Şimdi Ara

İSTANBUL'DAN - KAŞ 'A ROTA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbul'dan araçla antalya - kaş ' a gideceğim bu yaz. hangi rotayı izlemem gerek? antalya'ya gidip sahilden kaşa geçmek mantıklı değil sanırım zira sahil yolu çok kötüydü en son finikeden sonra?

korkuteli'nden sonra fethiye'ye giden yola sapıp ordan mı kaş'a geçmeliyim sizce?

yolların durumu nasıldır? en son gitmiş olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler..

• Istanbul ----> Burdur : Bu arayı tarif etmiyorum, biliyosun diye tahmin ediyorum.

Burdur'dan Antalya istikametine giderken Burdur'dan yaklaşık 60km sonra Korkuteli yol ayrımı var.

Ordan dönüp Korkuteli --> Elmalı --> Kaş şeklinde gidiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 19 Haziran 2015; 14:35:28 >
  • Kardeşim Otelin pansiyonun vs hazırsa sokma kendini strese atla Otobüse & Uçağa git.

Yok ben bir gece Kaşta ertesi akşam şurada nerde akşam orda sabah diyip , aslın da ben tatil yapmayacapım kendimin (varsa ailemi) pestilini çıkaracağım , dinlenme diyerek gittiğim tatilden halsizlik ve baş ağrısı ile döneceğim diyorsan üstteki arkadaşın tarifi mantıklı
  • Ayrıca insanlar hala Haziranın ortasını geçmemize rağmen bahsederken 'BU YAZ' tatile gideceğim diyor.
    Gelmedi şu yaz bir türlü
  • Vatal V kullanıcısına yanıt
    Korkuteli'de memleketimde şişçi Halil'e gidip bi Antalya şiş köfte + piyaz yemeni tavsiye ederim arkadaşım.
    Ağzım sulandı , afiyet olsun sana şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.