bir tanesi ücretli diğeri ücretsiz ve temiz tuvalet kağıdı ve kağıt havlu dahi var
  • merhaba hocam, bu ihtiyacınız için illa cami aramaya gerek yok. Burger King, Mc Donalds gibi mekanlarda tuvaleti ücretsiz kullanabilirsiniz. Ben 24 yaşındayım bu güne kadar tuvalete 1 lira vermedim, tuvaletim gelince mc donalds'a gider işimi görürüm size de tavsiye ederim.

iyi forumlar
  • İstanbul Fatih Camii Tek geçerim sıcak su var tuvaletler temiz kurulanmak için peçete var muhteşem çoğu otelden iyi yazında klima var.
  • hocam sıralı bir liste bekliyoruz hatta ulusal bedava tuvalet ihbar çalışması yapılabilir.
  • mezarcılık bile yetmemiş ,şimdi de beleş wc. peşinde fırsatçılar :)
    yahu bunu nasıl ayarlayacaksın ,nerede geleceğini bilmiyoruz ki ?
    ula gel şu cami de 2 rekat namaz kıl desen söylemedik laf bırakmazsınız ,wc. olunca yana yana cami arıyorsunuz ,yok artık ,yuh artık :)

aslında mobil için bir program yapmalı ,baya indirme olur
    size en yakın ücretsiz cami tuvaleti apk. ücretsiz (sınırlı bilgi) ,pro. versiyonda sınırsız (tuvalet taşının marka modeli ,musluk kalitesi vs.)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.