Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

Hattım Turkcell, İstanbul sultangazi, depremden beri hiç gitmedi şebeke, şimdi bile 5 dis,tüm aramalarımi alabildim, Turkcell olan herkesi aradım.İyi ki bugün turkcelliyim dedim ya, 14 TL fazla ödüyorum, 5 yılda toplasan 700-800 TL eder türk telekoma göre, ama vallahi de billahi de değdi bugün.
    Kardeşim okuldaydi türk telekom ulaşamadık bir türlü, şimdi eve geldi, öğleden beri..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen pahalı mahalı ama sağlamı Turkcell
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    İyide vodafone'da hergün deprem oluyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ha bunca millet sallıyor yani..

Cevap yazdığın yorumumu cidden okudun da mı bu cevabı yazdın?

Neden gereksiz muhalefet yapayım? Hangi şirket olursa veya kim olursa olsun. Birisi genel arıza var yazıyorsa ve benim sülalemde hatlar çalışıyorsa o arıza genel değildir. Türkiye'de yaşıyoruz. Türk Telekom kullanıyoruz. Hiç sıkıntı yaşamadım. Bölgeleri yazsınlar, buralarda genel arıza yaşanıyor falan yazsınlar. 100% doğru bir anlam olur. Ama direkt genel arıza yazınca o başka bir konu oluyor. Çünkü birisi hiçbir sorun yaşamıyorken, bir diğeri sorun yaşıyor. Daha ne kadar net anlatayım, bilemedim.
  • Tamam haklısın sustum.

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:26 >
  • Deprem aninda ve sonraki 1 saatte çalışan TT daha sonra bir gitti daha da gidip geliyor.

• Cidden şaka gibi hala servis mervis yok. Allah belanızı versin 100 günlük taahhütüm var daha.
  • TT hala yok. Saat aksam 8.
  • İstanbul'un gobegi ve hala gelmedi TT şebeke

Büyük ihtimal iğneleme yaptınız, olsun. Mantıklı bir insan yazdığım cümleleri okuyunca ne demek istediğimi zaten anlar.
  • Esenyurt ne internet şebekesi kaldı ne de konuşma şebekesi.
    Hiç yoktan whatsapp ve messenger çalışıyordu şimdi TT ŞEBEKESİ ADINA HİÇBİR ŞEY YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 26 Eylül 2019; 19:46:38 >
  • İzmirdeyim. Öğlenden beri hat yok. Bu ne yaaa. Allah belalarını versin

Hocam abartmayın. Biz de kullanıyoz bu mereti... 3 operatörün de ne olduğunu herkes biliyor, ama bugün altyapı stabilitesinde Vodafone fark attı. Bunu kabul edip bu adamlar bu sağlamlığı nasıl sağlamış diye diğer operatörlerin bir araştırma yapmasında fayda var. Depremin yaşandığı ili anlarım da Turkcell dahil birçok ilde iletişim kesintileri yaşandı. TT zaten hala tüm Türkiye'de pert. Markacılık yapmanın anlamı yok, ortada bir gerçek var. Ders alınmazsa aynı şeyler döngü halinde tekrar eder durur. Kullanıcı olarak da yaşanan olaydan ders çıkarıp en azından yedek medek bir Vodafone hattı bulundurmak şart oldu sanki...
  • İstanbul'a mı deprem oldu Türk telekom'a mı deprem oldu belli değil şuan Denizli'de Türk Telekom hiçbir şekilde çekmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar türk telekom ile kimseyi arayamıyorum hala devam ediyor mu sizde de.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Valla bende 3 operatörde var bu gibi durumlar için.

• Türk Telekom'un Q4 Pazar verilerini merakla bekliyorum Daha da toparlayamazlar karizmayı.
  • Resmen facia. Turk Telekom saatlerdir gidik. Kabul edilemez!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli saat 19:54 hala yok dandikcell

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.