Şimdi Ara

istanbul'daki ücretsiz cami tuvaletleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
24.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karşısında avm var. Oranın tuvaletine git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyanetin bi dolu bütçesi varken hala tuvaletlerden para koparması kadar SAÇMA birşey yoktur.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yol benim ömrümün yarısının geçtiği yer. 5 dk önce burdan otobüse bindim hatta :'( o ücretli küçük wc yi kaç kere kullandığımı bilmiyorum akbil basıp artık koçtaşa kadar yürücem teşekkürler faydalı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh dedim konuyu gördüğümde. Sonra bu forumda, indirime giren 1 buçuk liralık dondurma için 150 sayfa muhabbet döndüğünü hatırlayıp kendime geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 24 Ocak 2018; 20:40:9 >
  • madem konu popüler konular arasında girdi

change org tan kampanya başlat

istanbul büyük şehir belediyesi sağlık aş. http://saglik.istanbul/ 1 lira olan tuvalet ücretini 25 kuruşa düşürsün. Normalde ücretsiz olması gerekiyor dünyanın bir çok yerinde ücretsiz. Ama 25 kuruş da ideal.

edit: hatta biz beleş olsun diye kampanya başlatalım da 25-50 kuruş ne koparırsak kar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 24 Ocak 2018; 20:41:44 >
  • yere düşen totoşları ne yapıyorsunuz
  • Tebrik ederim hocam çok faydalı bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Belki gülüyosunuz ama komik olan bişey yok. Bu bir ihtiyaç. İnsanın dışarda tuvaletini yapabilmesi için 1tlsi olması gerektiği saçma değil mi ?
    Şu resim İstanbul Yenibosna'da çekmiştim. Sol tarafta şahsa ait avm, girmek oturmak ve tuvaletini yapmak ücretsiz. Sağ tarafta ise Belediyenin yaptığı ve işlettiği 1tl karşılığında tuvalet ihtiyacınızı giderebileceğiniz tuvalet.

Su ve tuvalet ihtiyacı dünyada herkesin ortak ihtiyacıdır ve bu kadar pahalı olmaması lazım.

istanbul'daki ücretsiz cami tuvaletleri

Tam üstüne bastın, birde 1 tl değil istanbulkart ile basıyorsun, öğrenci bile 1.25 ki normal 3.5 bastığını düşünürsek...

• sırf beleş diye gidip camilere yapacağım güzel konu olmuş

şimdi çıkıyorum evden şu eminönü camiye gideyim
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Zaruri ihtiyaçları devlet ödüyor (elektrik kurumuna) , yani aydınlatma ( cami içi) su gibi. Ama ısıtma adı altında, dış aydınlatma, klima vs.. Harcamalar cemaat tarafından karşılanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    hocam neden deve?
  • Zarangoz kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile tuvaletlerden alınan para oranın işletilmesi ve işletenin hakkını alması için. Yani yapılmasıyla iş bitmiyor.

Bedava olsa inanın orayı hergün temizlesen kurtaramazsın.

Öte yandan tamamen cemaatin yaptığı camilerden ücret alınıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son 17 senede hamd olsun manevi anlamda gelişme var inşallah camiiler tuvalet yerine ibadet mekanları da olmaya başlayacak elhamdülillah, zira islami anlamda zor devirlerden geçtik.
  • Bahçelievler Yayla Camii'nin tuvaletleri ücretsiz. Oldukça temiz ve çok uğrak işlek bir yer. Caminin altı zaten dükkan olarak ayrılmış (kuyumcu pastane vs baya bir dükkan var ufak ufak). Ordan gelen gelir zaten kaç cami daha yaptırır. Bırakın da tuvalet ücretsiz olsun. Ama aynı durumda olup yine de tuvaleti paralı olan camileri görünce insan allah razı olsun diyor kullanınca.
  • Eheuehue gerçekten insanlık adına çok büyük bir buluş bu ücretsiz cami listesi :D

• Üsküdar meydandaki caminin tuvaleti de ücretsiz , ücretliden daha temiz ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Bahçelievler Yayla Camii'nin tuvaletleri ücretsiz. Oldukça temiz ve çok uğrak işlek bir yer. Caminin altı zaten dükkan olarak ayrılmış (kuyumcu pastane vs baya bir dükkan var ufak ufak). Ordan gelen gelir zaten kaç cami daha yaptırır. Bırakın da tuvalet ücretsiz olsun. Ama aynı durumda olup yine de tuvaleti paralı olan camileri görünce insan allah razı olsun diyor kullanınca.

+ çok haklısınız.

• Fatih / Kocamustafapaşa - Sümbül Efendi Camii

• 2018 yılı geldi çok kötü geldi giden 2017yi de bırak herşeyi arar olduk durumlar vahim

sıcak fırsatlarda hiç bir cazip şey de kalmadı sadece fiyat hatalı bilindik hüsrana uğratan başlıklar var

bu durumda paylaşacak sıcak fırsatbu oldu galiba ne günlere kaldık be:
    mega köyde adım atmak bile para bari beleş tuvalet bulup hacet gidermek sıcak!

kaptım 1 adet: İstanbula gidince kullanacağım fırsatı

en azından 1 tl cepte: sıcak mı sıcak! paranız cepte sıcak tutar para olmayınca soğuktur

fakat nahoş bir durum var
    bu başlığı okuyan cami görevlileri kısa zamanda ücretsiz olayını bitirirler

• Yahu çıldırıyorum beyler ne yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.